{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Diablo 2006

4.093 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah Q B
Kvinde | 29 år | Oprettet: 1. mar 2008


Oldenborg Diablo

Fødselsår:
2006
Højde:
172 scm
Temperament
Opmærksom.
Gangarter
Skridt: middel.
Trav: over middel.
Gallop: over middel.
Stævner
28 august 2011 - HGRK (første stævne)
LC1 til 59,7%. Hvis jeg havde husket den sidste del var det 63%
Kommentar fra dommer: Rigtig dejlig hest, som dog skal gå mere energisk og som har brug for mere støtte fortil.
Men fin hest med gode kvaliteter (:

SIV 9 oktober 2011
LC1 til 55 %
Det var et okay stævne, han gik super fint i trav. Dog kiggede han helt utrolig meget! Og ville ikke sætte i venstre gallop.

HGRK 26 november 2011
LD2 65.56% nummer 4

LØSR 26 maj 2012
LD2 66.67%, delt 3 plads.
LC1 66.667% 1 PLADS!
Vi havde en super tur, og han var så eksemplarisk
at have med i byen! Både dommer og tilskuere synes han var en super fin hest, med massere af potentiale.

HOES 9 juni 2012
LC1 til 61.67%, 1 plads.
LC1 u/k til 69.17%. Ikke gældene procent da dette program blev redet udenfor klassen.
Kommentar: vi havde en super fin og afslappet tur. Manglede dog satte vi i kontra gallop i stedet for. Ups (:

23/6-12 VEK
LC1 til 65.42%, 1 plads!
LC2 (første) til 60%, udplaceret.
Havde et muntert stævne med lille manden, som var i noget hopla humør i anden klasse.
Dog fik jeg og lille manden igen meget ros af dommer og tilskuer. Dommeren synes han var en lækker hest med rigtig gode gangarter (:

13 juli 2012 LØSR
LC1 59.583%
LC2 58.260%
Diablo var plaget utrolig meget af insekterne i luften, hvilket resulterede i meget uro fortil samt taktfejl.
Dommerens kommentar: rigtig dejlig hest med tre gode gangarter og stort potentiale. I mangler desværre mere frem af drift. Der er rigtig mange point at hente på din fine hest.
Stamtavle
F: Strategi Alstrup
FF: Stravinsky XX
FM: Sidsel
FFF: Revlon Boy XX
FFM: Tykwa XX
FFFF: Blauer Reiter XX
FFFM: Raffela XX
FFMF: Taurow XX
FFMM: Tanew XX
FMF: Ekspert
FMM: Selta
FMFF: STRP. Excellenz
FMFM: Warone
FMMF: Jarl
FMMM: Aleksia

M: Domina Alstrup
MF: Continental
MM: Doa Alstrup
MFF: Casino
MFM: Michel
MFFF: Cassis XX
MFFM: Brit
MFMF: Urprinz
MFMM: Chandulaila
MMF: Thor
MMM: Pernille Hjortelund
MMFF: MC. Cloud Mellegård
MMFM: Lenette
MMMF: Cæcar
MMMM: Lissi
Køn
Vallak.
Blev kastereret først på året i 2009.
Bemærkninger
Diablo er en stor flot Oldenborg, han er kul sort uden aftegninger.
Han blev født den 6 juni 2006, hvilket også er derfor hans navn er som det er! Han er blevet opdrættet hos Christina Andersson, og ejet af hende indtil jeg købte ham den 6 november 2009. Da jeg købte ham var han kun tilredet i 3 uger, og allerede nu er han noget meget længere.
Den 1 november 2009, var jeg ude og kigge på ham, da han kom ind i stalden sprang han kæderne og hoppede rundt, sikke dog en bisse :D Og da berrideren satte sig om lavede han buksping gennem hele ridehuset, der spurgte mine forældre dog om vi skulle kører eller hvad jeg ville, men nej, jeg ville ikke kører, jeg skulle bare prøve ham, og da jeg satte mig op var der intet, kunne endda skridte ham af med løse tøjler uden stigbøjler, og opdrætteren synes at Diablo og jeg var et super godt par!
Vi fik så kørt Diablo ned på Hedehusgårdens Rideklub, da det var der min boks var, og dyrelægen skulle godkende ham, og her gik han så igennem helt uden anmærkninger! Så der røg han bare lige ind i boksen efter, og vi skrev under på kontrakten! Det var bare en helt fantastisk dag!
Da jeg havde haft ham i 2 uger, lignede han en stor bamse med alt den tykke vinterpels, så han blev klippet for første gang i hele hans liv, han stod helt stille, som om han havde prøvet det før, det va kun ved ørene han blev lidt utryk, han var så dygtig.
Senere fik han så sko på, og det sagde han hellet intet til!

Han har allerede taget utrolige fremskridt inden for dressur, og vi får træning hver uge af Per Christiansen, det går bare rigtig godt. Diablo prøver virkelig at tilfredsstille mig!

I perioden 6 november 2009 til 6 januar 2010 nåede han desværre at stå skadet 3 gange, først pga et uheldigt spark på låret på venstre bagben, heldigvis ramte det ikke nogle cener, og da han var kommet igang med genoptræningen blev han pludselig skadet igen, og stod med venstre bagben hævet fuldstændig op, vi havde så dyrelæge ude til begge skader, men den sidste her sagde de var en kodeledsforvridning, og da det var ovre og han kom på fold igen, hævede det pludselig op igen, og det viste sig så at han havde fået mug! Men nu har vi heldigvis kun øjnene som løbe lidt i vand, dyrelægen siger at det nok er tilstoppede tårekanaler, som ingen betydning har for ham! Men vi får nok dyrelægen ud for at skylle dem!

Ellers så gå det simpelthen så godt med Diablo og jeg, vi skal til kursus hos Ute Lehmann en weekend i september, det skal nok blive godt.
Også skal vi nok også begynde at have undervisning af en Grand Prix rytter, kan dog ikke huske navnet, men dette skal ske en gang imellem, så vi får prøvet noget nyt!

Han er dog også begyndt at komme på tur, det sker dog uden rytter, det er virkelig noget han nyder den lille mand, han bliver helt ivig for at komme frem. Hihi.

Lille manden er begyndt at komme på ture med rytter, og det går bare så godt, han bliver helt ophidset af at komme ud, og jeg har allerede problemer med at holde ham i traven, hihi.
Han siger intet til lastbiler, men da vi mødte en helt almindelig lille bus, skete der et eller andet oppe i hans hoved, og han begyndte at stå og stejle fortrinsvis højt, hihi, skøre dreng!

23. maj 2010.
Idag fik vi for første gang lidt træning igen, efter tre uger med vokseværk, også ville vi øve lidt bumtræning, i det Diablo kommer til at røre bummen, skyder han ryggen, og laver de sygeste bukspring gennem ridehuset, vender derefter om på en 5'er og der fløj jeg af.
Nu ligger jeg så med voldsom hjernerystelse, og må ikke ride i nogle dage, hvilket der ikke er tid til, da Diablo skal være klar til på søndag den 30 maj, da vi der skal have undervisning af Kitt Sørensen!

Den 30 december 2010.
Diablo har gået så sindsyg godt når vi har været til træning, dog efter ca 3 uger uden Kitt er han begyndt at drille. Dette resulterede i at, han for tre dage siden blev smidt voldsomt af Diablo og brækkede albuen kraftigt!

Den 28 januar 2011.
Eftersom jeg ikke må foretage mig noget fysisk aktivt tre måneder efter skaden, har Diablo været i pasoa hos Maria. Ud over dette har Kitt været kommet på HGRK hver anden lørdag og haft ham i liner, så noget har han foretaget sig.
IDAG er han blevet kørt op til Dennis Holst i lidt ridning. Det tog en del tid at læsse tøssen men op kom han. Der ud over virker han glad for det nye sted (:

18 februar 2011
Jeg har været oppe og ride Diablo, onsdag, torsdag og fredag og det gik rigtig godt. Han har virkelig taget til sig af den undervisning Dennis gav ham.

16 marts 2011
Diablo har hoppet utrolig meget rundt i trav, siden han kom hjem fra Dennis, plus at han viser tænder og spænder op i mulen.
Vi valgte at få dyrelægen ud, Gundsø Dyreklinik. Charlotte (dyrelægen) sagde at dette var symptomer på problemer med vejrtrækningen. Og det er helt sikkert enten lunger, svæld eller lufvejene. Vi fik derefter besked på at komme op på klinik onsdag i ugen efter.

24 marts 2011
Diablo har idag været til kikkertundersøgelse og det tog han rigtig flot! Der var intet at se i luftvejene eller svældet, så der er blevet sendt prøver til labpratoriet med undersøgelserne af lungerne. -Nu venter jeg spændt på at få svar fra dem i starten af den kommende uge..

3. april 2011
Så kom meddelelsen fra dyrelægen i onsdags, vedrørende Diablo og hans vejrtrækningsproblemer.
De sagde, at han har svampespore i lungerne, dog har de ikke nået at sætte sig ordentligt fast. Dette resultere i at han sagtens kan gå som normal ride hest. Hvis ikke hans symptomer er væk inden for en måned skal dog have medicin mod det, og må på ingen måde komme tilbage i 'svampestalden'. :)

21 juli 2011
Diablo flyttede ud på Riisengården den 6 juni 2011, siden der er han blevet meget gladere og bedre at have med at gøre.
Eftersom han har været slem at ride m.h.t at han trække meget, var han blevet reddet først af Laura, som rettede ham på plads og tog kampen med ham. Herefter har Maria så reddet ham i lidt over en uge.
Nu ligger jeg så selv og rider min hest med hjælp fra undervisning hos Maria, og det kører bare derud af.
Han er begyndt at få bedre ballance i gallop. Derudover er han påbegyndt travers og schenkelvigninger i skridt og trav. Han er blevet så dygtig, vi er nu ved at være klar til at starte stævne i slutningen af august, hvor vi starter ud i de små klasser (:

26 oktober 2011
JEG HAR VERDENS BEDSTE HEST!!!!!
Jeg har redet undervisning hos Maria Storm i snart et halvt år, og der er kommet utroligt store fremskridt med Diablo og jeg. Han er i fuld gang med at lærer diverse sidebevægel, versade og shcenkelvigninger. Han tager så godt imod det hele. Så er det bare gallopen der skal på plads nu. Håber på at få startet noget lb til næste år (:

28 marts 2012
Diablo og jeg flyttede til Nygaard hestespension den 16 marts. Jeg har faktisk kun haft en helt fantastisk hest imens vi har stået det nye sted. Han er blevet super glad, og han går helt fantastisk derude (:
Dog får han lige to ugers ferie sammen med min kæreste fra den 4-18 april. da jeg tager en tur til syden. Også står den ellers på stævner når vi kommer hjem (:

Dibelutten er simpelthen en stjerne for tiden. Han er bare for vild til træning for tiden. Det giver lidt ekstra skub i ham, nu hvor vi langt om længe kan komme ud på banerne udendørs.

22 maj 2012
Dibelutten var i Hedeland på lang skridttur på 1½ time med Miller. Og for første gang var han ude og bade i en sø. Han var simpelthen så sej, selvom han blev lidt utryg ved vandet. Det gik dog hurtigt over, og ud i vandet gik det. Super seje Dibelutten.

19 september 2012
Diablo har nu stået stille i en uges tid. Han har fået konstateret to skader i ryggen. Både betændelse i bækkenet ved korsbenet samt to torntappe der har dannet kissing spine. Han tager det nu super flot, at skulle stå i boks samt sygefold.
Kommentér på:
Oldenborg Diablo
Annonce