{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Cassiopeia † 2003

2.160 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amalie Slotø T
Kvinde | 36 år | Oprettet: 15. apr 2008


Dansk Varmblod Cassiopeia †

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca 173 (og virker endda endnu højrere!) Store hest :)
Temperament
Cassiopeia er helt sikkert en hoppe med stor H! Hun har altid sin egen holdning til tingene og man er aldrig i tvivl om hvad hun mener.

Hun kan godt lide at blive udfordret, men hun gør ikke bare hvad man beder hende om - Vi skal liiige blive enige om det nu er det rigtige. He he

Hun er en glad hest der altid får smilet frem hos mig. En hest med MASSER af personlighed :)
Gangarter
Hun er udpræget springhest og det kommer tydeligt til syne i hendes gangarter. Men der er helt sikkert noget at arbejde med.
Stævner
Ingen
Stamtavle
F: * * Cape Town
FF: * Caletto I
FM: Lady Madonna

M: Cleopatra
MF: * * Carano
MM: Nadia
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cassi er min længe ventede DRØMMEHEST!

Jeg har købte hende den 25-10-2009.

Vi kom godt fra start, men jo mere hun faldt til, jo mere begyndte hun at give udtryk for at noget var galt.
Efter at have haft kiropraktor til hende, blev det konstateret at der var nogle ting der skulle rettes og tages i opsvinget. Så vores ridning blev sat i baggrunden.

Desværre kom flere problemer til overfladen, som vi begyndte at "pille" de forskellige lag af. Så det der i starten var en 3 måneders genoptræningspause, udviklede sig til 2 år i stedet...
Jeg valgte derfor sidste sommer, da det stod klart at vi ikke kunne komme i gang med ridningen på det tidspunkt, at ifole hende med Churchill og samtidig træne videre fra jorden.

Selvom denne rejse har været ubeskrivelig hård, fortryder jeg intet. Dette har testet mig og krævet at jeg dygtiggjorde mig, da der ikke har været plads til fejl og resultat er at jeg nu, endelig! står med min drømmehest. Kunne ikke have gjort dette uden hjælp fra min fantastiske underviser Malene Dam og Dansk hestetræningscenter Blue Berry Hill.

Feb 2012
Cassi er igen ovenpå efter at have gået med Ww. Hun er endelig kommet i godt huld igen og vi er for alvor begyndt genoptræningen.
Hun er SÅ taknemmelig over igen at blive trænet dagligt og hendes krop tager godt imod. Pt står den på skovture, longe og generelt træning med udstyr, opsidning osv...

Cassi er ekstremt sensitiv og giver en reaktion på alt hvad vi beder hende om. Hun bliver hurtig fustreret, så alt omgang med hende kræver 100% nærvær.

April 2012
Det er desværre rigtig hurtigt den forkerte vej og jeg har besluttet at Cassi skal have fred.
Da jeg efter et år, fandt ud af at hun havde en skade som betød hun muligvis aldrig kunne blive ridehest, besluttede jeg at beholde hende alligevel, og i den forbindelse lovede jeg mig selv og hende at hun aldrig skulle gå med smerter, og det løfte er jeg nu nød til at stå ved... Hun er mit et og alt. Hun har givet mig mere end jeg nogensinde kunne have drømt om og jeg er hende så evigt taknemmelig <3
Hun efterlader den skønneste lille fyr, som nu har en stor plads han skal udfylde....

Hvil i fred smukke frk. †
Kommentér på:
Dansk Varmblod Cassiopeia †
Annonce