{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Wilejka 2008

3.000 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Wilejka

Fødselsår:
2008
Højde:
139 cm sommeren 2009
143 cm efterår 2010
149,5 cm. Marts 2011
151 cm. Marts 2012
Temperament
Mild og kærlig, yderst nysgerrig og charmerende.
Gangarter
Trods hende unge alder traver hun som en drøm, med meget stor benaktion. Hun har det ikke fra fremmede idet både hendes mor,far og farmor er de rene gangmaskiner. Hun skridter også med nogle flotte lange skridt, galloppen er lidt vild, men den skal nok blive fin og rytmiske med tiden.
Stævner
Hun er kun en baby endnu... Men hun har været vist på to shows i år Turbostar i Sverige, hvor hun modtog sweetest price:-) hun var langt mindre end de øvrige, som var næsten et halvt år ældre en Wilekja, men hun havde godt af erfaringen og Wroclaw syntes det var dejligt med selskab under den lange rejse til Stokholm. For at give Wilejka lidt yderligere erfaring, valgte vi også at stille hende op til Nationalt Show, selv om vi nok var klar over hun var væsentlig mindre klar end dem i hendes klasse. Vi venter os meget af den lille hoppe, og hun skal nok blive vist igen når hun er HELT klar.
Stamtavle
Mor vores hoppe Bint Walewska.
Far El Ghalahad.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Wilejka er en skøn og kærlig hoppe, hun er drengenes darling allerede:-) hun er utrolig lærernem og modig. Vi har leget lidt agility med hende og ingen af øvelserne nægtede den lille dame. Når vi træner hende kan hun dog have sin egen mening om hvorvidt vi skal den ene eller anden vej... Men som regel indordner hun sig og vi har det alle sjovt. På staldgangen er hun også bare skøn Emily vores lille datter på 5 år strigler og leger med hende helt uden problemer.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Wilejka
  •   27. aug 2012 TIL SALG
    Wilejka blev købt til vores stutteri da hun var 8 måneder gammel. Wilejka, har vist en fantastisk udvikling gennem hendes opvækst, hun er usandsynlig smuk og velgående. Hendes er fantastisk hun er utrolig nem at omgåes og kan med lethed håndteres i daglige situationer, selv børn kan tage hende ind fra fold og børste hende osv hendes kølighed blev ydermere understreget på Roskilde dyreskue i 2011 hvor hun helt roligt kunne omgives af klappeglade børn og voksne ydermere har hun så tidligt som 1 år gammel klaret en tur frem og tilbage i følgeskab med Wroclaw vores hingst som selskab i traileren.
    I sommeren 2012 har jeg påbegyndt tilridning af hende hvilket hun som ved alle øvrige udfordringer klare rigtigt flot. Hun rides i dressur og har også været på tur i skoven nogle gange hvor hun er yderst styrbar i alle tre ganarter så distance er så absolut også en mulighed. Wilejka er en kvalitetshest der samtidigt med hun er utroligt smuk og velbygget også vil komme til at at klare sig rigtigt fint i sporten så hvad enten der er kommende avls hoppe eller ridehest man ønsker er Wilejka et godt bud en sjælden udbudt kvalitetshest der er seriøst passet og håndteret fra føl.

    Wilejka holder ponymål pt er Ca fri og er 4 år gammel.


  •   4. sep 2010 Hej Mette
    Tak for rosen. Jeg tror vist nok at vi har nyere billeder som er taget for en måned siden. Vi skal nok få dem lagt ind meget snart, Det bliver efter showet i morgen at vi kan få tid til det.

    Kommer i evt hos Husted i morgen?

    Mange hilsner
    Nesco


  •   3. sep 2010 Hejsa
    Har I nogle nyere billeder af skønheden her ??

    Kh
    Mette


  •   28. jul 2010 ..
    fuck en lækker hyp! smiley
    høj høj høj!


  •   25. jul 2010 hej nesco og pia
    prøv at gå ind på fotografheidi glisborgs billeder fra showet,der er et godt billed af dig og ceduina ,hvor man kan se hun kigger på dig og du står meget koncenteret..:)
    håber i har det godt smiley


  •   28. maj 2010 ja
    hun har tabt sig men da i var der havde de også orm..og jeg håber hun kan komme i god form og tage lidt på igen :)..og tror også væksten har gjort hun lige pludselig så ud som om hende stænger groer fra kroppen smiley
    men vi ses snart ,nok på mandag hvis alt flasker sig ;),ja hun er meget forsigtig og meget glad for at gå bag mennesker..de kløer hende jo tit..ha ha


  •   28. maj 2010 Hej Sussie
    Hun har det fint søde pigen. De er ikke begyndt at lege endnu da hun endnu ikke er kommet ind i varmen hos hopperne når de er på folden. Hun er en sød forsigtig pige som gerne vil gå bag mig isf ved siden af mig. Vi tager det stille og roligt med hende så hun lige falder på plads. Jeg synes bare at hun har tabt sig siden vi var på besøg hos jer. . . Jeg lover dig at vi passer på hende som var hun vores og jeg glæder mig til at gå i gang med træningen.
    Hilsen Nesco


  •   28. maj 2010 hej pia og nesco
    og wilejka ;)...håber den lille dame har fået sig en sød lille legekammerat ;)..pas godt på hende..vi ses snart smiley


  •   14. mar 2010 prins
    det med sadlen er nok ikke muligt da jeg kun har en bomløs som ikke ligger såå godt på ham.
    han er meget sød men kan godt være lidt doven. fik at vide af ham vi købte ham af at han har gået elev pony.
    men det skal lige siges at han godt kan være lidt dominerende og helst vil stå for sig selv på folden.

    så nej han er ikke solgt smiley


  •   24. jan 2010 høj
    sikke en skønhed.. er helt vild med hendes blis.. kig gerne forbi min ox


  •   17. okt 2009 IHH ..
    Det er jo den lille prinsesse ! smiley ..
    Hende stod jeg godt nok og snakkede med mange gange på det Nationale show .. lille kælepotte og gudeskøn smiley ..
    - Glæder mig til at se hende en dag igen..

    Vh Line
    (Mig med hingsten der stod lige overfor hende til det nationale)


  •   5. okt 2009 Velkommen:O)
    Super sød og dejlige pige:O)

    Kig gerne forbi..


  •   5. okt 2009 Velkommen
    til den smukke unge dame smiley


Annonce