{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Artos (fedtmulen) B-pony [Tidl. hest] 2003

31.896 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tysk Sportspony Artos (fedtmulen) B-pony

Fødselsår:
2003
Højde:
Han er 147,5 cm høj med sko (:. Skøn højde!. Artos er færdigmålt <3
Temperament
Artos er super rolig og har et så fantastisk temperament ! (: <3. Han kan sagtens være mere frisk end normalt hvis han ikke har været redet i to dage eller mere d;.
Gangarter
Han har de dejligste gangarter!. Han er rigtig nem at sidde på selvom han har nogle gode rummelige gangarter (:.

Skridt - middel, stor og træder rigtig fint ind under sig

Trav - middel, hans trav er rigtig fjedrende og super nem at sidde i (:

Galop - over middel (:. lidt stor :D <3, fantastisk spring! :)

Hans galop er det bedste og det er også i galopprogrammet vi snupper pointene :).
Stævner
Med forrige ejer er han redet i LA1 til c-stævne (:. Pt. starter vi LA6, PRI, PRT og PRM på distrikt og landsplan.

November 2009 red vi d-stævne i OHR hvor vi red LC2 og LB1 (:. Jeg var temmelig spændt da det var vores aller første stævne!. Artos var så fin at have med og gøre (:. I LC2'en red vi til 68,64% og vandt klassen ! :D. Han gik bare og hyggede sig rigtig meget<3. Bagefter startede vi LB1, han var rigtig fin men der var også mange andre gode equipager (:. Vi red til 66,43% og blev først uplaceret (;. Han var så fantastisk sød og vi var rigtig tilfredse ! :D <3.


Januar 2010 red vi første gang i midt sjællands rideklub hvor vi startede LC2 og LB1, det havde sneet temmelig godt om natten så vi var lidt nervøse ved at skulle afsted.. Men vi kom godt afsted<3. Og da vi begyndte med opvarmningen faldt vi begge lidt mere til ro (:. Der var virkelig med "pynt" i ridehuset blomster ned af begge langsider, blomster på dommer huset og en masse jule neg også !, men han var rigtig flink (:. <3. Vi red til 72,72% ! :D.. og vandt <3, anden pladsen var på 66% (:. jeg var rigtig stolt af ham. Og i LB1 var han lidt træt (:. men rigtig sød aligevel!, vi red til 65,71% og blev nr. 2 :D !<3, org vi var glade (;, super dejligt stævne !<3.


Februar 2010 red vi i OHR til d-stævne hvor vi skulle starte LC2 ( 1. kva. af D4 cup ) & LB1. I LC2 vandt vi og red til 70,46%, vi vandt et hvidt underlag :D. Og i LB1 synes jeg godt selv vi kunne have gjort det lidt bedre d;, men han var nu sød nok :D. og vi blev nr. 2 med 68,93% <3


Februar 2010 startede vi vores FØRSTE spring stævne :D !. jeg har startet to før<3, men for meget lang tid siden (;. Vi skulle starte LE & LD ( 60 og 70 ). jeg var skide nervøs og da vi stod og skulle sadle op, så syntes Artos den tykke skid da LIGE at han skulle have en lille løbe tur ! xD.. så han tog en tur ud over foldene i fri trav xD.. nå, vi fik ham fanget og sadlet op (:. han var skide frisk og gloede på ret meget <3. men da vi kom på banen første gang var han rimelig under kontrol (:. vi red en fejlfri runde og fik derfor en roset ;D. da vi kom på banen var jeg en smule forvirret, ved ikke hvorfor ? xD. vi kom sku over alle springene i hoved runden og vi skulle så til at starte omspringningen (:. han havde da lige lidt meget fart på synes jeg xD. og han rev desværre en bom på andet spring <3, MEN jeg kunne godt selv mærke det var sku lidt min egen fejl (:. vi kom HELSKINDET igennem :DD<3. dog uden placering grundet bommen (:. skidt pyt <3. desværre filmede min far ikke /:. så må vi jo bare starte endnu et stævne xD.



Marts 2010 var vi første gang i ØSR (østsjællands rideklub) han havde været lidt strid undervisningen to dage før, så regnede ikke med så meget (:. Han var sød på opvarmning, men han kiggede lidt da han kom ind på banen. Vi startede LB1 og LB2. I LB1 blev han lidt forskrækket da vi satte i galop første gang, men ellers var resten okay (;, vi red til 62,86% og vandt klassen :D. men i LB2 blev han rigtig forskrækket da vi red op ad midten, vi red så videre og da vi skulle øge skrådt igennem da han endnu en gang løber løbsk, jeg skulle til at opgive og få en til at åbne porten, da dommeren så sagde jeg skulle tage en lille volte forbi porten, han kommer så forbi og jeg prøver at sætte i galop og ride programmet videre, men da han for tredje gang " får et flip " og sparker voldsomt ud vælger jeg at opgive, synes det ville være synd for ham at presse ham til at ride programmet færdigt, og ville ikke have fået noget godt ud af det /:.. jeg blev selv temmelig forskrækket da det ikke plejer at ligne ham, men har det fint nu (:.


April 2010, var jeg i vemmelev og starte (:. Lørdag red jeg burgercup sammen med Maria Worm, Signe Andersen, og Ida Petersen
Vi havde lidt problemer da milky way blev halt et par dage inden og maria måtte låne en anden pony. Det gik rigtig godt trods små problemerne (:. og vi havde en rigtig hyggelig dag, vi blev første eller anden uplaceret (;.
Søndag startede jeg 2. kvalifikation af D4 cup. Han var så sød og vi red til 71,8% og vandt klassen (:.


Maj 2010 startede vi den sidste kvalifikation og en alm. LB2 i TNKR (:. Det var rigtig møg vejr, og regnede da vi kørte hjemme fra, da vi sadlede op og da vi opvarmede. Havde faktisk besluttet mig for det ville blive noget l*rt, da han ikke er super glad for regnvejr, men heldigvis holdte regnen nogenlunde op 10 minutters tid før jeg skulle ride programmet (:. ( der var indendørs opvarmning ). Han var rigtig dejlig afslappet (:, og var bare super tilfreds, vi red til 78,63% !. lidt vildt.. men vandt klassen (:. Efter en lille times mellemrum red vi vores første gennemførte LB2 da vi jo opgav sidst ( grundet saddel problemer..) og han var simpelthen helt fantastisk !. vi red til 70% og vandt klassen :D ! <3. en super dejlig dag trods lidt regnvejr i starten (:.



Maj 2010 red vi LB1 og LB3 i holbæk til d-stævne (:. Selvom vi kom en anelse sent afsted nåede vi da aligevel at opvarme i okay tid. I LB1 red vi til 68,58% og vandt klassen :D. (+en pose godbidder), han var ret fin, men grundet lidt problemer med at de havde sagt forkert med reglementet om at ponyer skal starte inde på banen, var der direkte indridning var der lidt ekstra stress på, men han gik et fint nok program (:. I vores første LB3 red vi til 65,36% og blev nr. to :D. Fik faktisk ikke redet overhovedt inden jeg skulle ind på banen for var sidst i LB1 og så var den første i LB3 ikke mødt op, men set bort fra det og en lille smule træthed fra Artos side xD.. så gik det rigtig godt!:D. stor tilfredshed (: <3



Maj 2010 red vi vores første distrikt stævne sammen!.
Lørdag :
Jeg var en smule spændt da vi også skulle ride vores første LA1 (:. Det blæste temmelig godt men artos tog det så pænt!. Vi vandt LB3 med 72,83% !, var rigtig tilfreds med programmet (:. Vi kom lige lovlig tidligt igang med opvarmningen til LA1 og så var de ydeligere næsten 20 minutter forsinket /:.. så han blev lidt sløv i programmet men set bort fra det var jeg selv rigtig tilfreds med ham (:. Vi blev nr. 2 med 66,90% !. Det var bare rigtig dejligt ;D.

Søndag: Jeg havde sat mit selv i hovedt at ligegyldig hvordan det ville gå skulle jeg være glad med over 50% så ville jeg nemlig være kvalificeret til distriktmesterskab for hold. Jeg var lidt i tvivl hvordan vi skulle tackle det hele da de havde lovet tisse regnvejr hele dagen, og artosse desværre ikke er så gode venner med regnvejr (:.. men vi var temmelig heldige og det var ikke mere end lidt små dryp imens vi red :D. Han var rigtig fin og vi vandt klassen med 65,18% ! :D <3. Meget tæt på anden pladsen, slog hende kun med 1 point (:. Men en rigtig god dag igen (;.


Juni 2010 red vi finale i D4 cup (LC2) Vi fik lige knap nok opvarmning så han var desværre iforvejen ikke helt på toppen. Nå, men programmet fungerede okay indtil vi kom fra galop og skulle lave overgang til trav jeg får ikke nok fat på indvendige så han skyder bagparten indenfor hovslaget og spændte desværre op så anspringet blev lidt for tidligt. Resten af programmet var ellers okay, men har været meget bedre. Red til 71,81% og var under 1% var første pladsen, endte med 2. pladsen, lidt ærgeligt når det var så tæt på /:.. men, sådan er det. Holder stadig af Artos den tykke pony, selvom han er lidt dum på de forkerte tidspunkter d:.. (L)


Juni 2010 startede vi vores andet spring stævne sammen :D. og vores første udendørs ! (:. Vi startede 60 og 70 cm. sløjfespring d;. Artos var så sød i begge klasser, var fejlfri i 60 cm, men fik et stop på sidstespring i 70 (:. det var 100% rytterfejl (man er vel også dressur rytter :D ! ) men var rigtig tilfreds aligvel! ;D. deeejlige pony (:.



Juli 2010 startede vi vores andet distrikt stævne som var i NVR (:. Vi skulle også starte vores første LA2.. Heldigvis var vejret rigtig godt !. Vi red LA1 til 65,51% og endte med en delt tredje plads (:. Det var rigtig tæt og var super tilfreds med programmet set bort med nogle små fejl (: !. I LA2 red vi til 65% også trods han sprang et par meter frem/løb med hovedt i vejret da han blev forskrækket da der blev klappet temmelig højlydt (piftet) ved banen et par meter ved siden af. Og mistede også lidt fokus i resten af programmet, var uden for placering men aligevel rigtig rigtig tilfreds ! (:. Rigtig god dag <3




Juli 2010 startede vi klubstævne i NVR (:. Vejret var rigtig dejligt og artos var bare sød (:. Vi startede LA1 og LA2. I LA1 gik det rigtig fint lige til trods af at han sprang forket an én gang men blev dog hurtigt rettet (:. Og så var han lidt strid i tilbage trædningen, men udover et fint program som jeg var rigtig tilfreds med, vi vandt klassen med 65,52% :D. I LA2 var han en lille smule mat, men ellers også fin (:, tilbage trædningen drillede en smule igen, men ellers var jeg specielt tilfreds med vores bagpartsvendinger ! (:. Vi vandt også klassen med 63,75% :D ! <3. Super skøn dag ! :).



August 2010 red jeg distriktmesterskab individuelt som går i LA2 (:. Artos var rigtig fin på opvarmningen, men blev desværre noget sløv inde på banen.. ret ærgeligt, for var ellers super super tilfreds med programmet ud over det !, han blev en anelse lang fortil i nogle af øvelserne, men det er det bedste LA2 program jeg har redet (:, så jeg kunne ikke være sur over programmet (:. synes dog dommerne dømte en anelse lavt, men gjorder de hele vejen igennem (;. jeg red til 64,07% og lå lige i midten 4 ud af 8. Der var to placeringer og nr. lå også på 64, nr. 2 65, og vinderen på 66% (:. det var jo ret tæt, så var aligevel rigtig tilfreds ! <3. kunne godt have brugt lidt mere energi i programmet men, ikke alting er perfekt! :D. og programmet har jeg kun startet 2 gange før ! (;.
- dejlige artos ! (L)


September 2010 startede vi distrikt stævne i Vallensbæk rideklub. Vi startede LA1 og LA2.
I LA1'en startede han med at kigge en lille smule på banneret som stod ved siden af banen, men ellers var han ekstremt sød! (:. Vi red til 67,93% og vandt klassen :D. Super dejligt, vandt et fleece dækken i ærespræmie
I LA2 havde han for en gangs skyld fin fremdrift selvom vi fik lidt meget opvarmning!(:. Synes det var det bedste LA2 program vi har redet, vi red til 67,14% og endte med en tredje plads :) !. Virkelig skøn dag og han var bare så sød! :D.


D. 26 september 2010 var vi i odsherred til klubmesterskab. Han virkede fin på opvarmningen, og faktisk okay på banen. Desværre midt i programmet blev han små stædig og vores schenkelvigninger kludrede lidt, øgninger blev trippende, og så kiksede den sidste volte tilbage hvor han misforstår mig og springer an til forkert galop og så mistede vi også lidt point i galop øgningen som kom derefter.. Var slet ikke tilfreds, ikke så meget pågrund af Artos, men grundet mig selv.
Vi red til 62,19% (i la2) uden placering. Men har vi lagt til side og skal snart ud og starte første LA3 (:.


D. 17 oktober 2010 red jeg til distriktmesterskaber for hold sammen med Ida Toftegaard/Black Beauty Signe Andersen/Odbjergs Baloo og Freja Clausen/Salinas Jerry
Artos havde en super fin dag og jeg var rigtig tilfreds med stabilt og præcist program (:. Dommer H - Laura Adele Nielsen dømte os til 66,?% Dommer C - Peter Fischer dømte os til 65,?% og Dommer M - Trine Revsbech dømte os til 63,?%
i alt 65,00% (:. Var super tilfreds og han var virkelig sød<3
Vores hold endte samlet med 195,?% og det blev til en 2. plads
desværre var der kun 1 placering, så vi tog hjem igen uden noget.. øv.. men det var en super hyggelig dag<3 :)


November 2010 startede vi LA1 og vores første LA3 til distrikt stævne i hvalsø. Han spændte lidt op i LA1 men ellers fin og vi red til 64,82% og fik en fjerde plads ud af 14 (:. I LA3 gik han bedre frem og slappede bedre af og vi fik 64% (:. Er rigtig godt tilfreds da han havde været lidt strid dagene op til, men det fungerede alt sammen fint i programmerne! (:. Rigtig dejligt stævne og en skøn pony<3


November 2010 startede vi springstævne i Hashøj rideklub. Vi havde meldt til en LD (70cm.) B0 , men da vi kom derud var den ændret til en B3. Det gik fint, han var sød og sprang det hele :D. Vi kom fejlfrit igennem, på 33sek. men uden placering (:.


November 2010 drog vi igennem sne vejret til aagerupgård c-stævne :D. Vi startede en LA2 og vores første LA4!. Han var rigtig sød på opvarmningen og fortsatte inden på banen (;. Vi red til 66,57% i LA2'en og blev nr. 1 ! :D. I LA4 var jeg super tilfreds med vores program, og synes han gjorder det så godt!(:. Vi red igen til 66,57% og vandt også klassen :) !, dog var der kun 2 andre startende da alle andre der skulle have startet ikke tog afsted grundet det halv dårlige vejr. Han var simpelthen så sød og gik bare fint og stabilt hele vejen igennem begge programmer!(: <3


Januar 2011 startede vi årets første stævne - i slagelse rideklub (:. Vi startede LA2 og LA4. Vi havde ikke fået redet hverken torsdag eller fredag, da han holdte fri dag torsdag og jeg skulle have været til undervisning fredag - men tossen løber self. igennem hegnet og tager sig en tur igennem byen og får åbenbart slået sit ene bagben så det blev en anelse hævet, dermed ingen fold ingen træning ( det vil sige frisk pony)... I LA2 var han super sød og vi red til 64,1% og endte med en tredje plads ud af 12
han var sød nok på opvarmningen men inde på banen fik han sig desværre nogle "flip" og vi red til 58,1% endte faktisk på en tredje plads ud af 8, der var dog kun 2 placeringer, men er faktisk super tilfreds<3 (:

Februar 2011 red vi et klub stævne i spring i OHR (:. Vi startede en LD (70cm.) met. B0. Det gik fint indtil tossen satte lidt stort af ved en okser og nær havde sprunget mig ud af sadlen, så jeg self. næsten glemte banen men nåede at dog at komme på det rigtige spring i sidste øjeblik :D. haha d:. havde ikke rigtig mod på at lade ham gå rigtig frem så han rev desværre en bom på anden sidste spring<3, men pyt, han var så sød ellers :) !


Februar 2011 startede vi c-stævne på Ågerupgård. I LA2 gloede han en del, spændte op og var ikke specielt samarbejdsvillig, men vi red til 61,56% og endte som nr. 3 ud af 11 (:. Desværre var der delt 2. plads og derfor udgik min tredje plads, var ellers kun 1 point fra 2 plads (:. Øv.
Men i LA4 gik det meget bedre! Han lå rigtig fint fortil og gik dejligt frem. Red til 65,62% og fik en tredje plads ud af 10 (:.

Februar 2011 tog vi til Østsjællands rideklub. Vi startede LA2 og LA4. I LA2 spændte han en anelse op og var ikke helt villig for at gå frem, men vi red dog til 65% og var 2 point fra en anden plads (:. Han var meget finere i LA4!, og blev nr. 2 med 67,5%.

Marts 2011 startede vi c-stævne på Møllebakken. Han var super fin i LA2!<3 var rigtig tilfreds med ham, men det var dommeren ikke helt. Vi fik 61,87% og endte som nr. 6 ud af 9. Det var heldigvis en anden dommer i LA4 og han gik næsten et ligeså fint program. Vi red til 64,06% og fik en tredje plads :).

Marts 2011 startede vi vores sidste LA2 og en LA4 i Ringsted rideklub. Artos var sød i LA2 :). Vi fik 63,43% og var 2 point fra anden pladsen. Han var mindst ligeså fin i LA4! vi red til 66,56% 2 point fra nr. 1, desværre "kiksede" den første bagparts vending, ellers havde vi vundet klassen.. :) Men vi blev nr. 2 ud af 14

Maj 2011 startede vi vores aller første LA6 og PRI i fakse !. Jeg var helt vildt nervøs.. Men tossen var super super fin på banen i første klasse!, i LA6 red vi os til en 2. plads med 68,42% ud af 16 ! :D Dermed blev han B-pony i første forsøg ! <3. De var næsten 20 minutter forsinkede til anden klasse, og tossen var rigtig træt!. Men han var nu sød alligevel og vi fik redet PRI til 60,78% selvom dommeren var en smule hård :). Vi endte som nr. 11 ud af 15 hvilket jeg også var helt tilfreds med ! :). Dejlig dag som man kun kan være tilfreds med :) <3


Juni 2011 red vi ved Hvalsø Dressur festival en LA4 grundet tossen ikke havde lavet andet en skridtet og travet for længere tøjler i 14 dage inden da vi var ved at få løsnet en del ting op med massage. Han var rigtig sød men desvære en smule for energisk. Vi fik 65,62% og manglede 1 ærgeligt point til en delt første plads ! :) <3. Han var nu rigtig sød og nød at komme ud på banen igen :D

Juni 2011i Odsherred rideklub startede vi igen en LA6 og PRI (for anden gang)
Han var rigtig fin under opvarmningen og lå udmærket fortil, desværre døde han en del inde på banen og det trak meget ned. Vi endte med 62,11% og blev nr. 4 ud af 9 og 1 point fra en delt 3 plads :) !
I PRI var han meget finere at være på og reagerede bedre frem. Han blev en smule åben da jeg ikke ville pille for meget ved ham nu han var fremme for mig. Vi red til 61,06% og blev igen nr. 4 ud af 8 :). Er fint tilfreds da der var en masse ting som kunne være gjort bedre i begge programmer, så nu står den bare på træning ! :) <3

Juni 2011 tog vi til Slagelse rideklub og starte en LA6 & PRI for samme dommer som i odsherred 14 dage tidligere (Jan Olsen) Vi er gået over til det engelske næsebånd og han er blevet super fin og langt mere stabil. Det gik super fint i LA6 og jeg synes vi havde en rigtig god tur! vi red os til en 3.plads med 65,3% ud af 16 :D. I PRI var han dog en smule udkørt men stadig rigtig sød ! vi fik 63,4% og en 4.plads igen ud af 16 ! :). Det var rigtig fedt at se en tydelig forbedring i procenterne fra sidste stævne !

Julie 2011 red vi i pjask hamrende regnvejr LA6 & PRI i Nordvestsjælland rideklub. Set bort fra møg vejret og den utrolig tunge og mudrede bane var han nu fin :). Vi endte som først uplac. i begge klasser med 65% i LA6 og 64,21% i PRI :).

August 2011 startede mig og Artos vores første Landsstævne ! Vi havde meldt til en PRI fredag d. 5 og vores første PRT lørdag d. 6 ! Jeg var meget spændt på hvordan det nu skulle gå, men nu sprang vi ud i det ;)..
Fredag: Artos var okay på opvarmningen fredag inden PRI men spændte en smule på banen. Der var mange ting som kunne have været bedre men var trods alt fint tilfreds med programmet. Vi red hos dommer C til 62,895% og hos dommer B til 61,842% samlet blev vores procent altså 62,368% ! :D Vi endte som nr. 11 ud af 24 :) !

Lørdag: Han virkede meget finere på opvarmningen og lå rigtig godt fortil. Jeg var meget spændt men glædede mig til at komme på banen ! :). Det var første gang vi skulle starte en PRT men det gik faktisk rigtig fint !, han manglede en smule i trav øgningerne men galop overgangende var super fine :)! Hos dommer C red vi til 61,958% og hos dommer B red vi til 63,055% og ved dommer H red vi til hele 65,00% ! Hvilket gav en samlet procent på 63,333% Vi endte som nr. 7 ud af 18 starter kun 2 pladser fra placering hvilket jeg bestemt ikke kunne være mere tilfreds med ! En virkelig fed oplevelse som har givet os modet på at arbejde videre med en masse nyttig kritik som vi vil tage til os :).

September 2011 drog vi til Ballerup Rideklub og startede en PRI :) Til trods for at vi ikke fik helt nok opvarmning og tossen synes at der var andre ting som var lidt mere spændende end at koncentrere sig, så er jeg helt tilfreds ! :) Træningen begynder at give pote og vi fik en 3.plads med 64,21% :) <3

September 2011 tog vi til Sjællandsmesteskab i Midtsjællands Rideklub :). Vi havde haft en del problemer den sidste 1½ uge op til, da tossen desværre har været skæv og låst et par steder som vi skulle have rettet op. Men vi blev start klar og tog med alligevel selvom vi kun fik trænet 3 dage i ugen op til :).. Tossen gik et fint nok program selvom vi ikke var helt optimale :)<3. Hos dommer H red vi til 64,47% og hun havde os på en 3.plads ud af de 22 hvilket var super fedt! men desværre dømte dommer C os helt ned på 59,73% hvilket gjorder at vi sammenlagt endte med 62,105% og som nr. 10 ud af de 22.. Var en smule ærgelig over at de var så uenige !, men sådan er det jo ind imellem :).. Tossen var sød og vi kunne ikke have gjort det meget bedre med sådan en omgang lige op til! :) <3.

Oktober 2011 startede vi et distrikt stævne i Fakse Rideklub :). Vi havde meldt til en PRI og en PRT. Både mig og Artos har os en mindre god dag, og vi fandt ikke rigtig hinanden på opvarmningen inden vi skulle på banen i PRI og det resulterede i et lidt bøvlet program med et par fejl, men også med nogle øvelser som fakisk var ret fine i forhold til hvad de plejer at være :). Desværre måtte vi se os til nøje med 59,74% I PRT fik en lidt bedre opvarmning. På banen fik vi os en lidt bedre tur, nogle af de øvelser som vi ellers plejer at have lige i skabet, udførte vi heller ikke helt optimalt i dag og vi red til 60% Var ikke helt tilfreds med vores ture, men artos var nu ellers stadig sød ! :) <3.

Oktober 2011 havde vi sagt ja tak til at ride Vindinge mesterskab for hold sammen med 3 andre piger og deres søde ponyer :). Vi var så heldige at få chancen for at ride vores første PRM ! :). Til trods for for meget sene starttid, besværlige parkerings forhold, og næsten ubelyst opvarmning var tossen fantastisk og rigtig cool at have med! På banen blev han en del stærk for mig, men var ellers så sød hele vejen igennem, og jeg var fint tilfreds med programmet ellers :). Vi red til 64,473% ! :D jeg var super stolt over dygtige tosse<3 Vores hold red samlet til 188,847 :)


November 2011 tog vi til Hedensted Landsstævne den første weekend i november ! :). Det var kun vores andet landsstævne og det var aller første gang Artos var ude og sove i byen ! :). Desværre var der så mange tilmeldte at vi kun kom til at ride om søndagen i en PRM :)
Men vi valgte at tage af sted torsdag alligevel, for at have hele weekenden derover så vi kunne afprøve hvordan han tog det at være opstaldet :). Vi havde en super hyggelig og rigtig dejlig weekend og tossen var så sød at have med! :) Søndag red vi PRM for første gang på landssplan. Vi har kun startet den 1 gang på klubplan :). Tossen var super fin ! Der var nogle fejl i programmet, men til gengæld var alle galop-skridt overgange bare helt kanone ! :D vi red samlet til 61,5% :)

November 2011 tog vi til AAGS distrikt stævne til trods for det voldsomme blæsevejr! Vi red en LA6 og PRI :). Han var super dygtig i LA6 og han gik så fint :) Vi fik desværre ikke det store for trav programmet men vi red til 65% ! :). I PRI var han noget færdig, men han var stadig så sød og svarede fint nok frem inde på banen :) Vi red til 63,684% og blev først uplaceret :). Rigtig fint stævne selvom det var sådan et møg vejr :)!

Januar 2012 tog vi af sted for første gang i det nye år! :). Men, dog ikke til stævne. Vi drog hele den lange vej til Vilhelmsborg og deltog i programtræningen af det nye PRT program! :). Vi lærte rigtig meget nyttigt, selvom vi langt fra havde vores bedste tur på banen!. Det var en super fed dag som var turen værd :). Vi fik nogle rigtig gode råd med fra Rigmor som dømte programmerne.

Januar 2012 red vi en LA6 showklasse i Odsherred Rideklub for træningens skyld :). Tossen var nu meget sød, selvom jeg lægger ud med at galopere på af midten hvilket gav -2p. da jeg skulle have været travet op af midten :D. Ups.. desværre dømte dommeren os som heste rytter da der ikke var styr på reglerne så jeg blev i alt "snydt" for i alt 7 point :). Vi red til 63% men ville have redet til ca. 65% hvis det havde været korrekt :). Tossen var sød og vi tog det bare som en oplevelse og træning ;) <3.

Februar 2012 smuttede hele stalden til Burgercup i Vemmelev! :). Vi havde stået på venteliste 14 dage op til stævnet og havde på ingen måde regnet med at komme med! Dagen før halv sent om aften bliver vi ringet op og alle går i panik da intet er forberedt eller gjort klart!.Vi kom dog afsted og gjorder det bedste vi kunne! :D. Julie Brodersen red LC2 på Fan Dango A.M. til 67% (redet ponyen 1 gang), Ida Toftegaard red LB2 på Firhøjs Pikant til 68%(redet ponyen 2 gange), Julie Lundby og Blue Eye´D Girl red LA1 til 59% (julie var syg og havde samtidig lige fået ny sadel), Annika og Artos red LA4 til 70,63% :). Samlet kom vores hold på en anden plads ud af hele 12 hold! :). Trods at vi sprang ud i det gjorder vi alle sammen det godt og vi havde en fantastisk hyggelig dag ! :D <3.

April 2012 kunne vi endelig se en ende på noget som føles som ulykke der bare blev ved at trille ind over os ! Hold op hvor jeg glædede mig til at det var vores tur til at starte på banerne igen og vi tog denne gang til distrikt stævne i Slagelse Rideklub :). Vi startede LA6 og PRI for Peter Fischer. Artos var så fin i LA6 med fin energi og for en gang skyld super parader! :D, vi red til 66,1% og lagde os som nr. 4 ud af 12 lige uden for placering ! :). I PRI var den søde tosse en smule flad for energi og blev momentvis lidt mat men gjorder det igen rigtig fint ! <3 Vi red den til 66% og blev nr 12 ud af 20 :). Der blev redet rigtig høje procenter og var bare rigtig tilfreds og glad for at være afsted igen ! :). Skøn dag

April 2012 var der landsstævne her på sjælland! Vi havde haft to super fine ture weekenden før og jeg var ret spændt :). Han havde ikke været nær så fin til træning de sidste par dage op til, og han var begyndt at tvære en del ude foran :/. Lørdag startede vi en PRT. Vi havde egentlig en nogenlunde tur. Desværre med en meget uernergisk Artos som var rigtig urolig fortil. Det blev til 60,256%<3. Søndag stod den på PRM. Denne gang valgte vi at forsøge os med at opvarme udendørs<3. Han var finere på opvarmning denne gang, men igen meget urolig generelt. Et meget upræcist program hvor jeg oveni også glemte programmet. Vi måtte se til nøje med 58,537%, da vi et par dage efter havde valgt at han skulle have tjekket tænderne, var der desværre nogle dumme tandspidser som havde generet den lille tosse! :( <3. Han blev lynhurtigt fin igen heldigvis<3

Maj 2012 startede vi årets første udendørs stævne og det synes tossen var dejligt ! :). Vi red en PRI og en PRT :). I PRI skulle der rides en del for det, men overgangene blev til gengæld rimelig fine ! :). Vi red til 61,75% og lagde os som nr. 6 ud af 11 <3. I PRT fik vi 62,564% og endte som nr. ud af 12 ! :). Var helt tilfreds med dagen, det var bare fedt at han var så afslappet og nem fortil! :D

Maj 2012 tog vi til årets første springstæve! :D. Og hold da op det var noget den lille tosse kunne bruge! :-*. Vi skulle springe en LD (70cm.) og vores første LC (80cm.) !! :D. Jeg var sindssygt spændt, i sær fordi der var mur på banen. Vi har kun sprunget mur en gang til træning for over et år siden og så endda på 40cm !! :D. Det gik så fint <3 tossen var en stjerne og vi fik en 2. plads i LD med 0 fejl i omspringningen og i tiden 26,30 sek. :-*. Jeg var ret nervøs i LC men tossen er igen fantastisk! vi fik redet en nulrunde ;D. Deeejlig dag! <3

Maj 2012 startede vi distrikt stævne i Møllebakkens Rideklub i en LA6 og PRI :). Tossen havde været så kanon hele ugen! men af en eller anden årsag var han ikke rigtig sig selv allerede på opvarmningen inden første klasse :/. LA6 blev han noget bøvlet fortil og var meget utilfreds, oveni at jeg også red forkert.. Set bort fra det må man sige at jeg var tilfreds med resultatet da vi red til 64,21% og fik en 2.plads med hjem :) <3. I PRI må man sige at vi også havde en øv tur.. Dommeren kommenterede dog at jeg red et pænere program og vi endte med 65,25% og blev først uplaceret (4 ud af 10) :)

Juli 2012 i Odsherreds Rideklub blev der afholdt D4HorseShow :). Torsdag startede vi for hyggens skyld en LD klubklasse (70cm.) som gik super fint :D. Tossen var meget! sød og vi red 0 fejl i tiden 34 sek. Lørdag red vi LA6 (distriktklasse) Han var rigtig fin i nakken og galoppen fungerede super! Trav programmet var jeg ikke selv helt tilfreds, mest min egen ridning :). Men vi havde en god tur til 66% som placerede os som nr. 2 uden placering kun 3 point fra første pladsen! <3.

Juli 2012 tog vi til Møllebakken for at starte ved landsstævnet :). Vi startede en PRI fredag og søndag. Fredag var jeg super tilfreds med tossen! vi havde en ret fin tur på banen og galoppen var super :). Den ene dommer dømte os til 61,5% som jeg var rimelig tilfreds med, desværre dømte den anden dømmer til 57,9%!! jeg har virkelig ingen anelse om hvad hun har set.. men tossen var sød <3 Søndag var han også sød og vi havde en nogenlunde tur på banen, desværre ikke det bedste trav program og samlet red vi til 59,8% Men vi kunne tage kritikken til os og så opdagede vi også at tossen havde nogle slemme tandspidser helt inde bag kindtænderne som har generet ham :(.

August 2012 startede vi et distrikt stævne i Slangerup Lynge Rideklub i en PRI og PRT :). Vi havde den bedste opvarmning meget længe og han var en prins i begge programmer! :D. Vi red 62,8% i PRI og blev nr. 3 desværre uden placering grundet delt 2. plads :), og 62,5% i PRT :) <3.

September 2012 var tossen en tur på Storehestedag hvor min dygtige veninde Melanie Bergreen sprang LC og LB på ham :D. Han var sindssyg sød og gik nul i begge klasser :D dyygtig artos <3 <3

Oktober 2012 startede vi vores sidste springstævne og desværre vores aller sidste stævne sammen og mit sidste stævne som ponyrytter :'(.... Vi startede vores første distriktstævne i spring på AAGS i en LC og vores første LB**!!
Det gik over alt forventning :').. I LC fik vi desværre 4 fejl for nedrivning hvilket var 100% min skyld!! Resten af banen gik han super :D. Jeg var sindssygt spændt på LB og nok også en smule nervøs :). Men tossen var der som sædvanligt hele vejen og han sprang FANTASTISK!! Vi red 0 i tiden 39,21sek og vi endte som nr 11 ud af 36 starter :D :D

MED FREJA:

Januar 2013 startede Freja og Artos deres første stævne sammen på Vestjysk rideklub!! :). De startede en LD og LC (pokalstævne) om lørdagen og søndag red de LB2. De klarede det så godt og de fik en 2. plads i både LD og LC med 0 fejl i tiden hhv. 36sek, og 23,90sek :D. De var under 2 sek. fra 1.pladsen i begge klasser, og jeg er SÅ stolt af dem!! <3 Søndag havde de deres dressur debut i LB2 og med endda 2 fejlridninger vandt de klassen og blev pokalvindere med 64,6%! :D Perfekt weekend <3

Februar 2013 D
Artos og Freja var til deres første distrikt stævne, på Billund Sportsrideklub, hvor de startede LB1* (85cm) og LB** (95cm) <3
De red 0 fejl i både hovedrunden og omspringningen i tiden 29,26sek. som rakte til en 3.plads ud af 11 starter :D :-) LB2**(95) sprang de en super fin runde men fik desværre et stop ved det sidste spring i hovedrunden pga. en for snæver vending :-).

Marts 2013 sprang de et distriktstævne i Aabenraa<3. De sprang en LB* og LB** hvor de hhv. blev nr. 9 og nr. 3 :-).
Vi fik en 9.plads og en 3.plads. I LB* og LB** <3

April 2013 var Artos og Freja til klubstævne i Guldager hvor de red deres første LA1!
De red et fint og stabilt program til 61,8% :-).

Maj 2013 sprang de et distriktstævne i SHR. De startede LB** og LA* hvor det blev til 8 ærgelige fejl i begge klasser, men med fine spring i begge runder! :-).

Maj 2013 startede de i Kolding deres første distriktstævne i dressur og deres kun anden LA1. Det blev til 60,00% for et stabilt program :-). Tosse manglede lidt energi som kostede en del point, men de placerede sig fint i feltet som nr. 9 ud af 14 ryttere <3

Maj 2013 red til en LA1 i Helle Rideklub som blev til fine 64,5% og en 3.plads! :D<3


August 2013 var Tosse og Freja på Midtjysk ridelejr :D. De havde en skøn uge som blev afsluttet med en klasse i både spring og dressur. De fik en 5.plads i spring ud af over 20 starter og red LA1 til 66,5%!! :-).

September 2013 var de to stjerner til distriktstævne på GRK. De red en LA1 til hele 68,9% som placerede dem på en flot 2.plads! :D. Dette var kun deres andet c-stævne i dressur<3.
2.plads. (Kun andet C-stævne) :D

KOMMENDE STÆVNER (stævner skrevet i parantes, er overvejene stævner) :

Oktober 2013 red Freja og Tosse LA1 og deres første LA3 ved et C-stævne i FRRK :-). I LA1 fik de to stjerner en 1.plads med 65,52% :D. Deres første LA3 red de til 60,17% hos en dommer som dømte en anelse lavt :-) de endte som nr. 5 ud af 12 startende <3

November 2013 sprang stjernerne C-stævne i BOR :-). I LB* fik de en 0 runde i hovedrunden, men de blev desværre disket i omspringningen pga. en fejlridning :P <3. I LB** fik de desværre 7 fejl i hovedrunden grundet et enkelt stop og et par tidsfejl :-).

November 2013 sprang de endnu et C-stævne, denne gang i RHO<3. I U-LB* fik de en nulrunde med placering :D. I LB** blev de desværre disket grundet start før signal :-( <3.

November 2013 red de to stjerner en LB* og en LB** ved C-stævne i Herning :-). De red med 0 fejl i hovedrunden i begge klasser, men fik desværre 4 fejl i omspringningen <3.

Tosse og Freja er nu kvalificeret til at springe LA på C-plan ! :D
Stamtavle
Artos har fuld stamtavle <3 (:.

Fars side :

Far - Antares N

FF - Alcazar N

FM - La Palma

FFF - Aron N
FFM - Babsy
FMF - Windsor N
FMM - Lambina
FFFF - Aldan
FFFM - Bettina
FFMF - Bajar
FFMM - Head Sylvia
FMFF - Waldemar
FMFM - Jameika
FMMF - Linaro
FMMM - Norika

Mors side :

Mor - Geniale

MF - Gharib ben Lancer ox

MM - Gilla S 24/86

MFF - Polish Lancer ox
MFM - Granada ox
MMF - Gildo 424
MMM - Standnixe
MFFF - Gerwazy ox
MFFM - Lafirynda ox
MFMF - Abu Afas ox 3065
MFMM - Grazyna ox
MMFF - Galib ben Afas ox
MMFM - Luzilla 234
MMMF - Strups 347
MMMM - Fanny

Laaang stamtavle :D ! <3
Køn
Artos er den smukkeste vallak ! (; <3.
(og han er min ;D!)
Bemærkninger
Artos er den mest eventyrlystne pony!. Han elsker nye ting og er ikke særlig bange af sig (:. Han er utrolig nem ridelig og er altid frisk på nye ting og har gåpåmod med sig (: <3. Artos er utrolig charmerende og kan altid blive uskyldig xD !.. Når han spiser så har han altså travlt, han skal helst altid drikke og spise samtidig, den gris :D!. Han elsker opmærksomhed og blive nusset om. Han har de blødeste øre :D.. og han har ikke den der helt normale kedelige brune farve, han har et eller andet specielt ! (:. Artos kaldes Arti, Artosse og fedtmule ! :D.. Artos gør alt for sin rytter og knytter sig meget. Han er meget kold når det gælder nye ting, han skal lige kigge også er der ellers ikke mere (:. Han er meget (måske not xD) fotogen x'D!.. altså undtagen når der er mad d;. Han kan godt lide at lave noget og elsker at arbejde ! (:. Han er meget nysgerrig og skal helst undersøge så meget som muligt :D<3.

Han kan godt have tendens til at være en lille smule boks sur, men det er meget lidt (:. Han ELSKER mad!, og er da også lidt grådig ;D. når han spiser har han travlt, eller han har altid travlt d: <3. Han er sød på tur, og elsker hygge. Hvis man bare vil børste ham lidt i hovedt er han godt lykkelig (:, det elsker han simpelthen ! <3. Artos bliver også kaldt fedtmule :D<3

Den tykke er nok lidt hunde agtig.. Han nyder at blive kløet bag ørene d: !. Måske er han lidt mærklig?, han elsker ihvertfald kamillete ! :D. Han drikker af koppen når han kan komme til det <3.


Min skønne og ubeskrivelig tosse har nu fået ny ejer! Han ankom til jylland d. 3 november 2012 til det helt perfekte hjem!! De to stjerner Freja og Artos springer efter 1½ måned 115 på enkelt spring og de er fantastiske sammen :D. Jeg kan sige med hele mit hjerte at det er det HELT perfekte hjem jeg har fundet til min stjerne prins <3 <3
Kommentér på:
Tysk Sportspony Artos (fedtmulen) B-pony
Annonce