{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kaptain Haddock [Himmelhest] 1995

3.810 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mulle
Kvinde | 28 år | Oprettet: 16. nov 2009


Anden særlig race Kaptain Haddock

Fødselsår:
1995
Højde:
158 cm. høj
Temperament
Kaptain temperament er forskelligt. Han har været elevhest i 8 år, så det kan være lidt svært og få ham tændt, men efter han er blevet min går det dog bedere!
Gangarter
Skridt: Sløv, der skal drives meget på!

Trav:God, kan godt være lidt jappende, men han arbejder fint, og kan lave flotte øgninger.

Galop: Hans galop er helt fint, men han skal støttes hele tiden, hvis man laver en mindste fejl, går han i trav.

Han er faktaisk meget nem at ride, hvis man bare "tuller" lidt rundt på ham, men hvis man kræver noget af ham kan han godt blive lidt strid. Han er endelig arbejdsvillig nok, men han skal støttes hele tiden. Ikke noget med pauser, der skal rides hele tiden.

Stævner
Jeg starter både spring og dressur.

Vi er mest til spring, der skal være fart og fæltet og vind i håret! Det elsker vi!
Stamtavle
Ingen.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Kaptain er en helt igennem fantastisk hest! d. 21/12 - 12 blev han endelig min!! Efter 8-10 år som elevhest. Jeg har været part på ham i 4 år, så der har været visse begrænsninger for hvad vi kunne. Men nu skal vi ud og starte en masse stævner, ride lange ture og en masse andet sjov.
Han binder sig til meget nemt til få personer, og det er derfor fantastisk for ham at han langt om længe er blevet privathest! Han er en meget kærlig hest, som er arbejdsvillig og skøn at omgås med. Jeg elsker ham meget højt, og gennem de sidste mange år har vi bygget et stærkt bånd op sammen!

datoer??
Helt d. 5/9 har alt været godt.. bum, elsker den mand <3

d.5/9 - 13
Kaptain har i dag desværre for konstateret gigt i højre forknæ og to stive og slidte forkoder.. Han er jo gamle og ved at være godt slidt.. Så der er ikke mere højde springning til os :-( vi må holde os til babyjump, stille og rolig dressur, masser af skridt ture og så krydser vi finger for at han kan komme ud og blive en jagt hest, når hans ben bliver lidt bedere igen.

d. 18/9 - 13
Så er kaptain endelig kommet over sin halthed! - men vi tager det stadig stille og roligt, og så skal der skridtes omkring 30 min. for! :-)

13/11 - 13
Dyrelæge til min kære mand igen i dag, og desværre ikke godt nyt :-(((((
Hans ben er bare ikke blevet bedere, så skal have fundet ud af om min gamle dreng og bedste ven i gennem de sidste 6 år, skal have fred nu..

27/1 - 14

Den værste dag.. min elskede hyp fløj afsted til de evige græsmarker <3 min bedste ven i gennem 6 år, været i familien i 10 år.. min højt elskede Kaptain du vil altid have en stor plads i mit hjerte, og glæder mig til at blive genforenet en dag <3
Kommentér på:
Anden særlig race Kaptain Haddock
Annonce