{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Príns [Min] 2005

9.634 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mulle
Kvinde | 27 år | Oprettet: 25. jul 2008


Islænder Príns [Min]

Fødselsår:
2005
Højde:
ca. 138 cm.
Temperament
Han er en nervefast og rolig heste der på springbanen er 100% ærlig og tit redder min røv! <3

- Og på en springbane kan jeg love for, at han både kan tændes og slukkes. Dejligt at han kan gå stille og roligt i hovedrunden og så give den maks gas i omspringningen.
Gangarter
4-gænger

Skridt - middel
trav - over middel
galop - over middel
Tölt - under middel
Stævner
DRESSUR;

Bjergby den 11. juni 2011 - LD2
107 point / 59.44% = 3. Plads + roset + gave

Astrup rideklub 2011 - LD1
? point = ingen placering

Bjergby rideklub den 10. December 2011 - LC1
rytter; Mia Ezra - ? point = ingen placering

Bjergby rideklub den 25. Februar 2012 - skridtprogram
Rytter; Annika Johansen - ? point = delt 3. plads
Bjergby rideklub den 25. Februar 2012 - LD1
Rytter; Lærke Johansen - ? point = 3. plads.

Bjergby rideklub den 12. Februar 2012 - LA2
182 point / 56,87% - uplaceret

Holmens Ponyklub den 16. Juni 2012 - LC1
Rytter: Caroline Lauritsen - 63,33% - 1. Plads

Bjergby Rideklub den 30. Juni 2012 - LB2-B
61,00% - Uplaceret
---------------------------------------------------------------------------------

SPRING;

Bjergby den 11. Juni 2011 - Babyjump / 30 cm.
Fejlfri i tiden 1 minut og 6 sekunder = 1. uplaceret.

Astrup den 13. August 2011 - babyjump / 30 cm.
4 fejl i omspringningen = 3. plads

Bjergbys 2dags stævne 2011 - Le / 50 cm.
Fejlfri omspringning i tiden 34,15 sek. = 1. plads

Bjergby rideklub den 10. December 2011 - LC / 70cm.
Fejlfri hovedspringning = 1. plads
Bjergby rideklub den 10. December 2011 - LD / 60cm.
Fejlfri i en god tid men rytteren glemte banen = disket.

Hjørring rideklub den 17. December 2011 - LC
9 fejl i tiden 75,80.
Hjørring rideklub den 17. December 2011 - LB**
Disk pga. farlig oxer.

Bjergby rideklub den 25. Februar 2012 - LD/LC
Fejlfri = delt 4. plads ud af 18 starter.

Hjørring rideklub den 24. Marts 2012 - U-LD
Fejlfri i tiden 58,80 sek = roset
Hjørring rideklub den 24. Marts 2012 - LC
4 fejl i hovedrunden i tiden 47,90 sek.

Bjergby rideklub den 12. Marts 2012 - LC
0 fejl i omspring i tiden ?? = 2. plads
Bjergby rideklub den 12. Marts 2012 - LB*
4 (rytter)fejl i omspring i tiden ?? = uplaceret

Bjergby rideklub den 13. Marts 2012 - LB*
4 (rytter)fejl i hovedrunden i tiden ?? = uplaceret
Bjergby rideklub den 13. Marts 2012 - LB**
12 (rytter)fejl i hovedrunden i tiden ?? = uplaceret

Bjergby rideklub den 30. Juni 2012 - LC
Fejlfri omspring i tiden 28 sekunder = 3. plads ud af 22.
Bjergby rideklub den 30. Juni 2012 - LB**
4 fejl i ukendt tid = uplaceret
---------------------------------------------------------------------------------

Jagter;

Farstrup rideklub den 6/4-2012
Begynderjagt med spring på 60-90 cm. - næsten fuldført. Rytteren var lidt pylret over et par enkelte faste spring, så der blev redet udenom for equipagens sikkerheds skyld :)
Stamtavle
han har ingen. Men det er jo også ligegyldigt, enhver kan se han er en islænder.
Køn
en utrolig (s)køn Vallak
Bemærkninger
Prins er min første hest og regner med han skal være min til den dag han skal til regnbuebroen...
jeg købte ham Søndag D. 23 August 2009.

Navn : Príns
Alder : 7 år
fødselsdag : 21 april 2005
Dressur niveau: LA.
Spring niveau: LB-LA
Det er mig der har uddannet ham og lært ham det han kan. Da jeg købte ham, kunne han kun skridt og trav, var et nervevrag og havde aldrig set en ridebane.

Príns er virkelig unik og han er min øjesten! Han er min første hest og da jeg fik ham, var jeg slet ikke klar til en hest som ham. Han var alt for ung til mig og uden Heidis og Kirstens hjælp var han blevet solgt vinteren 2009. Men heldigvis kom jeg mig over at være bange for at gå ind på folden for at sige hej til ham. Og nu kan jeg kravle overalt på ham og ride ham i sidepull uden problemer. Han kan stadig kigge på vandpytter eller papkasser men er til gengæld ligeglad med kæmpe lastbiler, stormvejr og spejle i et ridehus... Men ja, han er helt speciel og tror ikke der findes én hest magen til ham. Og det er nok også meget fint ;)
~Príns er en ener og det elsker jeg ham for! *-:

En rød hest står og vrinsker ved hegnet. Du ved den kalder på netop dig. Du går over og snakker med den. Den stikker mulen i dit hår og sukker tungt. Du ved den har savnet netop dig. Du sidder længe og fortæller ting, som du ikke kan dele med andre. Du ved den lytter til netop dig. Du bliver trist, og tårerne triller ned. Den slikker dig på kinden. Du ved den trøster netop dig. Du trækker den ind, og sadler op. Den siger intet til den tunge sadel. Du ved den stoler på netop dig. Du rider ind i hallen og har det så fedt. Du ved den er glad, for netop dig. I rider ud og sadler af. Du sætter den ud igen. Du går tilbage mod stalden men den vrinsker. Du ved den savner netop dig. Først dér går det op for netop dig, at netop du har savnet den, stolet på den og elsket den så højt, som noget menneske nogensinde har elsket en hest på denne planet. Du går over til den. Nusser den blidt i panden. Den vrinsker og du svarer: ''Jeg elsker også dig Príns :') <3"

---------------------------------------------------------------------------------

23. Februar 2011 (Onsdag)
Príns skal ud og stå på stald Sakstrup på lørdag. Så det bliver skønt at vise ham en ridehal, massere af andre heste og nye indtryk.

April 2011
Det går super godt med os, Med hjælp fra en fantastisk(!) underviser, har han fået balance i hans galop og er blevet mere rolig. Vi har også lært et par tricks mere.

8. Maj 2011
Det går bare der ud af med træningen. Vi er begyndt til springundervisning og han viser talent for det. Og han kan næsten gå korrekt i holdning, han mangler bare nogle flere muskler.
Vi skal ud og starte noget dressur og spring her i juni måned. Så det bliver jo bare spændende.

19. Maj.
I dag var 4. gang Príns han sprang og vi sprang både dobbeltspring og en oxer. Han er vildt lærenem og kan vist godt lide at springe.

26. Maj - 2011
I dag sprang vi i plask regnvejr! men han gik super godt. Vi red, for første gang nogensinde, en hel bane sammen. Det gik bare rigtig godt og er rigtig stolt af ham. Jeg ser frem til vores første stævne snart!

29. maj - 2011
I dag blev Príns flyttet ud til en der hedder Pernille for at stå på sommergræs tæt på stald Sakstrup. Han fik, og gav, godt nok mange tæsk. stakkels Frederik der ikke helt accepterede en ny han hest på folden der ville have "hans" hoppe.
De stejlede, bukkede og var faktisk helt nede at ligge på et tidspunkt. Det var virkelig slemt og hårdt at se på, men da vi flyttede hoppen faldt de lidt mere til ro. Nu var det kun enkelte forben der var i bevægelse. Og høje hvin.

31. Maj - 2011
I dag stod Príns og Frederik og halvsov sammen og går bare og har det fantastisk sammen. Hvis de ikke kan se hinanden vrinsker den ene og så finder de hurtigt hinanden igen. Det er bare for kært! Bliver spændende hvordan Frederik tager det når jeg skal ride Príns uden han må komme med?

6. Juli 2011
I dag red vi en tur på cirka 2-3 timer sammen med Pernille med Dagur og Josephine på min hoppe Valerie. Det var en fantastisk tur og vi red lidt baneridning i grime. Det var første gang jeg stolede nok på ham til at galopere uden metal i munden på ham! super skønt at han er så styrbar kun i grime. Han kan fuldt stop fra galop i den, så det var bare skønt at ride ham. Og så töltede vi lidt i grimt bagefter, men det var udenfor banen. Han er fantastisk! Næste gang vil jeg have min sidepull på ham når vi skal ud og ride i naturen.

JULI MÅNED
Jeg har besluttet at jeg vil ride Príns bidløst hver gang vi rider. Bortset fra stævner og til spring.

17. Juli 2011
Så er der blevet taget en pisse svær og hård beslutning. Jeg græder nu og hver gang jeg kigger på ham, men det er det rigtige at gøre. Han fortjener det bedste. Han er nu til salg.

13. August 2011
I dag var vi til stævne i Astrup rideklub. Han red enormt flot! I dressur samlede han sig ubesværet hvor man knap nok skulle bruge tøjlerne, de var der bare. Og i spring var han også utrolig lækker! Der red vi en fejlfri hovedrunde og gik videre til omspring. Der kiksede jeg og red for små vendinger til han kunne komme over uden at rive en enkelt pind ned :/ Men det var hans første udestævne og han var en engel!

24. August 2011
I dag kom vi op og sprang ca. 75 i oxer & 80 i enkelt.
Han er dælme en dejlig hest.

20. November 2011
Så er vi meldt til et par stævner i december. Et i Bjergby og et i Hjørring. Vi skal springe LD (60) & LC (70) begge steder så jeg glæder mig rigtig meget og håber på, at få et par succesfulde runder :) Han er i hvert fald blevet super sej til at jorde rundt på banen og lave super-vendinger når det virkelig gælder ;)

Januar 2011
Så har Prins fået en "part" så han kan få noget mere erfaring med at ride med små piger :) Det er en super sød pige på 6 år der hedder Lærke. Det går bare rigtig fint og de er så småt ved at lære galop sammen. Det er fantastisk så godt de klinger sammen og dejligt at se på :)
-kig da gerne forbi hendes profil, det ville gøre hende rigtig glad!
- http://hestegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=192051

26. Januar 2012
Har besluttet mig for at tilkøre Príns. Nu han er så kold overfor alt muligt, kan han da lige så godt lære at køre med vogn også. Skal bare have fundet et billigt seletøj der passer en str. 125 på 138cm. Det går desuden også fremad med Lærke og Príns. Nu er Lærke kommet ud af longen og kan galopere ude på hovslaget. Dette er hun meget stolt over og hun er også bare super dygtig til at ride ham på trods af hendes korte ben... :)

6. Februar 2012
På torsdag kom der en potentiel part og prøver Príns. Skal nok blive rigtig spændende da hun lyder PERFEKT til ham. Hygerytter der bare gerne vil begynde igen efter en lang pause. En rytter der savner at tilbringe tid med en "bedste ven" og savner lugten af hest/stald... Fantastisk!

23. Februar 2012
Príns har fået en fast part, da de klikkede med det samme og stolede på hinanden. De er allerede glade for hinanden så det er bare skønt at se.
På lørdag skal han gå stævne med 3 forskellige ryttere.
En jokerklasse på 60cm & en alm. springklasse på 70cm. med mig på ryggen.
En skridtklasse med hans parts søn Magnus &
En LD1 med en af mine gode veninders døtre på 6.
Bliver meget spændende hvor mange rosetter han hiver hjem den her gang, nærmere info kommer selvfølgelig lørdag aften.

1. Marts 2012
Til stævnet i lørdags (d. 25/2) vandt han 3/3 rosetter.
en fjerde plads i 60/70cm. og det var ud af 18 starter.
En tredje plads i skridtprogrammet med Magnus på 3 år.
& så en tredje plads i LD1 med Lærke på 6 år.
Super sej ismule, han klarede det rigtig fint med de små. Han var lidt ugidelig i springklassen, derfor vi "kun" fik en fjerde plads. Men alle har jo dårlige dage :)

3. Marts 2012
Øv øv. Príns part har lige sagt fra, hun har ikke tiden og overskuddet. Det var ærgerligt, men så må vi jo finde en ny til, at ride lidt på min guldklump.

15. Marts 2012
Så kom der en ny part ud og prøvede ham. Hun syntes han var dejlig rolig og de klingede fint sammen, hvilket jo var det vigtigste for mig. Så det er skønt han kan blive holdt lidt igang hele ugen.

16. Marts 2012
Så er mig og Príns kommet på et dressur hold. Så vi endelig kan få noget ordentlig dressur undervisning. Det er jo mit sidste ponyår (tud tud), så vi må lige give den en ekstra skalle her det sidste års tid og også komme ud og vise os frem på dressurbanerne. Han kan jo trods alt øvelserne til og med LB. Så skal vi bare have sat dem sammen ;-)

5. April 2012
Det går skide godt med træningen. Han kan nu gå LA i både dressur og spring. Det skal bare finpudses, med massere af god dressurtræning.

6. April 2012
Vi var til jagt i Farstrup. Han hoppede selvfølgelig alt han blev bedt om, lige som han plejer at gøre. Han kunne også snildt indhente de kæmpestore heste - & overhale dem... Men det var nok nærmere en uenighed mellem rytter og Pony - han syntes lige det blev liiiidt for sjovt ;)
Er ufattelig stolt af min ismule og har haft en helt FANTASTISK tur!

- Tror næppe jeg havde klaret den tur uden Julie Duus. Så var jeg jo nok røget af ham, pga. Uvidenhed. Altid skønt at have hende tilstede! Så går det altid meget bedre :)

Fantastisk tur, sød & frisk pony og skønne mennesker!

Sidste opdatering - 6. April 2012
Kommentér på:
Islænder Príns [Min]
Annonce