{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Bingo Egelund *Mulle* R.I.P [Himmelhest] 1994

3.756 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Charlotte & Gazella
Kvinde | 40 år | Oprettet: 10. jan 2008


Traver Bingo Egelund *Mulle* R.I.P

Fødselsår:
1994
Højde:
Ca 157
Temperament
Rolig til tider men kan også være meget nervøs
Gangarter
3 stk vel :D
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far:
VETTIG SUND (SE)
S10771 13,8 ak

Farfar
Tibur (FR)
F66?

Farmor:
PRILLA SUND
S9740 -

Mor:
MILLDES Egelund
850.487 18,4 ak

Morfar
Millburn (US)
US143?

Mormor
Desiree arrogant
771.045 22,1 ak
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Mulle er en traver, hun er ikke min, men en jeg får lov til at ride ligeså tit jeg vil. Hun er en sød hest, men man skal tage tingene stille & roligt med hende & gerne lige vise hende at det er rytteren der bestemmer retningen & ikke hende :o) Men sød det er hun. Jeg er lige begyndt & ride hende så info & billeder er der ikke så mange af endnu, men tag venligst godt imod hende :o)

Jeg har fået lov til at låne hende af ejeren så nu flytter jeg hende snart til Fjerritslev, så jeg kan komme til at ride hende noget mere. Min lillesøster tager også hendes traver med, så nu kommer vi forhåbentlig til at ride noget mere :o) Skriver & ligger nye billeder når de er blevet flyttet :o)

9 Nov 2009
Så blev de flyttet. Der kommer billeder imorgen hvor de kommer på fold, da min mobil ikke duer til billeder indendørs :(

D 12 december 2009:
Vi er super glade for det nye sted, åbne bokse, hvor de kan hilse på hinanden, dejlig stor ridebane :) Men desværre er det kun blevet til en enkelt ridetur indtil videre da vejret jo har været meget vådt den sidste tid. Men tror skam også de hygger sig alligevel. De skulle jo også lige vænne sig til at gå fra løsdrift til pludselig at stå i boks & kun komme ud i dagtimerne :D Men virker nu ikke til at genere dem for meget lige nu :)

D. 14/02-10
Idag tager jeg ud & snakker med ejeren af hende , for & høre om vi kan blive enige om en pris på hende, for så køber jeg hende :o) Håber vi kan blive enige, men opdatering følger :o)

Opdatering på idag.
Så købte jeg hende, så nu er hun min...

14 August 2010
Hold da op har allerede ejet min elskede Mulle i 6 måneder, tiden er bare fløjet afsted :) <3 Mange flere måneder & år venter stadig forude for os begge :)


D 5 dec 2010.

Så blev Mulle flyttet ud i ny stald, så nu håber jeg på at vi rigtig kan komme igang med ridningen nu hvor hun får noget super godt foder & vi kan få en masse god hjælp af min veninde :) Bliver så dejligt.

Idag d 8 april ringede vi for at bestille tid ved dyrlæge & daka da vi synes hun er blevet lidt mere sur i boks & på stald, så det var meningen de skulle komme imorgen tirsdag 15.30 & aflive hende, men idag d 11 april ringede vi & lavede tiden om ved dyrlægen så han kommer og tjekker hende imorgen istedet for & daka er derfor aflyst. Så er meget spændt på hvad han siger imorgen :/
Opdatering følger imorgen efter hun har været der.
Dyrlægen kunne ikke finde noget på hende, så det er åbenbart bare sådan hun er :)

Lørdag d 30 april:
Idag flyttede vi hestene tilbage til søndergaard, det er vi super glade for.. Der er lidt mere styr på tingene & lidt mere ro omkring hestene :)
Mulle er også blevet mere glad & slapper mere af nu i ridningen.
Mandag d 9 maj
Træningen går bare mega godt lige i tiden, hun er begyndt at forstå at hun skal trave istedet for at tølte ;) Plus hun er begyndt at søge lidt ned med hovedet samtidig med, er sikker på det har hjulpet at flytte hende igen, for hun er faldet mere til ro os :)

D 1 november 2011.

Så blev den smukke, min søsters traver & min kærest es plag flyttet endnu engang :)
Denne gang til et sted med store lyse bokse, en masse fold plads & dejlig kort til skoven :)
Det kan jo ikke være bedre :)

December 2011
Vi er begyndt at ride bidløs igen & uden sadel, men regner med at vil skaffe mig en lamme sadel eller en ridepude så jeg ikke sidder direkte på hendes ryg :)
Må nok ønske mig en af delene i fødselsdags gave ;)

23 december 2011
Glædelig jul til jer alle :)

D 8 januar 2012
Har en hest der i følge hendes papir snart bliver 18 år, men det skulle man bestemt ikke tro... Hun kan simpelthen blive ved med at løbe til uendelighed.. Var på et stort græs areal idag & intet kunne stoppe hende i at galopere konstant, tror hun glemte at jeg sad ovenpå ? Man skulle tror hun stadig er en unghest :) Elsker den bette hest for alle de sjove ting hun laver, som en anden kåd unghest vil lave ? Så fedt at kunne mærke at hun stadig er i hendes bedste alder ? Frygter den dag hun ikke er her mere ?

Elsker den bette hest højere end noget andet <3

D 29-1-2014
Idag fik himlen en ny & smuk stjerne, min smukke traver er ikke længere i blandt os.

Jeg vil altid huske dig & elske dig smukke, ingen kan overtage din plads i mit hjerte <3

R.I.P Smukke Mulle

Du er savnet :'(
Kommentér på:
Traver Bingo Egelund *Mulle* R.I.P
Annonce