{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Møllegyden´s herkules [Tidl. hest] 2001

2.297 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tayls and me ^.^
Kvinde | 26 år | Oprettet: 5. jan 2008


Welsh Mountain (sec A) Møllegyden´s herkules

Fødselsår:
2001
Højde:
Herkules er 1.16 høj, en skøn lille kat. 3 pony.
Super go størrelse til de yngre børn :-)
Temperament
Herkules er en skøn pony, der findes ikke det mindste ondskab i ham. Han er tålmodig og venlig, en alle børn elsker.
Gangarter
Dejlig skridt langsom med sikker, stille trav og hurtig galop. Han styrer farten så den passer til rytteren.
Han er meget opmærksom på, hvad tempo der passer til rytteren, man kan tydeligt mærke forskel på ham, om det er en begynder eller en letter øvet der rider.
Stævner
Mig og Herkules har taget 5 dressur stævner og et spring, samt han har taget et par med min lillesøster.

Vi havde trækker på til spring fordi det var det første springstævne og Herkules var bange for de farvede forhindringer. Han har lidt, hvis de er for højde, men ellers springer han dem med stor fornøjelse.
Stamtavle
Han har det røde pas. Hans fulde navn er Møllegydens Herkules

Han er købt hos en der hedder Heidi, på Fyn, hvor hans øje var skadet efter en ulykke der skete på folden. Han havde fået en gren i det. Vi troede i lang tid at han ville blive blind på det øje, men det er ikke at mærke på ham i dag. Det fungerer helt fint.
Far:
Gleiniant sheriff
Farfar:
Revel josh
Farfars far:
Revel humming top
Farfars mor:
Revel japonica
Farmor:
Gleiniant sequin
Farmors far:
Knighton fidello
Farmors mor:
Revel sepia
Mor:
Møllegyden´s beauty
Morfar:
Ceulan saracen
Mormor:
Fakla helena
Mormors far:
Singel's chip wip
Mormors mor:
Balka (n) hekla


Køn
Dejlig vallak, sød, godmodig og rolig med rytter, på folden er han en lille bisse der tror han bestemmer, heldigvis har de store sat ham lidt på plads. Han knytter sig hurtig til hopper.
Bemærkninger
Jeg har haft Herkules siden han var 1 år. Jeg fik ham i min 5 års fødselsdags gave, hvor han var blevet 3, og skulle tilrides.
Jeg har selv tilredet ham, og aldrig har jeg haft så god en pony, Herkules er simpelthen bare en 1'er.
Fra dag et af, var vi hinandens bedste venner, og hvor har vi bare haft mange sjov og gode oplevelser.
Den første gang jeg fald af ham, kastede han mig nogle meter hen af jorden, det gav en ødelagt ridehjelm, med en 2 cm dyb flænge i, gudskelov for jeg havde den på. Da jeg rejste mig op igen, ville jeg under INGEN omstændigheder op igen, dog efter min mor lovede mig en 50'er satte jeg mig op igen.
Vi har lavet rigtig mange sjove ting sammen, det var især populært, at tage ham ud af folden, hoppe op også ellers bare se hvad vej han gik, han har altid været super roligt, og en super lærer pony.
Da jeg blev lidt ældre, valgte jeg at sælge ham til min lillesøster, men hverdag fortrød jeg det.. På en eller anden måde, fik jeg ham igen efter et par år, da min søster skiftede til en anden pony, på det tidspunkt, havde jeg kun et år tilbage på ham, inden jeg blev for stor og tung. Det år gik hurtigt, ALT for hurtigt, og jeg kunne derfor kun bruge min elskede pony til tricks og hygge.
Dog er Herkules noget "stiv" så han har aldrig lært at komme helt ned og neje, men bukker bare let i begge ben og ned med hovedet.
Dog kom min søster ofte hjem med nogle af hendes veninder, og han blev derfor brugt nogle gange i ugen. Herkules har lært mange piger at ride, og hvor har han nydt bare at kunne tulle rundt og lære fra sig.
Da jeg købte min nye hest, havde jeg lidt gæld til mine forældre, og det blev derfor besluttet, at Herkules kunne "betale" det sidste af min gæld.
Jeg havde snakket om i lidt tid, at sælge Herkules, så jeg blev meget glad for, at det var mine forældre der "købte" ham :-)
Da Herkules's "kæreste" blev solgt, valgte vi at låne ham ud til en lille pige i nærheden. Der har han det super godt, og de har taget et par stævner sammen.
Herkules valgte dog at tage en lille udflugt, over en storvej, hvor han var tæt på at blive ramt af en bil. Derefter blev politiet tilkaldt, de kom ud og fangede ham, bandt ham med deres politi bånd. Herkules er noget så bange for sådanne ting, så han stak selvfølgelig af fra dem, og fortsatte videre over til en nabo som havde heste, der hentede jeg ham, og trak ham tilbage til hans lille pige. Ingen kom heldigvis til skade, og i politi rapporten stod "Politiet har i nat været ude og lege cowboy".
Noget vi stadig sidder og små griner lidt af :-)

Herkules er blevet solgt til en KANON sød familie på Sjælland!
Det virkede som det helt rigtige sted for vores dejlige lille Herkules.
14 år med dejlige Herkules, vi håber han få mindst lige så mange hos sin nye ejer :D
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Møllegyden´s herkules
Annonce