{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Hannibal <3 [Himmelhest] 1994

11.915 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SOFIE MELCHIORSEN
Kvinde | 32 år | Oprettet: 4. jun 2005


Anden særlig race Hannibal <3

Fødselsår:
1994
Højde:
Han er købt som 151 men er efter målt til 154.
Han virker dog en smule større pga. hans bygning (:
Temperament
Hanse er en meget speciel hest, hvor temperamentet skifter hurtigt fra den ene dag til den anden :)
Hjemme er han tit bare lidt lalle glad eller pisse muggen :p?
Til stævne er han pil nervøs, men det er han så småt ved og komme over :)
På tur er han helt igennem sød når jeg rider alene, men så snart vi er flere afsted vil han ikke overhale den foreste :s
Men helt igennem nok en meget normal hest :)
Han er bange for store maskiner der holder stille og plastik :)
Gangarter
Vil sige hans gang ligger omkring middel, men med den rigtige træning håber jeg den kan blive bedre :)
Dog er galloppen hans bedste gangart.
Stævner
Redet op fra bunden og debuterede i LA dressur inden han fik seneskedehindebetændelse og derfor ikke længere kunne holde til den bæring dressuren krævede af ham:)
Stamtavle
Har desværre ikke nogen på ham, men fik af vide af tidliger ejer at der var Pinto, New Forest og Dansk Varmblod i ham, det er vidst det man kalder en blandet land handel ;)
Køn
Han er min dejlige vallak ;)
Bemærkninger
Vi hentede Hannibal d. 25 maj 2005, en dag jeg aldrig vil glemme <3

Hannibal er brun med sort man og hale.
Han har en hvid balle på venstre ben og altid galle i benene, han står overdrevet fransk på bag benene så folk glemmer ham ikk ;p
han har en kraftig krop og korte ben.k
Hanse har altid krøller i halen, det er på den måde han udtryker sine

Hannibal bruger 145 i dækken også str full i alt andet :)
På nær klokker det er xl ;p
Han er ikke en hest der ødelægger grimer, dækkener med mere, det er klokker og gamacher han slider hårest på :)

I al den tid jeg har haft Hanse har vi været igennem mange op og ned ture, og der har også været en overvejlse om at sælge ham igen /:
men heldigvis beholdte jeg ham :D

Da jeg købte ham kunne man ikke tænke på at gå uden hingste kæde på ham, da han så stejlede. Nu kan jeg gå i grime med ham og han er blevet opdraget betydlig meget på :)
Hanse er en meget reseveret hest og har kun knyttet sig til mig og min far, han er ikke det store nusse hovede men han får sine perioder :)
Han er ikke hesten der stoler på folk med det samme, men vil mene jeg har hans tillid :)

Hanse er nu ved at have haft flere små halt perioder og i
starten af 2009 stod han i næsten 4 måneder med seneskedehindebetændelse i højre bagben, som han overvandt imod alle ods. Og efter ligeså mange måneders genoptræning var vi på rette spor igen :)
Det har vist sig at hans ben ikke kan holde til den belastning som dressur på giver, har jeg valgt at lade ham gå ned i træning, så vi primært rider tur og meget lidt dressur og tricks træner, hvilket han er vældig god til :) dog var overgangen fra 1 times hård træning hver dag til "knap" at lave noget hård ved ham og han var noget nedtrykt, men han er nu flyttet til et lille privat sted og han virker til at have accepteret sin nye livsstil :)

Vi har i samarbejde med smeden taget skoene af da hovene tilsidst blev så dårlige at de knap kunne holde sko i en uge og den beslutning skulle vi have taget for mange år siden, det kunne have sparet os for mange sko-sorger ;)

Det jeg troede skulle være lykken med sko fri hest endte i et helvede, han blev dårligere og dårligere og hverken dyrlægen eller fysioterapeuten kunne ikke sige hvad der var galt ud og over min dejlige hest havde det rigtig skidt og havde ondt!

Min opstalder kom på den fantastiske ide at få hendes garvede smed til at se på ham, gudskelov. Han gik på sålen, balleforskydninger på alle 4 ben og for høj i dragterne på bagbenene, hvilket ikke er særlig godt for en hest med bløde koder!
Vi er nu i gang med en længere process med at rette ham op igen, hvor han har gjort store fremskridt! Vi har derfor også haft kiropraktor ude for at tjekke ham, hvor der heldigvis ikke var det vilde at komme efter! Så umiddelbart har vi grønt lys for ridning igen og jeg skal bare ride indtil han siger fra :-)

Selvom jeg havde store drømme for os begge to, mere lærenem og arbejdsvillig hest skal man lede længe efter, så er det bedre at han er rask end at jeg rider ham i graven :-)

Hannibal og jeg er nu flyttet til Hodsager og det tog ret hårdt på den gamle dreng, der er noget mere postyr og det krævede noget tilvænning. Men umiddelbart er det vendt igen, dog sultestrejkede han næsten de første 14 dage og fik derfor ikke sit tilskud til leddene, så det satte sig noget i skroget af ham, men han har nu været på smertestillende en lille uge og fået et BOT dækken, også skal der tjekkes om en en lille uges tid. Der er mindre væske i benene om morgenen så fremad går det da :-)
Han et blevet en helt anden efter han er blevet flyttet, noget mere kontaktsøgende og han er stort set kun i godt humør, dejligt med sådan en hest, selv de dage med smerter er den glad :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Hannibal <3
Annonce