{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Union Fighter af Farmer 2006

4.144 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dorthe C. W
Kvinde | 48 år | Oprettet: 20. jun 2006


Oldenborg Union Fighter af Farmer

Fødselsår:
2006
Højde:
174 - målt medio april '10
Temperament
Dejligt roligt temperament, men har også tænding. Han tager de fleste ting ret så cool, kan f.eks. skridte i skoven for lange tøjler - men er selvfølgelig stadig en ung hest, der kan blive forskrækket.
Gangarter
Super gode gangarter, alle 3
Stævner
Ingen endnu - han er kun 4 år og er nytilredet...
Stamtavle
f: Union Jack OLH 725
m. Chanel Farmer
mf. Uffe Korshøjgaard OLH 668/DVH 627
mmf. Mawerick
Fighter er 75% oldenborg.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Fighter en min nye hest, som jeg kun har haft siden d. 30.10.09. Han har ikke prøvet så mange ting endnu, men jeg har høje forventninger til ham, da han allerede nu har rykket sig. Jeg har købt ham af Helle, som har ham oprettet herinde, og som jeg har "stjålet" mine billeder af - jeg har fået lov! :-) Fighter var som baby flaskebarn, da hans mor døde fra ham... Han var dog så heldig, at hans søster, Linel, også lige havde folet, og hun tog ham til sig. Så Fighter fik i en meget tidlig alder lov til at leve op til sit navn. Til gengæld er der kommet en utroligt kælen og venlig hest ud af det, han er simpelthen godheden selv, sin unge alder til trods.
Jeg er begyndt at træne ham i rebgrime, og engang i næste uge, hvis alt går vel, vil jeg introducere ham for en longe.
I dag fik han for første gang dækken på, hvilket han tog meget stoisk, der blev bare gumlet videre i høet... :-D

6.11.09
har haft Fighter i en uge nu, og han er bare en skøn hest! I den forløbne uge har han vænnet sig til at gå med dækken på - uden at bide i det - og har prøvet at få gjord på, trense på og i dag har han så været i longe for første gang, siden jeg fik ham. Helle og Bjarne har longeret ham i skridt et par gange før, men ikke noget videre, så jeg er ret imponeret over min baby, han klarede det så flot!

21.11.09
Fighter og jeg (og vores trofaste ikke-kyndige fotografven Marlene) gik en tur i skoven. Det kom der en masse skønne billeder ud af. Lillehesten var så dejlig og nem at have med - han fik sig en på opleveren, men tog det i vanlig Fighter-stil - helt cool! :-D

12.1.10
Opdatering...
Fighter fik d.23.12.09 rytter på for første gang... Lillehesten tog det i stiv arm, der var ingen usikkerhed fra hans side, så inden vi gik tilbage til stalden den dag, havde Louise (min trofaste hjælper) skridtet og travet ham rundt i longen... D.31.12. nåede jeg så mit mål, nemlig selv at ride på lillehesten i 2009! :-) Det var kun 3. gang, han havde rytter på, men det gik over al forventning, så jeg skridtede rundt i ridehallen i joggingbukser og med en lånt hjelm - pavestolt!!!
Siden da har jeg også redet på ham, når Louise og jeg har haft gang i ham. Han er i dag blevet redet for 8. gang, skridt trav og galop inde i vores store ridehal (30x60 meter), i vanlig Fighter-stil - helt cool... Jeg traver også selv på ham nu, men Louise starter med at ride først - jeg skal også lige selv i gang igen...

Opdatering 12.4.10
Fighter går nu stabilt rundt under rytter. Han er rigtig dejlig at ride, til trods for han har tabt mig en enkelt gang - og visse dage kan være meget frisk :-D Jeg har heldigvis vores berider til at hjælpe mig, når han bliver for frisk...

19.7.10
Tid til en ny opdatering...
I dag fik vi endelig den fine nye sadel, vi har ventet på i 2 mdr. Samtidig har jeg nu tabt 12,5 kg, så min ridning er blvet noget lettere igen, hvilket jeg er ret så glad for. Det går mere og mere frem, hver gang jeg rider på Lille-hesten, det er bare skønt. Jeg er der nu, hvor jeg endda overvejer at melde til i et par stævner efter sommerferien ;-)
Kommentér på:
Oldenborg Union Fighter af Farmer
Annonce