{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race My Little Rose [Himmelhest] 2005

2.801 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine P
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. mar 2008


Anden særlig race My Little Rose

Fødselsår:
2005
Højde:
Rose er omkring 115. Hun er ikke målt helt nøjagtigt endnu. Men det kommer. Men ejeren jeg købte hende af sagde at hun var 115 cm.
Temperament
Rose er en stædig lille Pony. Hun har sine egne meninger. Og det er helt klart hende der bestemmer ude på folden.

De første dage jeg havde hende hjemme var hun meget nervøs og kiggede meget. Men nu hvor hun er faldet til er hun blevet helt stille og rolig.
Gangarter
Synes hende skridt og trav er meget stivbenet. Men har heller ikke set dem ordentligt endnu. Hun træder godt over sig når hun gider.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Der er desværre ingen Stamtavle på hende. Men efter hvad jeg kan se i hende, er der knapstrupper og welsh pony blandet i hende.
Køn
En Dejlig HOPPE med store bogstaver !
Bemærkninger
Rose er en dejlig Pony . Hun er født lille juleaften (23-12).
Hun er en lille bestemt dame som vil sine egne ting.
Når vi f.eks. er ude og gå tur så går hun altså sine egne veje og hvis hun ikke lige vil den vej jeg vil. Jamen så kan vi godt stå 5 min. og bakse med det. og til sidst overgiver hun sig så.

Rose kom hjem til min i lørdags d. 10-10-09. Jeg var ude og se dig kl. 15.00. Og du var bare lige den Pony jeg havde ledt efter , lidt frisk men alligevel stille og rolig. Så jeg besluttede at du skulle med hjem. Jeg fik Linette & John til at komme med Traileren og så var det med snuden hjem mod stalden. Det tog 10 min. Så var du i stalden. Du var så sød i traileren. Du gjorde slet ikke noget:D

Rose er en dejlig Lille Pony. Og jeg håber jeg får mange år sammen med hende.

Så må det være på tide at jeg får skrevet lidt mere om rose :D Nu hvor jeg har haft hende i 4 måneder :D

Man kan ikke sige at de her 4 måneder har været nemme. Har tit overvejet at sætte hende til salg da jeg bare ikke syntes at vi passede sammen. Men efter Støtte fra Hg'ere (Via forummer) og Celine (veninde) Så lykkedes det mig alligevel at finde noget energi frem så vi kunne gå i gang med at "styrke" vores venskab. Vi lavede en masse tilligsøvelser og lære hinanden at kende er det nu allerede blevet meget bedre imellem os. Vi forstår hinanden meget mere nu. Og fortryder ikke at jeg ikke solgte hende. For nu kan jeg mærke at det går den rigtig vej. Og er sikker på at vi nok skal få en god tid sammen.
Vi træner rigtig meget at Stejle, Smile, kysse, neje, spanske skridt. Og vi skal nok blive rigtig gode til det :D

Tricks indtil nu kan hun : Stejle, ryste, spanskeskridt/ løfte benene, og er igang med at ligge og neje.

OPDATERING : Lørdag d. 30-04-2011 blev rose kørt ned til ny ejer. Kan simpelthen ikke finde nogle bedre til hende. Og hun har det super. Hun går sammen med en lille miniature. Og de er allerede bedste venner :)
Kommentér på:
Anden særlig race My Little Rose
Annonce