{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Luna Eclipse 2000

3.162 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linette&Luna .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 2. mar 2007


Anden særlig race Luna Eclipse

Fødselsår:
2000
Højde:
155 cm.
Temperament
Meget tålmodig og tilgivende hvis man laver fejl. Bliver utryg hvis man ikke sætter tydelige grænser for hende, hun prøver gerne en af ved at skubbe og være nærgående. Det bliver ofte misforstået men hun er i virkeligheden meget følsom og kærlig man må bare have meget tålmodighed for at få lov til at opleve den side af hende.
Gangarter
Meget taktfast, god galop.
Stævner
Et par enkelte klubstævner.
Ld dressur og små springklasser.
Stamtavle
Haves ikke.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg startede med at have halvpart på hende i Mejlby rideklub. Da klubben solgte sine elevheste blev hun solgt til en mand der ikke selv skulle bruge hende til noget, så jeg fik lov at ride og passe hende for ham. Godt et års tid senere meddelte han at han ville sælge hende, men at jeg skulle have tilbuddet først. Jeg havde længe diskuteret det med min mor og hun var ikke helt imod ideen, men havde indtil da sagt at så længe jeg kunne have hende som min egen på en andens regning var der ingen grund til at gå videre.
Jeg havde sparet op og arbejdet to jobs så jeg kunne købe hende hvis muligheden dukkede op, og endelig den 25. Juni 2010 blev hun min for kun 6500 kr.

Efter nogle år hvor jeg mistede modet og ikke turde ride hende er vi nu tilbage på rette spor og selvom der har været rigtig mange bump på vejen har jeg aldrig fortrudt at jeg holdt fast i hende.
Kommentér på:
Anden særlig race Luna Eclipse
Annonce