{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Lille Joe [Tidl. hest] 2002

5.889 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mia Nørholm  ©
Kvinde | 27 år | Oprettet: 11. okt 2009


Traver Lille Joe

Fødselsår:
2002
Højde:
170 cm. uden sko
Temperament
Hvis man ser på Parellis "right brain" og "left brain" system, er Joe med sikkerhed "Left brain extrovert!
Han er meget venligsindet, og elsker at blive nusset om. Han har sine meninger, så hvis der er noget han ikke kan lide, feks. et sted han ikke kan lide at blive rørt, siger han fra, på til tider, en ret voldsom måde. Han er stædig, men på den anden side meget arbejdsvillig. Han vil meget gerne lære, og arbejder fint på ridebanen. Han kan rides af alle mennesker med en smule fornuft, dog ikke til jagterne. Han er meget temperamentsfuld ang. det med at galopere, og jorde, og kan til tider være svær at stoppe. I starten stak han af med mig, fordi jeg ikke kunne holde ham.
Gangarter
Skridt, trav, hurtig trav, galop, og jorde. Han har vundet flere "galop løb" feks. til en hubertusjagt. Han er stort set ovre sin travtid og jeg oplever ikke længere at han nægter at slå i galop.
Stævner
Springer LC. Starter ikke dressur. Er aktiv jagtrytter og hjælpemaster hos Langelands Hestesports hestehold.

2 plads til hubertusjagten i LH 2008
Hubertusmester 2009 på Langeland.
2 plads til hubertusjagten i LH 2010

Stamtavle
Ingen. Der var intet på ham da vi fik ham. Intet navn, eller alder, eller papirer. End ikke vaccinations bog. Jeg har også selv navngivet ham, og en dyrelæge har bestemt (nogenlunde) alder.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Joe er en hest med 3 hjerteslag. Jeg tror at de 3 hjerteslag er grunden til at han ikke går løb længere. Det har ikke den store betydning for det jeg bruger ham til idag, og jeg håber heller ikke det kommer til at få betydning. Jeg omtaler ham "Den lille" eller "tykke" :) Da jeg for 2-3 år siden blev sat op på en 170 cm høj travhest på 6 år, som kom direkte fra travbanen, i en alder af 11 - var det helt tilfældigt. Et tilfælde jeg aldrig vil fortryde fandt sted, og altid vil mindes med glæde. Lille mig skulle ride tur på kæmpen, og fra første gang jeg indtog sadlen var jeg solgt. Og den første tur hvor han fik lov at løbe alt han kunne, gjorde mig blot mere forelsket. Der var ingen diskussion, vi var "ment to be". Lige siden jeg startede på ham dengang, har jeg kæmpet en kamp som ikke kan vindes. Joe er blevet mit livsværk og mit bevis på min kunnen. Alt det han kan og har udviklet sig til, er noget jeg har hjulpet ham med. Når jeg får anerkendelse blandt andre ryttere, føler jeg at jeg har bevist mit værd, og jeg er stolt af at kunne fortælle at jeg ene og alene lille pige, har redet det store dyr op og lært det at springe og galopere. Det har været en kamp af de hårde, og jeg ved at jeg ikke kan vinde. Jeg ved at Joe ikke bliver en god springhest, nogensinde. Godt jeg også er ligeglad ;)

Hvis man ser på Parellis "right brain" og "left brain" system, er Joe med sikkerhed "Left brain extrovert!
Kommentér på:
Traver Lille Joe
Annonce