{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Petra |Natural Soulmate| [Tidl. part] 1999

12.571 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Petra |Natural Soulmate|

Fødselsår:
1999
Højde:
120, målt 21 april 2011. :)
Temperament
Petra er en hoppe som er helt sin egen!
Hun er ikke særlig imødekommende over for nybegynder (Så derfor bliver næsten aldrig brugt af dem) men når jeg kommer hommer hun glad gående på folden :D
Hun har sine særheder xD
KÆMPE PERSONLIGHED!<3
Gangarter
3
skridt: dejlig tilpas og fremadgående (: 9
trav: nem at sidde i, fremadgående 8
gallop: nem og sidde i og flyvende! 10
alt i alt 9
Stævner
Menes ikke :)
Stamtavle
Nej hun er mit lille gadekryds ;b
Køn
Syntes du ikke det? :D.

Ej en hoppe med det største H!
Bemærkninger
Petra er en dejlig hoppe med et dejligt temperment .
Hun er virkelig hurtig til at opfatte om man gider hende og om man er øved eller begynder.
Petra er MEGET tilidsfuld! Hun var meget utålmodig i starten, oog hun stejlede efte med mig og stak af og bukkede. Hun elsker udfordringer, og kræver noget af sin rytter. I stalden er hun det største nussehoved man kunne tænke sig. Petra er verdens dejligste og blideste væsen og sind jeg har mødt og jeg er stolt over at være hendes ven, fordi hun vælger sine venner med omhu, men dem hun vælger, er venner for livet<3.
I starten er hun en stædig & pludselig meget stærk, og gider ikke rigtig noget med nogle. Der er ikke mange der kan lide hende, det kunne jeg heller ikke i starten, men da jeg havde haft hende lidt, og hun prøvede mig knap så meget af, så blev jeg helt forelsket i hende! hendes brune pels, hendes stjerne i panden, hendes brune øjne, hendes lille sok på hoven, og sidst men ikke mindst hendes personlighed!<3 .

Petra villle overhoved ikke samarbejde med mig de første par måneder, og jeg var ved at opgive håbet, da hun en dag gik mig i møde på folden, og ikke nappede så meget og så lidt gladere ud, og så galloperede jeg på hende med bare nogenlunde kontrol over hende :´D.
Petra er et vilddyr som har vundet mit hjerte 100 %!

Det som jeg er meget stolt af at vi kan gøre sammen, eller det hun gør:
Gallopere på tur med løse tøjler både alene & Sammen med andre.
Hun traver og vrinsker mig ofte i møde.
Hun har fået et glimt i øjet / En gnist.
Gallopere & Springe i cordeo.
bære sig selv rigtig godt.
Hoppe op imens hun traver ligeså stille ved siden af.
kunne lave cirkeleg/longering i cordeo.
Kunne bare gå/løbe ved siden af og så følger hun mit tempo.
Kunne lave cirkeleg med plasticpose hvor hun bare står bomstille.
Kunne komme hen til hende på folden imens hun ligger ned.
Kunne Lavet tricket Neje + smile + gabe ´+ ryste + spanskeskridt + vinke. + kysse.
Kunne få et helt unikt venskab med hende.!



LOG : (ikke alle oplevelser bliver skrevet ind)

TIRSDAG DEN 13 APRIL 2010
VB DAG!!! Ja, (vi fik tre timers undervisning da alle missede engang)
Men idag skulle vi have tre timers undervisning, Jeg hentede hende og gav hende en omgang striling, jeg lavede kun jordarbejde i 10 min. (ca) og satte mig så op (da vi skulle på tur), jeg ventede til de andre kom op og tøsen og mig tutlede bare rundt :D vi red afsted i et friskt tempo og ned mod stranden, det gik fint på vej derned det var bare et sååå dejligt vejr! alle nød det (: så Petra & de andre soppede og så fik de 3 minutters græspause og så red vi ned på engen (Jeg var lidt navøs da mig og Petra har redet tur før alene hvor hun stak af) Men vi tog det stille og roligt. Jeg skulle trave først og Pernille efter ( Pernille er en sød og afferen rytter) Så vi skridtede og satte så i en rolig trav væk fra de andre 3 heste Petra & Dysse gik sååå godt så skridtede vi tilbage og Så tog jeg en tur med Luna (Luna er også en ret sød og ret arreren pige men ikke ligeså afferen som Pernille) men vi travede afsted og skridtede tilbage, Så skulle Laura (Laura er også en ret afferen rytter og en super god veninde og hyldene sjov) Carova ville lave vædeløb men kom hurtigt ind bag Petra det gik også fint, petra fik en lille pause og så skulle Signe (en super sød pige og er afferen) Trave i Longe og så skulle Petra & Marco Gallopere! (Jeg tænkte SHIT!! OMG.! ;0) men Petra satte igang og den var til at styre og jeg nød det!! jeg travede med alle de andre piger en gang tilog red hjem på bane og fik 4 galloper og et par trave (alle ville ride efter mig eller det Sagde Min ridelære at de skulle) Men alle nød dagen jeg skridtede lidt længere af end de andre og Petra fik 4 gullerødder og en omgang strigling og kom ind på folden og rullede sig. ELSKER DIG MINPIQ Dette var virkelig vb. dag for både mig og Petra ! :´D

(SØNDAG EN PARTDAG).
Jaa, mig og laura ville ned og bade med hestene.
Så vi red afsted uden saddel og stille og roligt (kun i trav) og self. skridt, så da vi kom derned lagde hun sig i vandet med mig! 0; Jeg sprang af fordi jeg blev forskrækket og sagde ned (altså puttede komando på) og prikkede med sticken i vandet, og så lagde hun sig :D (Tilfældigt) Så satte jeg mig op igen og hun gjorde det 5 gange til :´) søde hyp ;D. Jeg fik ogs trav og gallop på prinsessen. ELSKER DIG MIIN FANTASTISKE HEST!..

Fucking lortedag! ;/ :´/
Min lille prinsesse haltede! så jeg må ikk få hende ud før i weekenden!. My last time whit he.! i 3 uger!!<3 MEN SES PÅ FREDAG SKAT, HÅBER IKKE AT DET GØR ONDT! D; :´(


( TORSDAG, DEN 23/9)
Ja, længe side!! Petra halter ikke mere :D Så på det sidste har jeg haft hende ude p¨å 2 ture, bare i skridt og trav, for ikke at overbelaste hendes ben (: Det er gået super!! Vi hygger rigtigt!!
Men idan & Igår VRINSKEDE hun 2 gange da hun så mig! Det er første gang hun har gjordt det!! Orgh man pige, du betyder SÅ meget skat! <3

FREDAG D. 12/11.
Mig og Laura red en tur på de s tidligere haltede heste Sigurd & Petra!!.
Vi startede med at, hente og strigle og sadle op og lige lave et par lave, og så red vi ellers ud i det blå! :D. Jeg startede forest og vi travede , en ret lang trav, petra prustede og slog lidt med hoved, man kunne bare mærke at hun nød det!
Vi skulle tage en lille gallop, men jeg var lidt navøs, da det er længe siden at vi har galloperet og hun bare var meget frisk og det blæste meget, men vi prøvede og jeg var forest, hun startede med at tage hoved ned imellem benene og springe rundt og løbe lidt stærkere end hun skulle, jeg fik sat mig roligt og gav hende lidt løsere tøjler, så gik det hele som smurt! Hun satte ned i en dejlig og stabil gallop, vi begge nød det bare MEGA!
Laura red forest på vej hjem og de var lidt tændte, men alligevel galloperede vi, hun nød bare turen.! (´:
Du betyder virkelig alt minsksat!! *: <3

Søndag den 28/11
Jeg havde lige lidt tid idag, så valgte jeg at tage ud til Petra :D.
Der lå rigtig meget sne! Petra gik og spiste lidt hist og pist, hun nød det faktisk? Hun blev helt lalleglad ;D.
Da jeg havde striglet hende begyndte jeg at øve noget tilidstræning og noget synkron, så ville jeg op og hente rebgrime da jeg ville på en lille tur, og så sætter Petra med! Fuldstændig legesyg! ørene fremme og høje benløft og hoved nede ved mankepunktet. (: Jeg legede lidt med hende til hun ikke rigtigt syntes at det var sjovt mere.
Jeg red ind på kursus folden, og trænede cirkeleg i cordeo, og forskellige ting. Hun var bare helt perfekt, hun er bare min drømmepony!! *: <3

D. 20/12
Vi skulle have lidt tidligere undervisning, og da jordne er glat kan man kun skridte og tage nogle små travture. Så jeg valgte at tage Petra i undervisning, vi sadlede op inde i stalden og jeg prøvede lige min nye kapsun, den sidder bare Perfekt (:D) Så jeg red i den, Hun var forest på over ½ delen af turen, hun nyder det bare!.
Vi red og tog en lille trav hist & Pist, så skulle vi en over et glat sted, Petra var modigst så skulle først. Da jeg var kommet længere hen, faldt hendes forben i, og hendes andre ben gled, hun var 30 cm. for at ligge på jorden!! Hun er lidt halt, ikke meget men lidt, så hun skal have fri i denne uge, men ellers var hun helt fantastisk! *: <3


D. 17/12.
Idag red jeg med Stine & Cecilie & Mino, Petra var bare mega lalle! Hun løb rundt, og skridtede mega hurtigt og tog hoved nedi sneen og prustede :D. Hun lege bare mega meget!.
Hun stejlede også da mino skulle forrest :D Haha minpige jeg elsker dig <3

Lørdag d. 8/1 11
Jeg syntes at det var alt for længe siden at jeg havde leget med hende, og bare generalt hygget.
Så idag hentede jeg hende i Cordeo og striglede hende grundigt, en af de første gange hun nød at blive striglet! (:´D)
Så tog jeg et tov i hende og lavede lidt cirkelleg, så ville hun self. liige liidt hurtugere end skridt :D. jwg gav hende lov til at lunte lidt og hun fik en lille pause.
Så gik jeg lidt ved siden af hende i trav, hun bød selv op, det var bare dejligt!!
Så spurgte Laura (Guldveninde) om hvorfor jeg ikk slap hende inde i roundpennen, jeg var lidt i tvivl, men da jeg kiggede hende i øjnene, sagde jeg bare "Hvorfor ikk?" Vi lukkede ledet, og jeg startede med at gå og løbe lidt side om side. (Noget jeg vil kunne til jeg dør) Så tog jeg hende ind på midten og sendte hende ud i trav (UDEN TOV) Og hun gjorde det ligeså fint, med det ene øre drejet ind imod mig ( (´:) Så kunne jeg se på hende at hun ville mere, så jeg viste lidt mere energi, og straks satte hun i gallop, med 3 giga buk, og så galloperede hun ca. 2 runder og jeg satte mig på hug og sagde "Petraa" Hun kom travende ind til mig med det samme, og et lille kys fik man da også! (´: <3.
Sa gav mig og Laura hende en gang masage *STAVES* hun faldt næsten i søvn, vi satte hende ud.
Hvor jeg dog elsker den hest mere end noget andet. <3!


Den **** et eller andet xD.
Idag var vi begge useriøse, gad ikk lige de akademiske, vi ville meget hellere Lege!! Så det gjorde vi, og hold da fuck hun havde meget energi!! o:
Vi sprang lidt. den pony er mit et og alt! <3

Den ... (Et eller andet)
Vi gik tur i Cordeo fordi prinsessepigen jo har været halt, så jeg hentede hende, og hun har lært at stoppe lige ude for ledet :´D Hun var bare en drøm. I Looove You Darling :* <3

21/4 2011 :
Petra har nu fået sin "dianose" hvorfor hun hele tiden er halt :( Men det kan sammenlignes med en knæskal der hopper "af"
på mennesker, det gør afsindigt ondt! Så nu skal hun genoptrænes og hygges om! Og om ca. 1 - 2 måneder burde hun være klar igen, man skal bare ikke sætte hende fra gallop til skridt (: Vi skal nok komme igennem det! jeg ved det!. Men hun er blevet enormt tillidsfuld på det "sidste" jeg kan komme hen til hende imens hun ligger ned HVER gang nu og vi går ture i cordeo. (: Bare ingen godbider for tiden for hun tigger HHELT enormt! /;

Fredag d. 8 juli 2011.: NYYT
Sidder og tænker på dig skat. Vores op og nedture al den tid vi har haft sammen! Tak for alt! Du er så helt igennem fantastisk! Men selv om der måske kun er ½ år tilbage jeg kan ride dig i (Inden jeg bliver for stor) Har jeg tænkt mig at efter det bare træne fra jorden tricks, gåture osv. Jordtræning. Jeg vil tage de 9 lege (Fra jorden) i de 5 levller. helt forfra - en ny begyndelse! Fra ryggen blver det bare ridning uden ustyr og ture noget jeg ved du kan li!. Selv om du er på fjernfolden vil jeg tage dig ud 2 - 3 dage om uden 1 gang hvor vi hygge rider og en gang jordtræning :´). Glæder mig skat. Der er ingen ord for dig&Mig! <3<3




Vi har vores opture og nedture, men du vd at du er og altid vil være min optur.! Min sidestøtte mitalting.

P- perfekt
E- en fantastisk hest!
T- trofast
R- rolig
A- allerbedste

S- Søød!
O- Ordenlig dejlig!
U- Underlig
L- Lækker
M- Miin
A- Altid min
T- Tyk :b
E- Elskling
Kommentér på:
Anden særlig race Petra |Natural Soulmate|
Annonce