{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Freja (Solgt <3) [Tidl. hest] 1997

1.444 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Freja (Solgt <3)

Fødselsår:
1997
Højde:
90 cm, en super god højde til en mindre pige :o)
Temperament
Freja er en rigtig super sød pony der har det mest fantastiske tempramant. hun finder sig i alt! :)
Gangarter
Rigtig fine gangarter, når man tænker på hun er en shetlænder. Vil tro de ligger omkring det middel :)
og iær når man slipper hende løs på banen og lader hende spadsere derud af, det er utroligt 0o' :b
Stævner
Hun har været til ret mange stævner, både i spring og dressur. Min lillesøster, den nuværende rytter ridder LD2 på hende i dressur, med placering, en anden plads og B0 i spring, 10 cm. men det er kun fordi rytteren mest er til dressuren :)
Stamtavle
hendes stamtavle er desværre ukendt, da det ikke stod nogen stedet, da vi købte hende ;i men vi er sukker på hun er Shetlænder, da alle siger det og det tydeligt kan ses.
Køn
mega elegant hoppe :) - meget stolt -
Bemærkninger
FREJA ;)
- den mest fantastiske begynder pony! <33

Freja er en suuper sød shetlændspony. hun har både charme og selvtillid! hun er shønheden selv. Hvor skal vi starte hmm? jo.. Freja er den sødeste pony jeg kender, eller lad mig sige; af små [mindre] ponyer. Hun kommer altid når man kalder og gør alt hvad man beder hende om, og for andre. Hun er såå hyggelig når man står i stalden. Hun bliver redet af min datter Amalie, men eftersom Amalie har fået for lange ben til hende skal hun desværre vider. Freja er nem og håndterrer i både stald og ude. Hun er hundrede procent trafiksikker. Hun elsker når Amalie tager en frisk tur i terrænet på hende. Hun kan også nemt rides på marker og ridebanen. Freja er også mega sød når man springer på hende, hun hopper bare over. hun har sprunget 50 cm i løsspring og 35 med rytter, da den nuværende rytter holder sig mest til dressuren. Hun kan simpelthen ikke andet end at elskes, på alle måder. Freja har desuden været til utallige stævner med Amalie, både i dressur og spring. Hun går lige op i traileren og elsker at komme i byen.

Freja min lille prinsessepony :D

Freja er tilsalg - skriv for mere info! ;)
Kommentér på:
Shetlænder Freja (Solgt <3)
Annonce