{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lady 1997

8.239 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Lady

Fødselsår:
1997
Højde:
Omkring 125 cm.
Temperament
Lady er en pony man kan gøre alt med. En rigtig børnepony.
Gangarter
Skridt: middel

Trav: middel

galop: middel

Hun har nogle dejlige gangarter.
Stævner
Jeg har ikke startet nogle stævner på Lady, men hun har startet stævner med ejer, og ejers storesøster. Med super flotte resultater.

Så startede jeg mit første stævne på Lady
LD1 86.00 % kan ikke helt huske placeringen
LD1 82.00 % Kan ikke huske placeringen
Stamtavle
En dejlig blanding
Køn
En rigtig smuk hoppe.
Bemærkninger
Lady er en pony jeg rider på fordi hendes ejer Caroline kun er 6 år, og rider ikke så tit. Lady er en sød og rolig pony, hun elsker at blive nusset om, men når hun er heste-gal, kan hun godt være lidt speciel. Når vi rider dressur, kan hun godt være lidt doven, og gider ikke springe an i galop. Sætter vi et spring op, vågner hun rigtig op og springer faktisk selv i galop mod springet. Her i weekenden d 5-6 september, var hun til sit første stævne. Det gik super godt, hun vandt Ld2 for 3´er ponyer, og blev samtidig nr 2 i en cup-klasse. Når hun er til stævne, er hun ligesom derhjemme. Hun går altid lige i op i traileren, fordi hun elsker at stå derinde og spise hø!

Som du/i kan se på de første billeder, hvor jeg red hende første gang, der rider vi med grime. Fordi hun havde nogle revner og sår ved mundvigene. Men de er helet igen så nu rider med bid igen.

Lady er rigtig sød på tur, men meget frisk. men når vi skal hjem af ville hun ikke så tager hun det helt roligt. Hun elsker virklig at være på tur. Underlig pony til tider hehe.

Caroline er begyndt selv at skridte på Lady, men hun har svært ved at trave med hendes korte ben. Men når carolines far løber med foran løber lady med som en lille hund. Og caroline griner bare.

Lady skyder skulder ud mod indhegning til ridebanen når man ride hende skøre pony. Så man skal altid glemme lidt med benet. Prøvede at få mine ridestølver kørt i siden af hegnet så mine ridestøvler blev helt vide og ridserede.

Lady er bare så tyk som en flødebolle, som vi kalder hende. Så vi prøver at skære ned i hendes foder, for og se om det ville hjælpe. hun skulle jo ikke gå hen og blive alt for fed og blive forfangen.

Opdatering oktober 2009:
Lady blev klippet idag, tror det var første gang. Hun tog det godt. Men nu er hun ikke så pæn, hun er helt mussegrå.

Opdatering i vinters 2009.
Camilla(Carolines storesøster), har redet en del undervisning timer på Lady, så det går fremad. Lady begynder selv at søge ned til bidet.

Caroline startede sit første stævne på Lady, med en flot 1. plads.

Opdatering mit første stænve på lady 2010.
Mit første stævne på Lady, gik måske ikke så godt, som jeg havde håbet.. Men det var rigtig koldt, og det blæste meget. Resultaterne kan du se længere oppe.

opdatering maj 2010
Lady skulle have raspet tænder idag, det ville hun dog ikke være med til, så hun blev bedøvet. Hun blødte meget ud af munden.

Opdatering i vinteres 2010
Camilla og jeg striglede Lady idag, da det regnede og var meget koldt. Det var svært at strigle hende, med alt den pels hun har. Men det gik da.

Opdatering april 2011:
Så var jeg ude og ride en lille tur på Lady i det gode vejr.Og Lady fik fine fletninger i hallen og en rosenknop i pandelokken, hvor var hun bare så sød.. Man kan jo gøre alt ved hende, og hun er bare ligeglad. Lady bukkede som hun plejer, når man ville sætte i galop, og Idag blev det til to korte galop op af siden.. Lady stopper altid ved hegnet der hvor man går ud af ridebanen, når jeg vil frem af gik i tilbage og var svær at få dreje rundt. Men det gik :)
Caroline red også på Lady, hvor var de bare søde sammen Caroline traver nu selv og skridter selvfølgelig. Og Lady løb hurtigt, som om hun skulle sætte i galop. Caroline var lige glad og hun grinte også noget af det. Caroline ville ned og tage gematcherne af, også ville hun selv komme op. Men det gik ikke, for Lady begynder og gå når man skal op.
Lady svedte også rigtig meget, så Caroline vaskede hende. .

Begrund lav eller middel!
Og jeg kigger altid igen bare du huske at skrive en kommentare så jeg kan se du har været her ;-)
Kommentér på:
Anden særlig race Lady
Annonce