{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Owners Equity

3.197 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

stine n
Kvinde | 44 år | Oprettet: 25. apr 2008


Fuldblod (XX) Owners Equity

Fødselsår:
Højde:
ca 162cm
Temperament
Findes ikke bedre. Han er virkelig velopdragen og en meget velovervejet herre. Kan tænde op,men kan som regel hurtigt snakkes til ro. Han er yderst sensibel og meget lydhør.
Gangarter
Lidt over middel. Skridter rigtig godt af en fuldblod og træder meget over når han er afslappet. Traver godt når han går ud foran og bruger ryggen og er stort galoperende.
Stævner
Ingen,men hvem ved med tiden ;0)
Stamtavle
Far: Missionary Ridge (ire) Caerleon (usa) Shellshock (gb) Mor: Eastern eclipse (usa) Far out East (usa) Beautiful Sister (usa) Er opdrættet i USA og impoteret hjem som 1,5 års til en svimlende sum.
Køn
Hingst med stort H,kan ses på lang afstand og han synes selv han er ret lækker.
Bemærkninger
En hingst med et hjerte af guld,han har et fantastisk sind og er enorm lydhør overfor sin ejer. Dejlig at ride og elsker at komme i naturen. Lidt forsigtig at springe og kræver erfaring i dressuren. Han er uden samligning mit kæreste eje og min soul horse. Den 1/7 måtte min elskede hingst desværre rejse herfra til et langt bedre sted hvor han aldrig mere skal plages af sygdom og smerte,men hvor jeg dog savner ham hver dag ;0( Du er min SOUL horse min aller kæreste skat. Jeg kigger dagligt ned på marken og ved at oppe over rengbuen er du med vinger og har det godt.Men hvor jeg dog savner dig
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Owners Equity
Annonce