{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Leandro T ***Solgt*** [Tidl. hest] 2002

8.598 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie Bondo .
Kvinde | 36 år | Oprettet: 11. feb 2009


Dansk Varmblod Leandro T ***Solgt***

Fødselsår:
2002
Højde:
172 cm
Temperament
Han har et godt og roligt sind, men er samtidigt frisk og vågen på sine omgivelser. Under ridning er han samarbejdvillig og fremadgående.
Gangarter
3 rigtig gode gangarter hvor især galoppen skal fremhæves. Rigtig god takt
Stævner
Jeg har ikke selv startet stævner på ham endnu da jeg ikke har haft ham ret længe men jeg ser frem til at komme afsted på ham.. tidliger ejer har redet la.
Stamtavle
Far:. Lionell
Mor: Juelsgårdens nica
Farfar: Leonid
Farmor: Pracht
Morfar: Royal Z I
Mormor: Veronica
Køn
Vallak og meget skøn ;)
Bemærkninger
Jeg fik Leandro hjem d. 21/8 og er allerde blevet utrolig glad for ham, vi knytter os mere og mere til hinanden for hver dag. Han er en dejlig dreng på 7 år som har stået lidt stille ved tidliger ejer, så vi skal begge to igang igen, da jeg også har haft en periode uden hest. Han er en rigtig glad hest, der elsker at stå og nusse og blive ordnet. Jeg glæder mig til de
år vi skal have sammen.

***************************************************************************
D 28/10-09
Det går rigtig godt med min nye dreng, vi har snart lært hinaden godt at kende og jeg har fået en enkell flyve tur, men det høre jo med heh:) Ellers syntes jeg det går rigtig godt med ridningen og det går meget frem. Så dejligt..

***************************************************************************
D 7 jan 2010:
Så er leandro blevet flyttet til hovgårdens rideklub, det er rigtig dejligt at komme ordenligt igang med træningen, han tar det hele rigtig pænt og er også allerede ved at falde godt på plads.. Han har fået sig en ny " fold ven " Moresco ;) de skal nok blive rigtig gode venner, Og hans to gamle venner mc gee og shania er flyttet med så det er rigtig hyggeligt..Vi skal begynde at have undervisning af dorthe rugman, så det bliver meget spændene at se hvilke udviklinger der sker ;)

***************************************************************************

D 27 Oktober!!
Det er begyndt at gå rigtig godt med Leandro, Han har fået behandling ved ostopat Le Tøbøll for at få kroppen helt på plads, han var låst et par forskellige steder og meget stiv efter pause.ved tidligere ejer. ;)
Det begynder at gå rigtig godt nu, og det går kun frem af, så det er bare så skønt..Vi rider hver dag og så en dag på skridtbånd om ugen..Han er på fold hver dag med alle sine venner, hvor han bare hygger og leger, det syntes han er rigtig skønt..
Solgt og Savnet <3
Leandro er d 06-05 2011 blevet solgt til Jeanette.
Jeg fortryder det så inderligt, jeg troede at du ville få det perfekte hjem, men det skulle vise sig at værre snyd, løgn og bedrag det hele. Undskyld Leandro <3 Håber du har det godt nu på de evige græsmarker ;)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Leandro T ***Solgt***
Annonce