{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Andy 2001

4.253 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Andy

Fødselsår:
2001
Højde:

HAN ER 148 MED SKO : )
Temperament
han er stille og rolig i ridehallen når man rider.
han er meget glad når han kommer på fold.
han er stille og rolig i skoven og når vi skriter tur.
han er lidt urolig på stald gangen nogle gange men ikke så tit.
Gangarter
han har nogle gode gangarter iforhold til at han ikke har en så stor rygsving endnu.

min ridelærers menning:
skrit: nomal
trav: virkelig fin
galop: kanon god
Stævner
D-plan i dressur LB1-3 og springer LB-LA

C-plan LB-LA spring.

sidste nyt: Andy og jeg blev placeret som nummer to til fynsmesterskabet individuelt 2012.
Vi blev placeret som nummer 3 til fynsmesterskabet for hold 2012.
Holdet bestod af:
Hannah Enok Wæver - Denver
Madeleine Dorch Lauritsen - Hovgårds Nemo
Signe Halstrøm - Zarona Ø
Stamtavle
ikke nogen.
Køn
rigtig køn vallak : )
Bemærkninger
Andy er en vallek på 10 år. Han har fødselsdag D.1/1 01. Han er skimmel med aftegninger.
i hoved kødfavet snip ,plet underlæbe,hvirvler i panden og bag begge øre.ingen aftegn på benene. Han har også en sort tand med ingen ander hvad den er kommet fra.
Han har også et lille huld i hjertede ,men det betyder ikke nogrt.Han er rigistreret som konkurrance pony ved DFR. Han har grønt heste pas.
Han er meget hjælpsom og stille og rolig nye steder.
Han tikker lidt på staldgangen.
Han er rigtig sød at læsse i traler.
Han er rigtig god at springe på han galopere lige hen mod springet og springer flot og godt over. Vi har nu sprunget 120cm som fri spring og 100-110 på træningsbane vandgrav og mur, han har klaret det hele rigtig fint. Vi starte mest spring da det er hans stærkeste side ,men dressuren glemmer vi ikke : D
Han eren pony man kan stole på og han er sød hvis man er sød mod ham. Han er meget beslutsom og står fast ved det han beslutter.


Andy og mig er nåed langt , men vi har dog af et stort nederlag og vi var tæt på at sende ham tilbage. Det var vi ved at gøre fordi : jeg var en dag over at ride i vores ridehus da han blev bange for en fasan og jeg blev kastet af. Jeg fik vildt ondt i ryggen. et par dage efter vores uheld skulle jeg ride igen. Der varbare det at jeg ikke kunne komme ned i den ene ende af vores ride hus. Vær gang jeg prøvede baggede han og bugget og stejlede og vende lynhurtigt om så jeg var ved at rygge af. Jeg blev bangee for ham og der var vi ved at sende ham tilbage , men det ville jeg ikke være med til og selv om alle sagde at han var farlig og det gik ikke mere blev jeg ved. Jeg fik meget hjælp af min ridelære og en af de dygtige piger , som red ham for mig. Det begynte at gå beder og jeg kunne ride ham uden nogle problemer , men en dag da jeg red alen var der fløjent en rovfugl ind i ridehuset , som skrej helt vildt. Han blev rigtig bange og jeg ringede efter min ridelære og vi fik det hurtigt ordnet. Da han ver begynt at blive god igen skete der noget igen vores port til ridehuset var meget løs og det bleste meget. Så det sagde bang hele tiden og han blev bange igen igen. Der ringede Jeanette til min ridelære og han kom ud og hjalp mig. Andy er nu ikke bange for noget mere nu vil han bare være lidt smart engang imellem , men det er ikke slemt. Der var mange der sagde at vi skulle købe en ny pony , men jeg ville ikke af med andy og nu er han en af de ponyer på bogø der er bedst gående. Så giv ikke op og mist modet det skal nok gå med den rigtige hjælp.




Søndag D.6/9 09 var jeg første gang oppe og prøve Andy.
Det var bare kærlighed det første blik : )
Herefter var jeg oppe og prøve ham to gange mere.
Mandag D.12/10 09 kørte Andys gamle ejer ham til højgårdhestehospital. Her gik han lige igennem handelsundersøgelsen med 0 fejl.
Så kørte hans gamle ejer ham til bogø hvor han så blev min : )
Kommentér på:
Anden særlig race Andy
Annonce