{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Carlo [Himmelhest] 1991

1.350 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Carlo

Fødselsår:
1991
Højde:
Ca. 0,87
Temperament
Carlo er en sød og rar BANDIT ;)
Han er temmelig udspekuleret og udtænker nøje sine ulykker inden han udfører dem. Han er dog stille og rolig og bliver slet ikke hidsig.
Gangarter
Fine - specielt hans trav er rigtig god...med fine høje knæløft - hø hø.
Stævner
Nej, men han har været på dyrskue nogle gange.
Stamtavle
Nej, men han er købt på et shetlænder-stutteri, så mon ikke den er god nok.
Han er købr samme sted som hans makker Walter.
Køn
Hingst
Bemærkninger
Carlo er, som tidligere nævnt, en sød og rar BANDIT!
Han elsker at drille og kan godt finde på at bukke lidt og nappe (man er vel hingst), Men han er en dejlig og meget køn pony, som elsker selskab og at lege.
Carlo kan både rides og gå for vogn/kælk og han plejede at være meget god til det sidste, men det er ved at være lang tid siden, at han har været spændt for. Carlo er en aldrende herre, der med årene er blevet mere rolig, men han er dog stadig hingst og kan stadig godt finde på at være lidt pjatte ;) Carlo er klart den klogeste af de to (Walter & Carlo). Han har ligesom Walter været redet gennem årene af mange forskellige små piger, efter jeg selv blev for stor til at ride ham. Han har været brugt som selskabshest, kæledyr, ride- og kørepony og teaser hingst, da vi avlede. Jeg har gået mange ture med ham og sågar kørt på rulleskøjter efter ham, da jeg var yngre (meget yngre ;)). Jeg ville gerne køre ham til, men måtte ikke få en vogn af mine forældre og så måtte jeg jo finde på noget andet... Hehe vi lånte en vogn til sidst :D Carlo er derfor også 100% trafiksikker.
Kommentér på:
Anden særlig race Carlo
Annonce