{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Zorella [Tidl. hest] 2002

4.207 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettina A
Kvinde | 45 år | Oprettet: 18. dec 2008


Anden særlig race Zorella

Fødselsår:
2002
Højde:
ca 158
Temperament
Varm men ikke hidsig ;0)
Gangarter
Lette og lækre - over middel
Stævner
Ingen da hun er sent tilredet og ikke så rutineret endnu
Stamtavle
Er bortkommet - Mor er Trakehner ved navn Zwiebel (efter Temple Wind ) og far er Monograf ox
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Skøn hoppe med masser af personlighed, absolut ikke en allemands hest. Hun vælger selv hvem hun gider være noget for og hvis man er den mindste smule usikker kan man stole på at hun tager røven på en. Har kun haft hende i ca 4 uger, men jeg er da faldet pladask for hendes store personlighed ;0)
Hun har stået i løsdrift til hun var 5 år og kunne derfor ikke forholde sig til pludselig at skulle være ridehest, heldigvis har hun så været hos Torben Andersen som har trænet hende og tilredet hende. Han havde solgt hende i sommers men ny ejer kunne vist ikke styre hende, så hun har været en del steder inden hun kom til mig - stakkel. Håber jeg kan få en god hest ud af hende ;0)
Januar 2010
Det går rigtig godt med "knaldperlen" som nogle ynder at kalde min skønne hoppe;0) Vi er begyndt at ride meget uden sadel da det gør at smerterne i mine knæ ikke er nær så store, det kan stadig være lidt farligt at ride ud selv men sammen med andre er der ikke noget vi ikke kan klare ;0) Zorella er simpelthen så nem at sidde på at det ærger mig lidt at hun ikke er dressurhest - tror hun kunne komme langt med den rette rytter... 20/3-09 Idag har vi været på tur uden trense for første gang, bare i grime og træktov - det gik rigtig godt og hun er fuldt ud lige så styrbar uden trensen så nu må vi have fat i en bidløs af en art ;0)
18/4-2010 Zorella er kommet rigtig langt siden jeg fik hende hjem i August sidste år, min første tur på hende var ren rodeo hun både stejlede og bukkede og bakkede rundt i cirkler, hun kunne heller ikke stå stille når jeg skulle op på hende. I rigtig lang tid gik det mere baglæns end forlæns bogstaveligt talt. Idag var jeg så et smut i skoven uden sadel, hun stod helt stille da jeg stilte mig op på spanden og hoppede op, selv da vi mødte Bruno i skoven kunne hun stå stille mens vi lige fik en kort sludder ;0) Hun bakker næsten ikke mere og er holdt helt op med at stejle, vi har endda sprunget for første gang her i weekenden ;0) Så lækkert..... 6/5-2010 Zorella er bedækket for 3 gang nu, så vi håber at der kommer en fin lille følle til os næste forår efter min nu solgte hingst Kasmir - det bliver også det eneste af hans afkom da han snart bliver kastreret....
Er rigtig glad for vores fremskridt - har været i skoven efter flere dage med regn og derfor er der jo pænt meget vand på de små stier, fik damen til at gå igennem en hel sø af vand uden panik ;0) Det tog ca 5 min at overtale hende men hun gjorde det sgu - dygtig lille dame ;0)
Okt 2010 : Zorella er enten faldet rigtig godt til eller også er det fordi hun er ifol - hun er i hvert fald blevet rigtig dejlig nem at ride, ingen dansen rundt eller bakken rundt. Står helt stille når jeg skal op og skridter helt roligt, sætter igang ved mit signal og stopper ved et lille nyk ;0) Heller ingen dansen når vi rider sammen med nogen, selvom hun er bagerst - nice ;0)
Hvem skulle have troet at min knaldperle ville ende med at kunne gå i skoven med min 4 årige datter på ryggen - det kan man da kalde fremskridt ;0)
Feb 2011 : Zorella er efterhånden temlig rund - ikke at dette hindrer hende i at snuppe et par runder på folden for fuld smæk ;0) Der er jo kun 2 mrd til hun skal fole så begynder at glæde mig til at se om vi skulle være heldige at få en lille sort hoppe evt med stjerne hvis jeg kunne bestemme ;0)
Maj 2011 : Ja sort blev det jo ikke, men bestemt smuk alligevel , hoppeføl endda.... Tillykke Zorella ;0)

Feb 2012 Zorella blev solgt i Oktober sidste år og blev desværre solgt videre ret hurtigt uden jeg fik tilbud om at gøre brug af min tilbagekøbsret,,,, efterfølgende er hun så atter blevet solgt så nu er hun på tredie hjem siden okt ;0( Det er sgu synd for hende,,,,, Dog har jeg talt med hendes nye ejer og hun virker til at være glad for Zorella og vil muligvis lægge føl i hende til foråret - krydser fingre for at hun beholder hende,,,,,,
Kommentér på:
Anden særlig race Zorella
Annonce