{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race My own star - rider nogengange :-) 2006

2.798 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race My own star - rider nogengange :-)

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er 145 cm, men han vokser lidt endnu vi regner dog med at han holder pony mål :D
Temperament
Han er MEGET nysgerrig, men det hører jo til alderen. Han bliver næsten aldrig sur, og er bare super sød. Han er ikke dum på fold, og kan stå sammen med alle. Han er et kæmpe nussehoved, og han elsker hvis man tager tid til at strigle ham og nusse med ham i lang tid. Han kan nemt blive bange hvis der er ting han ikke har set eller hørt før, men han laver intet voldsomt :-) Han er egentlig bare i det hele taget en super dejlig pony <3
Gangarter
de sædvanlige:
-skridt (fin)
-trav (god)
-gallop (god)

Han kan også alle tre gangarter med rytter...
Stævner
Ja, han har startet en del stævner. Med nuværende part springer han LD-LC til stævner og LC-LA til træning, og det klarer de super fint :-) Jeg får nogengange lov til at starte et stævne på ham sammen med fuldparten, da jeg hjælper hende en gang i mellem, hun er super sød til at lade mig starte :-)

Med nuværende fuldpart (hun hedder Mira):

MAK 1/4 2011
LE*2
1. runde: Mira glemte desværre banen, men ellers gik det fint.
2. runde: en rigtig flot fejlfri runde, han var en stjerne! Og Mira red rigtig fint :-)

LRK 1/5 2011
LE*2
1. runde: 1 bom, han var meget vild, og var derfor for hurtig og tog en forbom på en okse.
2. runde: 1 bom, her skete det samme.

med mig :-D :

TPRK 5/6 2011
LC 8 fejl - han løb uden om på spring nr. 4, men jeg var ikke nok ved ham. så red jeg ikke nok frem i dobbeltspringet, så han nåede ikke b'eren, men han var en stjerne!!!

LRK 18/6
LD
Stamtavle
M: Cirkeline :D
F: Paintball

halvbror: Apache :D
Køn
vallak
Bemærkninger
Lille My kom til verden ved et "uheld". Paintball (hingst) hoppede over hegnet og havde det vidst meget hyggeligt med Cirkeline (Den anden pony jeg rider, sikke et tilfælde XD). Ja Cirkeline hun blev jo så undersøgt, og derefter blev hun mor xD!Lille My er bare, den roligste sjæl. Han er kærlig, og han elsker at blive nusset. Han springer med stor kapacitet, og han elsker det! Han elsker selskab, og kan godt lide at være vild med de andre hingste/vallaker. Han er utrolig smuk! Lige nu er han sort med hvide hår hist og pist, og med en hvid stjerne, men han bliver skimmel ligesom sin mor. Han elsker at gå ture, og stå på fold med sin halvbror Apache, de leger super godt sammen. Han er absolut ikke ondskabsfuld, og han smider aldrig en af med vilje (under hans tilridning har han kun smidt af to gange da han blev bange) ELSKER DIG LILLE MY!

Kommentér på:
Anden særlig race My own star - rider nogengange :-)
Annonce