{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Cassidy 2005

4.732 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lisette J
Kvinde | 37 år | Oprettet: 26. jun 2005


Frederiksborg Cassidy

Fødselsår:
2005
Højde:
Da jeg blev født var jeg omkring 1 meter. Det kneb lidt med at stangmålet kunne følge mig i mit tempo så vi ved det ikke helt præcist.
Jeg er lige blevet mål til 125 så det går da den rigtige vej

-------------------------------------------------------------------------

16.07.09
Jeg er vokset en del siden sidst Lisette fik opdateret min profil her inde :)
Jeg måler nu 168
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

16.9
Jeg er lige blevet målt i dag, og jeg måler nu 132 :D
Temperament
Tjov.... Der er måske en grund til jeg hedder Cassidy. Jeg er opkaldt efter tidernes største tog- og bankrøver. Så jeg er nok lidt en røver men ellers er jeg sød og nem.
Gangarter
Jeg kan dem alle, inklusiv flere varianter:
Stejle, bukke og elevatorhop med og uden prutter :)
Stævner
Har kun været med mor på dyrskue og Landsskue - stævnerne må vente til jeg kan undvære mælkebaren - er jo ikke så gammel endnu.

Jeg skal til springstævne efter sommerferien 2009 det glæder jeg mig til, for det er rigtig sjovt at springe

Jeg har lige været til følskue på Broholm, hvor jeg fik karakterene:

8 i Type
7 i Rammer
8 i Fundament
8 i Bevægelse
8 i helhed

- så nu har jeg papir på jeg er herre lækker ;)

Jeg var også til følskue på Vilhelmsborg d. 14 august, hvor jeg fik de samme karakter, men blev placeret som nr 2 i stedet for som nr 4 på Broholm
Stamtavle
M: Lone FR 8385
MF: Milton Torp FRH 728

F: Cassalus af Egensevang FRH 735
FF: Sebastian Skovagerhøj FRH 705
Køn
"Charme, selvtillid og lækkert hår!" men er en dejlig hingst

---------------------------------------------------------------------

Ja... På dette punkt er der også sket en del ændringer siden sidst. Jeg blev lidt mindre mand i september 2008, men ikke mindre dejlig ;D
Bemærkninger
Jeg er en nydelig rød herre med omvendt spørgsmålstegn i panden og to høje bagsokker. Får nok også sokker på forbenene men de er ikke til at se tydeligt endnu.

Jeg har allerede lært at være bundet, blive striglet og vasket. Det er bare rigtig dejlilgt på en varm dag!
Jeg kan også løfte ben og få renset hove, men når mine fusser skal strigles kan det godt kilde lidt og så spjætter jeg lidt. Jeg er rigtig god til at køre i trailer og når vi skal til dyrskuer så har jeg min helt egen rigtig smarte grime med glimtende sten i pandebåndet. Den er jeg rigtig god til at få af og på.

Nogle gange kan jeg godt blive lidt fræk og så driller jeg Elvis, som er min bedste kammerlegerat :) Men når han driller mig går jeg bare over til mor og rækker tunge til ham - for mor passer på mig.

Og i dag, d. 11-7 stod jeg helt alene inde i stalden og blev striglet! Jeg var sletter ikke urolig - heller ikke da mor kaldte på mig. HA det var faktisk rigtig dejligt!

Og så i dag, d 30-7-05 var min smed der så jeg kan få fine fusser. Det var rigtig sjovt o jeg var rigtig dygtig for jeg stod helt stille. Men da han skulle ordne 3. ben, ville jeg lige drille lidt så jeg legede "bunke på smeden" - Lisette sagde at det måtte jeg ikke (øv) og så stod jeg pænt mens den sidste fus blev ordnet :)

*26.11.05*
Ja, nu går jeg ikke sammen med mor mere. Hun går på en anden fold så nu kan jeg kun drille Manja (17 årig haflinger). Der er ikke så meget fut i hende meen, en gang i mellem når jeg er rigtig 'sød' så løber hun efter mig og HA det er bare sjovt. Hun fanger mig nemlig ikke for jeg kan løbe hurtigere end hende.
Jeg har også været på de første ture helt alene i trafikken og det var spændende. Jeg var sletter ikke bange for bilerne, men når en af de dersens sten eller kantpæle kiggede ondt på mig, var det lidt farligt. Men efter jeg sagde hej til dem, var jeg ikke så bange mere.
Lisette synes også jeg er ved at være stor. For den anden dag da vi var ude at gå, drillede jeg hende lidt ved at stejle. Jeg kunne blive helt vildt stor! Så stor at hun blev nødt til at give lidt snor for ikke at lette! Ha :)
Når mine 4 stylter er plantet i jorden, måler jeg omkring 1.40 i stang.
Dyrlægen har også lige været ude for at gi' mig en vaccine men jeg synes, at den der lytte-på-maven-ting var meget mere spændende så den snuppede jeg da han stak mig med nålen - så kan han lære det!
Ha og det sjoveste var da forsikringsmanden kom for at sige hej til mig. Han stod nemlig og roddede med nogle papirer og så sneg jeg mig ind på ham og BUNKE på manden. Jeg kom ved et 'uheld' til at fælle ham :D men Lisette skældte mig ud så i stedet for at drille manden gik jeg over og bed Manja i rumpen.

*20.05.06*
Ja der er sket meget siden sidst. Jeg har fået min gamle kammerlegerat tilbage, Elvis, og i kan tro vi hygger os. Vi leger brydning, hoppen og bunken på hinanden. Der er kun én ting der er lidt træls. Elvis spiser mit mad, men det er nok fordi jeg er for god af mig og så siger jeg ikke nej når han (nogle gange) spørger om han må smage. Lisette bliver rigtig sur på Elvis når han spiser mit mad, for hun siger han bliver tyk af det - Tihi ;)
Jeg er heller ikke eneføl mere for på min fødselsdag, d. 7. naj, fik jeg en lillesøster og det sjove er, at vi har samme far og mor og samme fødselsdag. Hun er bare rigtig sød kan i tro, men jeg må ikke sige hej til hende endnu for hun går på hoppefolden og Lisette siger, at jeg er begyndt at interesserer mig for meget for damerne. Gad vide hvor hun har fået den ide fra?
Jeg har også fået mit første hovedtøj med bid og det er vi begyndt at træne lidt med. Bidet mærkes lidt sjovt i munden, men jeg står helt stille og ryster slet ikke med hovedet når Lisette ligger den på. Jeg er bare ved at være rigtig dygtig - det synes Lisette også.
Nååh ja... her den anden dag, da vi var ude og gå. gik vi forbi en rapsmark og sådan en har jeg aldrig set før. Den var faktisk lidt farlig i starten synes jeg og jeg blev helt gul på mulen da jeg lugtede til den. Hvem mon der har puttet maling på de blomster?
HAHA og en ting der er rigtig sjov, er når Lisette øver mønstring med mig. Hun kan slet ikke følge med mig når jeg traver helt vild hurtig. Nogle gange når jeg vil drille hende, galoperer jeg lidt og skubber til hende - hehe det ser sjovt ud. Lisette synes helt tydeligt ikke at det er lige så sjovt som jeg synes! Men vi finder ud af det.
Den 10. juni skal jeg med mor og lillesøster til dyrskue i Silkeborg og ved i hvad? Jeg skal køre helt alene i trailer - uden nogen at snakke med. Men jeg tror godt jeg kan finde ud af det for jeg elsker nemlig at køre i trailer. Jeg går også lige op i den uden at stoppe så det er Lisette rigtig glad for.
Den 15. juli skal jeg så helt alene til Brahetrolleborg Hesteskue. Hverken mor eller lillesøster skal med. Tror nu ellers mig og lillesøster kunne få det sjovt derover i det fynske hvis hun skulle med.
Jeg er også blevet større. For ikke så lang tid siden blev jeg målt til omkring 150 i stang så jeg vokser fint der op ad.
På mandag kommer Morten, min smed, så der skal han drilles kan i tro!

-------------------------------------------------------------------------

16.07.09
Puh ha.... Der er sket en masse siden LIsette fik opdateret her inde sidst. Jeg er blevet 4 år og er påbegyndt springkarrieren. Efter sommerferien skal jeg starte mine første springstævner med Lisette, det glæder jeg mig til.
Jeg er også flyttet til Skærbæk sammen med min gode ven Latona aka Vilde, som også er her inde, og så selvfølgelig også Lisette.
Det ligger tæt på Rømø og det er jo ret smart, når man som jeg, elsker at bade :)
Skoven er også tæt på og selvom vi skal ride lidt på vej, bliver jeg ikke bange for bilerne - jeg ved jo godt at de ikke er farlige :)
Kommentér på:
Frederiksborg Cassidy
Annonce