{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger Vinnie Tidligere lånehest [Tidl. part] 2003

3.102 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tyroler Haflinger Vinnie Tidligere lånehest

Fødselsår:
2003
Højde:
Målt til 146 ved kåring
Temperament
Varm af en haflinger at være. Hun er en meget fintfølende og forsigtig dame, som samtidig ved hvad hun vil og ikke vil.
Gangarter
Hun har til kåring fået 887 for sine gangarter.

Ridemæssigt er hendes skridt og trav også super lækker, mens galoppen stadig er ubalanceret og usikker, men tror den bliver super når vi får balancen forbedret.
Stævner
19/9 2009 - Rebild Sportsrideklub
LD2: 112 point = 62,22%
Kommentar: Det var kun tredje gang jeg sad på ryggen af hende i to år, så var super tilfreds. Hun var lidt spændt og kaldte en del, men synes vi gjorde det okay.

4/10 2009 - Rideklubben St. Restrup
LD2 - 117 point = 65%
LC2 - 130 point = 56,5%
Kommentar: Jeg havde haft hende i 14 dage, og galoppen var slet ikke på plads, men vi valgte at starte bare for ikke kun at ride en klasse. LD2en var hun helt suveræn i, ingen kalden men en dybt koncentreret hest. I LC2en gik hun et lækkert travprogram, men fik hende aldrig rigtig i galop, så det trak selvfølgelig meget ned. Alt i alt var jeg dybt tilfreds med hende.

15/11 2009 - DRLR - LC1 & LC2
LC1 - 134 point = 55,8%
LC2 - 111 point = 50,5%
Kommentar: Det første ridt var faktisk ganske fornuftigt. Lidt bukken hist og pist i galoppen, men ellers var hun snus fornuftig til hendes første indendørsstævne nogensinde. 2 klasse var hun træt og ukoncentreret og kunne ikke rigtig holde fremaddriften, slet ikke i galop.

20/3 2010 - BRRK - LC1 og LC2
LC1 - 140 point: 58,33%
LC2 - 131 point: 56,96%
Kommentar: Alt der kunne gå galt i dag, gjorde det bare. Vi startede morgenen med at bil og hestetrailer sad fast i den værste gang mudder. Da vi endelig kom fri var min starttid 10 minutter senere, men vi kørte derop for anden klasse. Da vi så kom derop var der sket et uheld, så de var forsinket og havde en åbning i klassen, så jeg fik lov at ride hvis jeg kunne nå det. Sadlede op og varmede op på sammenlagt 10 minutter, og alligevel havde vi en rigtig god tur med fornuftig galop og alt muligt. 2 tur var efter mit hoved bedre, men desværre gik hun i kontragalop i begge anspring, rigtig surt, for traven var meget bedre i det program. Alt i alt er jeg super tilfreds med Vinnie og mig selv ;D

1/4 2010 - DRLR - LD1 & LC1
LD1 - 108 point = 72 % - 2. plads
LC1 - 147 point = 61,25% - 2. plads
Kommentar: Endelig nåede vi op på 60% i en LC. I LD'en var Vinnie rigtig fin, og gik et super program. Bagefter var hun bare monster træt, og jeg skiftede sporerne ud med pisken, så jeg kunne holde hende fremme. Galoppen var slet ikke god, men igen gik hun et fantastisk trav program. Og Vinnie fik sine første 8-taller ;D

18/4 2010 - NIR - LC2 & LC3
LC2 - 130 point = 56,52 %
LC1 - 140 point = 58,33%
Kommentar: Vinnie var en værre glotrold i den første klasse, da hun synes det var meget spændende at kunne se så meget. Så her kiggede hun og var ukoncentreret, og gad egentlig heller ikke rigtig galoppere. Så havde ikke store forventninger til vores første LC3, men her var hun bare skøn, gik et afslappet travprogram og genneførte for første gang alt galoppen uden at gå i stå. Det var så fedt, er meget stolt af divaen.

Resultater mangler for følgende:
Uggerhalne - LC1 & LC3
Tylstrup - Nrs Bank Cup (LC1 & LC1) + LC3
Dronninglund - LC1 & LC3
Haflingerstævne Haderslev - LC1 & LC3

Forhåbentligt Kommende Stævner:
7/8 2010 - Haflingerstævne Frederikshavn - LC3, LC1 og 50 cm spring
14-15/8 2010 - Tylstrup - LC2 Nrs Bank Cup finale, LC1
21-22/8 2010 - Dronninglund (måske)
4-5/9 2010 - Nibe Cup - LC2 Semifinale, LB1 og enten LC2 trøst eller LC3 finale


Stamtavle
Hun har fuld stamtavle, men orker ikke at skrive det hele ind.

F: liz. Aros
M: Veronika

FF:Afghan II
MF: Chili
MF: Matthias
MM: Venezia
Køn
Hoppe
Bemærkninger
*** Der kommer flere billeder med tiden ***

Vinnie er en super dejlig haflingerhoppe på 6 år. Jeg har kendt hende siden hun var 2 år, hvor jeg fik part på en fjordhoppe, som Vinnies ejer også ejer.

Jeg hjalp med Vinnies tilridning da hun var 3-4 år, indtil jeg var så uheldig at ryge af og brække begge knogler i min højre underarm.

Så havde jeg ikke redet hende siden, men da min hoppe Artesia blev konstateret skæv i ryggen, fik jeg tilbuddet fra Janni, Vinnies ejer, om at jeg kunne låne Vinnie op til mig, så kunne hun i stedet tage min plag ned til sig. Så nu går Escape nede ved Janni, mens jeg er så heldig at låne Vinnie.

Vinnie har gået med føl i tiden mellem tilridning og nu, derfor er hun stortset ny i ridefaget, og vi er begyndt helt fra bunden og arbejder pt med at få galoppen på plads, da hun stadig er noget usikker og bukker konstant.

Nu har jeg efterhånden haft Vinnie i 3 måneder, og sikke nogle måneder. Der er sket så meget med den lille pige. I starten virkede hun slet ikke glad, og virkede til at hade ridningen. Nu er hun helt anderledes. På staldgangen elsker hun at nusse, og går jeg for at hente hendes sadel står hun og vrinsker efter mig til jeg kommer tilbage.
Under ridningen er hun også som forvandlet. Hun er glad, ligger aldrig ørene, og er sjældent irriteret eller modgående. Men vigtigst af alt er hun begyndt at kunne lide at galoppere, og hun kan nu virkelig lide at behage mig, hvilket er skønt.
Så vi er ved at være godt og grundigt klar til stævnesæsonen 2010.

12/5 2011 - Åhh nej, hvor skal jeg begynde. Mit dejlige ponydyr, så gik den ikke mere. Hendes headshaking tog overhånd og gjorde ridningen surt for os begge. Hun var stærkt plaget af insekterne, og ridningen grænsede til farlig, når hun svingede sit hoved op og ned. Vi prøvede så mange ting, og nogle dage troede vi at der var fremgang, men kun for et øjeblik, og alle skuffelserne blev for meget for mig. Vinnie jeg håber du kan tilgive mig at jeg tilsidst gav op, jeg følte bare at det var det bedste for dig, når du var så plaget.
Det var en urimelig svær beslutning at lade dig rejse, og jeg græd meget den dag, og nu hvor jeg skriver dette, presser tårene sig igen på. Det er så uretfærdigt at vi måtte skilles, nu vi endelig var nået så langt. Vi har arbejdet så hårdt, og nu var DM faktisk i sigte, ja vi nåede endda at snuse til vores første LA, som du klarede så fint, trods din træthed, og vores manglende forberedelse.
Du er sådan en fantastisk hoppe, helt igennem din egen, men samtidig en ven for livet. Jeg har elsket hver sekund med dig, hvad enten vi var enige eller uenige. Selv på de dårlige dage kunne du charmere et smil frem på mine læber, og gennem de sidste 1½ år har du været lyspunktet i mit liv, og trøstet mig når jeg savnede Artesia mest.
Du vil altid have en stor plads i mit hjerte Vinnie, og jeg glæder mig til at se dig igen, og tage en tur i skoven på dig.

TUSIND TAK TIL JANNI DALSGAARD FORDI JEG MÅ LÅNE VINNIE!!!
Kommentér på:
Tyroler Haflinger Vinnie Tidligere lånehest
Annonce