{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Miley [Himmelhest] 1997

2.595 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Glennie  A
Kvinde | 34 år | Oprettet: 2. nov 2006


Anden særlig race Miley

Fødselsår:
1997
Højde:
129 cm
Temperament
Meget stille og rolig
Gangarter
Gode
Stævner
Ingen som jeg kender til...
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Miley er min dejlige og utrolig smukke hoppe.
Jeg købte Miley i oktober 2009, hun skulle bare rides op og så sælges igen. Men efter kun 3 uger pådrog hun sig en seneskade. Siden skaden har hun bare gået og hygget sig..

På de år jeg har haft miley er hun virkelig "sprunget ud". Da jeg fik hende var hun nervøs og reserveret og ville abselut ikke nusses eller røres i hovedet. Hendes tillid til mennesker var ikke ret stor. Men med en kæmpe potion kærlighed og opmærksomhed har hun bare forandret sig så utrolig meget og hun er noget af det mest kærlige man overhovedet kan forstille sig. Du bliver med 100% sikkerhed mødt med et vrinsk så snart man kalder og hun er blevet så kælen og tillidsfuld (hvert fald over for de mennesker hun kender og omgåes).

Da jeg fik Miley anede jeg intet om hende... Men jeg har efterhånden fået snuset mig frem til en masse. Miley hedder "rigtigt" Misty. Hun har ikke altid haft det nemt. Hun har været igennem en del ejere og nogle af dem bedre end andre! Hun skulle ha fået et føl og så har hun vist været pleje mor til et par stykker eller tre. Hun skulle vist være verdens bedste mor.

I maj 2010 ifolede jeg hende med Sepstrups Casanova og det kom der det smukkeste lille palmino føl ud af :) Og hun er virkelig verdens bedste mor!

Den 2 september 2013 valgte jeg at give Miley fred.
Hun har de sidste 4 år hos mig haft en rolig og kærlig tilværelse. Den pony har været så mange ting igennem tidligere og hun skulle ikke videre til andre.
Kommentér på:
Anden særlig race Miley
Annonce