{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Wish me luck´s Al Sherif 2009

2.840 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tina anita Mangård J
Kvinde | 52 år | Oprettet: 18. okt 2007


Arabisk fuldblod (OX) Wish me luck´s Al Sherif

Fødselsår:
2009
Højde:
p.t 126cm forventet stang + -155
21/10-2010 al sherif måler nu 146 nu hvor han er godt og vel halvandet år.
Temperament
blid og nuttet han er jo baby endnu, men har sandelig også glimt i øjet.
Al Sherif betyder the noble one på arabisk.
Gangarter
over super lækre. stor haseaktion og løft
Stævner
endnu ingen
Stamtavle
Al Sherif er Egyptian related

Far: Wish me luck, Egyptisk/spansk multiguldvinder samt dansk senior champion samt dansk senior champ.rec. flere gange
Mor:Sherifa egyptisk
morfar:Ar al shabaab
Køn
hingst
blodlinie: Egyptian related.

SCID &CA fri
Bemærkninger
skøn lille rødskimlet dreng. han blev født d. 26 marts kl 6.20-han var oppe at stå kl.8.30 og suttede første gang kl. 8.50. Mit første indtryk af Al Sherif var en ganske nysgerrig lille dreng, der modigt tramper lige ind i folk med træsko på, derfor måtte jeg bare eje ham. har besøgt ham 2 gange På Kastanielund Arabiens hvor han er avlet og har været i kyndige hænder hos Marianne i hans første halve år.
jeg er nu, sammen med min mor, den lykkelige ejer af den skønne "lillemand" og er så lykkelig for at Marianne har ville sælge denne dejlige lille dreng til mig. det har helt igemmen været en kanon oplevelse ind til nu -og jeg har meget på fornemmelsen at der kommer mange flere.
N.B alle billederne er taget af Kastanielund Arabiens

endelig endelig..kom han hjem. kom med den kæmpe store lastbil Horse travel, Chaufføren hun sagde han havde stået stille og roligt. han havde da heller ikke svedt spor og maven var også bare fin og fast, så super godt at han fik en god oplevelse med hans første transport. Han står så fint og roligt i hans boks og gumler på sit hø, ind imellem skal han lige se om damerne ved siden af gider snakke. ved fodrings tid stillede han sig foran boksdøren, jeg kunne ikke få han til at gå til krybben og spise, kom i tanke om at han på Kastanielund kom ud på staldgangen og spise, så måtte jeg jo høre hvad han så tydeligt fortalte mig og jeg trak ham ud på gangen og lille manden begyndte at spise, da han havde spist halvdelen trak jeg ham i boksen igen og han spiste resten af krybben selv om Madonna stod og så vældig farlig ud lige på den anden side af tremmerne. super dygtig lille dreng:)

20 nov.09 Al Sherif har været omme på den store græsfold "vænget" , der ligger midt inde i vores lille landsby. han tog både huse, hunde, busser og biler i stiv arm, gik lige så fint ved siden af esmakee hele vejen. desværre har jeg fået slettet de billeder jeg tog af hele flokken der omme, de var ellers skønne idag, de havde alle fundet de flotte bevægelser frem og havde alle banner flyvende..i den skønne efterårs sol.....
da han kom hjem fra fold stod han fint i vandspiltovet ved siden af Esmakee og blev striglet og fik renset hove:)

13/6-10 Al sherif gik traileren for første gang. han tøffede lige så tillidsfuldt bag efter madmor op i traileren, og stod der og fik et par gulerødder, han var lidt ængstelig for at gå baglæns ned af rampen igen og ville gerne vende. men ellers super fint.

trailer trænning igen den 14/6 Al sherif bare super igen har allerede forstået det med at gå baglæns ned af rampen. og stod stille og roligt mens vi kørte 3 runder på gårdspladsen.

15/6 idag var det alvor Al sherif skulle til røntgen på kassernens hesteklinik. for at se hvor galt det var med den hævede kode. han må kunne have fornemmet noget for han ville absolut ikke ind i traileren. da han først var kommet ind tog han nu turen rigtig pænt. men han var glad da han kom ud igen inde på kassernen og vrinskede glad til alle rideskolehestene der var igang med dagens undervisning.
Al sherif fulgte tillidsfulgt med først ind i sygestalden og der efter ind til røntgen, hvor han fik en beroligende sprøjte. han var bare så super, desværre viste billederne en slem kodeledsforvridning med begyndene slidgigtsforandringer...ikke den bedste diagnose for en kommende distance hest. men dyrlægen mente bestemt at al sherif var en skøn lille ox plag med et super potientiale og vi derfor skal gøre alt for at hjælpe ham med at blive sund og rask i koden igen. I dag den 16/6 har forsikringen givet grønt lys til at vi kan starte op på I-RAP metoden. så på tirsdag kører jeg Al sherif ind og får taget blod ud til behandling. og onsdag er blodet færdig behandlet og klar til at blive sprøjtet ind i hans kodeled. dette skal gentages over 3 uger. Samtidig Skal Al Sherif forholde sig i ro på boks og i sygefold. så det bliver en noget trist sommer for den lille trold...men bare han kommer sig så gør vi gerne alt hvad vi kan..

I dag d. 19 feb.2011 blev Gaross og jeg enige om at Al sherif efterhånden er stor, fræk og har så meget krudt i rumpen, at det er på tide han får lov til at lave noget, så vi tog huld på træningen til hans forhåbentlige fremtidige distance karriere, og tog ham med som håndhest på vores ridetur. han klarede hans debut som håndhest super fint, og gaross er bare så super god til at have unghestene med på siden, og give dem en god opdragelse i terrænet.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Wish me luck´s Al Sherif
Annonce