{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber Tiesto (soulmate)solgt [Tidl. hest] 2003

9.564 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Araber Tiesto (soulmate)solgt

Fødselsår:
2003
Højde:
han har den perfekte højde, han er 1,46
Temperament
Han har et skide godt Temperament

han kunne slet ikke finde på noget uartigt


jeg elsker ham



Gangarter
den er perfekt
'
: Over middel..

Trav: Over middel..

Galop: Over middel
Stævner
gider ikke og skrive alle men harrendet nogle flere stævner osv


d.28 2009:lc1 56,4% (gik ikke så godt) men også VIRKELIG hård dommer

d.29 november Spring 2009:lx på 60cm 4 plas på hjemme bane


d.29 november Spring 2009: ld 70 cm. ikke plasert
-fik to bomme og en volte


d 13.11 dressur lc1 61,25 5 plas( 2en uplasret)
- han er rigtig fin og stablid der var dog nogen upser en gang imellem (KUN RYTTER FEJL!!!!)

d 14.11 spring jeg fik en bom i begge klasser men det var rytterens fejl

d.5. 12 i vejle
-ld fik en bom og to volter fordi jeg ikke lige kunne se avstanen
-men blev første upalsenet (nr 3)

-lc (vores første ) fik en nul rundte og blev to'er vi´var kun fra at blive et'er


d.11/12 frrk
-lc1: hahaha j det skal lige siges at jeg var meget syg den dag!
men jeg red og i starten gik han meget rigtig fin men så skulle rtteren sevf. lige glemme banen! og ja jeg ved hvad i tænker! "hvordan fanden kan man glemme en lc1"! og mit svær er "det var fordi jeg blande lc1 sammen med lc3 XD
men vi red da til 59,00 haha men eg kan kun tag det med et sml på læben! (:
-for det er jo ikke hans skyld men rytternes fejl :-)


d.11/12 lc3 wow min pony og jeg var da fantastike! hvis jeg dog hade redet ldt mere præcis så ville jeg have vundet men det gjodre jeg ikke men 65,83% han var bare så fin!


frrk d. 12/12 spring lc. 50,10 4 fejl. der var rigtig smatet, så jeg valdet at jeg ville ride sikkert så vi ikke kom til skade så derfor fik vi en bom


frrk.d.12/12 spring lc igen og 8 fejl jeg kunne ike finde avsanden så fik vi en bom og den anden var ikke min skyld (det fik jeg også af vide af tommy)

26 feb
spring lc- 8 fejl tror virkelig han hade fået glor-suppe og kig ædter! hold kæft hvor var han dum man! det var da helt vidt! men okay når hesten bliver vild så bliver rytterne dum!

spring lb- 8 fejl bare ikke min weekend!

lc3 68,55% uha, det bedste rit på tiesto hidtil, og vi vandt
spring lc- 4 fejl i omspringing, da jeg lavet en voldte
spring-lb- en nul rundte ( super fed weekend)


og mange andre som jeg ikke lige gider til og skriver (:
Stamtavle
han har ikke nogen. vi ved kun han er halv araber og halv pinto det eneste vi ved er han kommer fra holland ;)
Køn
ja han er sku køn
ej en køn vallak<3
Bemærkninger
Fuck hvor fanden skal jeg begynde fordi jeg kan blive ved og ved med at skrive om den fantastiske Tiesto. Alle de op og ned ture vi har haft men dog flest op ture alle af dem hver og en er/var alle sammen fantastiske :)


Tiesto er født i Holland og kom til Danmark 2006 og hvor de gamle ejer tog ham i tilridning hos en berider (siger ikke personens navn da det kan være stødrene for nogle) men som sagt var Tiesto i ridning på en rideskole hvor rasultatet ikke blev godt, og efter daglig ridening blødte det ud af munden og efter og have gået i tvunget holdning, hade han defor ingen balance og bæring da jeg fik ham. jeg ville ikke komme mere ind på det selvom der er meget voldsommere ting de har gjordt men berideren flyttet rideskole efter folk hade fundet ud af det og selvfølgelig blev beriderelven fyret men Tiesto kom et andet sted hen og de startede forfra med ham og et år efter satte de ham til salg pga af pigen som hade ham skulle på efterskole .
Jeg var så heldig at jeg skulle have pony på det tidspunkt og hold kæft hvor jeg synes at jeg prøvede mange ponyer helt fra en 4år som ikke var lang i hendes uddannelse til den sports-pony som sprang la - mb osv osv osv men jeg ved ikke hvorfor jeg ikke ville have en af dem jeg kunne bare mærke på en eller anden måde at det ikke skulle være dem men så en dag så jeg en annonce hvor der stod ”pony med muligheder” og jeg så tiesto annonce. Jeg tænkte den pony ville jeg da lige op og prøve. da jeg så ham tænkte jeg bare omg der er han jo den pony jeg har ledt efter. men da jeg så skulle ride ham så kunne han ingenting og jeg mener ingenting eller det passer ikke han kun stå på benene og skrid, trav og han kunne dog også galoper men da jeg var springrytter på DETTE TIDSPUNKT så skulle jeg lige se hvordan han sprang og hold da kæft man enten sprang han en meter over eller sprang han og væltede ALT. Men på en eller anden måde kunne jeg bare mærke at det skulle være ham.
Men så skulle jeg have min gamle ridelære (Rikke) med der op og da hun hade set lidt og da jeg skulle springe prøvede hun og ligge en jakke på springet og jeg kunne overhovedet ikke få ham over men og da vi kom ind i bilen sagde hun ”hold da kæft Alberte der er fanme meget at arbejde med ikke bare meget men RIGTIG MEGET! Og jeg ved ikke helt men den er okay og den har jo usenet med sig ”
men jeg tænkte at nu har jeg været ude og prøve mange mange ponyer og ingen kunne jeg mærke at det skulle være den anden tiesto han gjorde bare et eller andet ved mig også tog jeg men beslutning og vi købte ham jeg var så glad. og da han kom kunne han ikke en skid men det viste jeg jo selvfølgelig godt men vi blev bedre og bedre for hver dag og vi rykkede faktisk til at kigge skyer til at gå stabilt til biddet og til at slet ikke at kunne springe til at springe alt fyld og når jeg kigger tilbage i begyndelsen så tænker jeg bare at min pony er fanme noget langt og jeg er stolt af det arbejde jeg har lagt i det hele og det resultat jeg har fået. men det bedste af det hele er nu at det er mig selv og kun mig selv som har lært ham alt og det er sandt når jeg siger at jeg elsker ham og det bliver den væreste dag den dag hvor tiesto ike er hos mig mer, den dag hvor han får et nyt hjem den dag bliver den væreste dag i hele mit live og den ville nok blive min ulykkes dag!
men lige nu og her ligger vi på lb i dressur og er påbegyndt noget la men det kommer jo på et tidspunkt og i spring er det nok noget lc min i år 2011 kan i godt forvindte og se mig i lb tl springstævnerne xD



jeg ville godt sige at Tiesto ikker er som alle ''pony'er'', fordi han er helt sin ejen, han er simpelthen så god sindet som man overhovedet ikke kan beskrive. nu har jeg haft Tiesto i to kna og nap. jeg kender den pony ud og ind. jeg ved når jeg trakker denud af boksen om det blve en god da eller om det er en virkelig dårlig dag. men jeg ved det kun fordi jeg har sådan en god tilknytning til ham. og han ved at jeg ville ham det bedste.


jeg kan roligt sige at jeg har lært min pony alt, og jeg er stolt af det..





http://gobarbra.com/hit/new-d2567d8d1d25767873c93d16de933e7b
Kommentér på:
Pinto Araber Tiesto (soulmate)solgt
Annonce