{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Silva [Tidl. hest] 2000

3.681 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sophie Lassen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 19. jan 2009


Welsh Cob (sec D) Silva

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca 1,45 stg.
Temperament
Silva har et roligt temperament. Hun behandler mennesker pænt og med den respekt, de fortjener.

Silva har et roligt temperament. Dog er hun altid dejlig frisk, når man er ude og ride. Hun kan håndteres af et barn såvel som en voksen: Hun behandler altid mennesker med den respekt, de fortjener.
Gangarter
Skridt: Rolig, store skridt. Træder godt ind under sig.

Trav: Høje benløft. Frisk trav.

Galop: Frisk, høje benløft.
Stævner
Bemærk at det ikke er alle resultater, der er skrevet ned her.

KDR klubstævne d. 8/4-10
LC1 - 64,58 pct.
LC2 - 57,28 pct.

VEK Klubstævne d. 9/4-11
LC2: 65,91% = delt 2. plads !
LC3 (Sløjfeklasse) : 65,00%

HVR Klubstævne d. 14/5-11
Fik en delt 5. plads ud af 17 deltagene
LC2: 61,36%
LC3: 63,33%

KDR klubstævne maj 2011
1 plads.
LC2: 66,36%
LC3: 63,58%

HØRS klubstævne april 2012
2. plads
LC2 - 70,00%
LC3 - 68,75%
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hoppe
Bemærkninger
D. 3 august 2009 var den dag, Silva blev min.

1/4-2014
Silva er en frisk, men pålidelig pony, der elsker opmærksomhed. Hun har et positivt sind og elsker at få godbidder samt at blive nusset omkring. I stald har hun altid ørerne fremme og lyser derudover også altid op, når jeg kommer ind i stalden. Silva knytter sig meget til sin ejer, men kan sagtens håndteres og rides af andre.

I ridningen har jeg altid oplevet hende som en tålmodig pony, der altid er klar på en opgave. Hun er meget hårdtarbejdende og gør sig umage for at stille sin rytter tilfreds. Derfor opretholder hun også en fantastisk koncentration i dressuren. Silva er frisk og kan til tider godt virke lidt voldsom i galoppen, fordi hun netop har høje benloft, men med det rette overblik er det muligt at udnytte hendes gode energi og få en hel masse bagpart med! Hendes overgange er flydende, og hun er behagelig at sidde ned på, både i skridt, trav og i galop.

Silva er en meget selvstændig hest og går fint alene i skov. Ofte er hun også den, der går forrest, når vi er flere afsted, for hun siger ikke noget til pludselige bevægelser. Hun tænder altid ekstra op i naturen og det, der kan redde både hendes og min dag, er en god galop over markerne. I springningen bliver Silva også ekstra frisk, og kan godt løbe stærkt, men det er vigtigt for hende at hun bliver hjulpet og har den støtte, der skal til for at komme igennem banen.

Derudover er hun også ekstremt stabil: I de 5 år, jeg har haft hende i, har hun aldrig været halt. Hun har altid været parat til enten at ride, hygge eller bare blive nusset omkring.

Jeg har skrevet ovenstående tekst ca. en måned efter, at Silva er blevet solgt. Jeg savner hende forfærdeligt meget, men det er betryggende at vide, at hun har det godt, hvor hun er nu. Silva afspejler min egen personlighed: Hårdtarbejdende, positiv og engageret. Hun går gennem ild og vand for sin rytter og giver aldrig op. Hendes karisma er heller ikke til at undgå at se: Silva synes, at det er fantastisk at vise sig frem foran mennesker, og hun tænder altid op på den gode måde til stævner. Vigtigst af alt har hun et hjerte af guld, som hun ikke bare tildeler til hvem som helst: Der vil altid være én rytter eller ejer, der har et specielt plads i hendes hjerte, og de sidste mange år har jeg haft æren af den plads. Det har været en helt fantastisk tid med hende: Turene over markerne, springningen, de mange timers øvelser med dressur... Hun har givet mig alt, hvad hun har, og jeg håber, at jeg har kunnet leve op til det.

Jeg har altid sagt, at Silva er min bedre halvdel, og jeg mener det stadig den dag i dag. Hun har lært mig, at vi er nødt til at behandle hinanden med respekt. Vi er nødt til at samarbejde for at få det til at fungere: Om vi så kan kommunikere eller ej. Men det, der betyder mest, er, at hun har vist mig, hvor meget man kan knytte sig til et væsen, der ikke taler ens eget sprog. Hvordan man på en måde alligevel kan kommunikere, og hvordan jeg alligevel kan elske hende ufatteligt højt.

Nedenstående tekst er skrevet fra de første to år, hvor jeg havde Silva. Til sidst gik det så hurtigt, at jeg helt droppede at opdatere hendes profiltekst. Der vil være stavefejl og mindre velformulerede sætninger, da jeg var omkring 12-13 år, men jeg vil ikke slette det, da jeg bliver helt varm af at læse det.

Tak for alt, Silva. Du er virkelig min engel.

xxxxx

Silva blev rykket hen på Folehavegård d. 3 August 2009, efter jeg købte hende.
Og det vil jeg ALDRIG fortryde :D
-Hun står dog på Hørsholm Rideklub nu

Silva er en frisk og hurtig pony, som elsker at blive nusset og kælet omkrig. Hun er evigt og altid glad - jeg tror aldrig nogesinde, jeg har set en så positiv hest, som hun er! Hun er helt rolig blandt mennesker, og elsker opmærksomhed.

Hun bider ikke, når man strigler eller sadler hende, op desuden elsker hun godbidder. Når man fodrer hende, kan hun godt blive lidt utålmodig, men det kan jeg på en måde godt forstå... Hun er jo sulten!
Hendes ynglingsfrugt er bl.a æbler.

Desuden er hun også helt ekstremt stabil og sej. Hun bliver ikke slået ud af noget. Kan holde til ekstremt meget, og elsker udfordringer.

Silva er dejlig frisk i skoven og bliver aldrig bange for noget.
Vi rider for det meste forrest når der er flere afsted, men hun kan sagtens gå bag nogen. d: Helt ærligt, så foretrækker jeg også at ride forrest, for så styrer vi tempoet.

Desuden elsker vi begge to en dejlig god galop. Jo hurtigere - jo bedre! (:
Når vi er ude på markerne omkring KDR tænder Silva bare helt op og vil meget gerne afsted i fuld galop. d;

Silva og jeg er vist begge to enige om, at skoven/marken bare er det oplagte sted at fyre den af i :D
Når vi springer på marken er hun meget frisk og bliver hurtigt meget ivrig, så jeg arbejder stadig at få hende lidt ned i tempo. d:

I dressuren er Silva rigtig god! Hun går fint til biddet og kan lave nogle rigtig fine overgange. Silva er altid frisk, når der skal rides dressur, og hun bruger faktisk sin energi rigtig fint! Hun er ikke ukoncentreret, hvilket er en stor bonus, og så er hun som altid glad og tilfreds!

Når Silva springer bliver hun rigtig glad og ivrig.
Jeg er jo ikke verdens bedste springrytter, og jeg arbejder stadig på at kunne følge med hende. Tidligere sprang jeg mere, end jeg gør nu, da jeg har valgt at satse på dressuren. Dog bliver der alligevel sprunget nogle små spring til mindre stævner og i skoven.

Når hun er i boksen, står hun for det meste stille og roligt, men kan sagtens komme op og skændes med naboen nogle gange. Specielt når der skal fodres, men hvis hun bare har noget wrap før hun får foder, er hun rolig.

D. 30/11-09
Efter at have stået på Folehave i et par måneder, fik jeg altså vide, for et godt stykke tid siden, at det lukkede. Jeg kommer op og stå på KDR istedet. -Jeg tror faktisk også at det mere er "mig." Jeg regner med at flytte derop fredag d. 18/12-09. Så er der weekend, derefter skal jeg i skole i 1 og "½" dag. (Juleafslutning på skolen) - Og så.. JULEFERIE! :D

Desuden har vi ikke startet stævner i et godt stykke tid. Dette er så fordi hun først lige skulle vænne sig til Folehave, og så skulle hun lige trænes op igen efter en lang sommerferie. Vi regnede faktisk med at starte stævne på VEK. Desværre tabte hun en sko på vejen derhen. -Ærgeligt!
Jeg regner ikke med, at starte stævner før hun er kommet op på KDR, for banen på FOR er ret splattet, og næsten umulig at ride på.

d. 19/12-09

Ankom til KDR i går, og Silva er faldet fantastisk godt til. Hun har stadig sin appetit, er rolig og frisk som altid. (; Red hende lidt i ridehuset i dag, og hun var arbejdsvillig og trådte godt igennem.

Hun står på ormefold lige nu, da vi skal sikre os, at hun ikke har orm, men på mandag bliver hun rykket til en meget større fold. :D

Jeg kan ikke sige så meget lige nu, da hun jo kun har været der i 2 dage, men der kommer mere på en anden dag. :D

D. 15/1-10
Så har Silva næsten været på KDR i en måned og det går fantastisk! :D Hun går fint med de andre heste og elsker at give den gas og løbe frem og tilbage på folden.
Hun er næsten også placeret øverst i hierakiet. Alle de andre heste flytter sig omgående når hun lægger øre af dem.
-Det er faktisk meget fedt når jeg skal tage hende ind!
Vi har dog kun været rigtigt i skoven én gang, da der er meget is og jeg er bange for at hun glider. - Men heldigivs skridter vi af i skoven næsten hver dag (:
Silva er glad som altid. Hun elsker simpelthen KDR og synes det er spændende hvis der sker et eller andet lidt længere nede af gangen.

d. 2/4-10
Sneen er endelig smeltet og Silva synes simpelthen at det er så fedt at komme udenfor igen. (;
Hun er frisk som altid, og elsker selvfølgelig stadig at give den gas i galoppen.
Nu vi taler om galoppen... Jeg har da selvfølgelig også været i skoven og fyre den ordentligt af mange gange!
Jeg har også været ude på marken og springe. Det nød Silva selvfølgelig også fuldt ud! :)
Så har jeg også fundet ud af, at hun er bange for vandslager. Så jeg har været igang med at øve med hende. Det går stadig fremad, selvom hun ikke lige bryder sig om vandet. (:

d. 11/6-10
Så er jeg godt igang med indgræsningen af Silva. Hun skal nemlig på sommerfold i år, og hun nyder virkelig at komme på græs! :D

Hun har desuden fået smed i dag, og fået nye sko. Hun tabte desværre den ene for et par dage siden.. men nu har hun heldigvis fået sat en ny på igen. :D
Lige for tiden er det virkelig fedt at ride i skoven på hende. :D Vi elsker simpelthen at give den gas i skoven og hen over markerne. Det er jo sommer. (Selvom det har regnet helt ekstremt den sidste uges tid. :( )Specielt sammen med Kirstine og Thor. :D Vi får virkelig nogle grineflip sammen nogle gange. dx

d. 31/7-10
Jeg kom hjem til Silva i går efter at have været på somerferie i 2 uger. d; Hun står på sommergræs, så hun er blevet godt tyk. Jeg er gået igang med genoptræningen nu, og hun nyder virkelig fuldt ud at komme ud og ride igen. Jeg har virkelig savnet hende, og er lykkelig over at være hjemme hos hende igen. :'D

13/3-2011
Det er ved at være længe siden jeg sidst har skrevet inde på stjernens profil, og der er desværre heller ikke kommet så mange nye billeder. Nu er vinteren ved at være overstået og foråret er begyndt at komme. Silva er ekstremt frisk, men er virkelig begyndt at gå som en stjerne! Vi kan lave versader nu, lidt schenkelvigninger og vi øver også øgninger!! Stjernepony! Vi har ikke rigtigt sprunget igennem vinteren, men vi er gået igang med at øve igen, og det går ret godt! :) Vi skal ud og ride en masse stævner snart.. Bare kom an alle sammen! Desuden er Silva også ret kåd for tiden, og smadrer rimelig mange ting, fordi hun er hingstegal og pg.a foråret.. Skøre pony! Jeg skal nok få en masse nye billeder ind i løbet af det næste stykke tid, så hav tålmodighed.

D. 27/6-11
Silva blev rygget til Barthaus Rideklub i går. Hun er allerede faldet rigtig godt til, og jeg red hende også for første gang der i dag (-: Hun var godt nok tændt, og hun skulle kigge på en masse nye ting, men generelt går hun super godt for tiden :-)!!
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Silva
Annonce