{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Tarzan [Tidl. hest] 2006

4.526 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anni H
Kvinde | 30 år | Oprettet: 24. sep 2007


Shetlænder Tarzan

Fødselsår:
2006
Højde:
95 cm.
Temperament
FRÆK, men på en meget charmerende måde :D
Desuden er han ikke til at skræmme!
Gangarter
Tja, gangarter som en shetlænders nu er? ;D
Men han kan flytte benene meget hurtigt!
Stævner
Nix :)
Stamtavle
Kommer.
Køn
Vallak. Blev kastreret den 23 april 2009.
Bemærkninger
Tarzan er vores lille selvskabspony som vi købte i marts 2008, da Baltazar døde.
Vi købte ham fordi at det jo er synd for Impala, hvis hun skulle stå alene hjemme, når vi er ude og ride med Gazelle og Luna.

Vi købte ham for at være vallak (dengang havde han ingen nosser, så man kunne ikke se det), men så ca 14 dage efter vi havde købt ham, dukkede der pludselig noget op mellem hans bagben, så vi fik lidt af en overraskelse!
Men han har aldrig prøvet på at bedække nogle af vores hopper (han er også en smule for lille) så det gjorde ikke så meget :-) Vi fik dog kastreret ham i april 2009.

Vi har tilkørt Tarzan, hvilket gik rigtig let og uden problemer. Det er tydeligt at mærke, at han kan lide at arbejde :-) Han har også været ude og køre lidt på vej, hvor han har mødt biler -Tarzan er bare en rigtig cool lille mand som ikke er bange for noget! :-)

Tarzan er bare super fræk, men han er også super sød og charmerende, så man må bære lidt over med ham en gang imellem ;-) hehe

Da min familie skal flytte, har vi valgt at give Tarzan til Vejrø, hvor jeg bor og arbejder. Han blev sejlet derover dem 3 februar 2011. Jeg er sikker på at han nok skal falde godt til her og desuden vil jeg stadig kunne se ham hver dag :-)
Kommentér på:
Shetlænder Tarzan
Annonce