{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Fly [Himmelhest] 1996

1.590 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina E
Kvinde | 54 år | Oprettet: 23. apr 2009


Fjordhest Fly

Fødselsår:
1996
Højde:
Fly er ca 130.
Temperament
Han er super rolig, omgængelig og finder sig i ALT. Når han har rytter på ryggen, så tror han, at han er en "araber", så han tripper afsted. Er dog altid 100% styrbar, og supergod at ride.
Gangarter
Skridt: god skridt
Trav: frisk og fremadgående
Galop: rolig, men elsker også at få lov til at løbe stærkt!!!!!!
Stævner
Ingen mens han har boet hos os.
Han har hos tidliger ejer været til stævner i dressur, spring og en enkelt jagt.
Stamtavle
Den er desværre forsvundet hos en af hans mange tidligere ejere. Han er dog brændemærket, så han har haft en stamtavle engang.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Fly er min datter Sofies pony. Han er altid glad - både når vi hygger, men også når han rides. Han elsker at komme på tur - især når vi er i skoven.
Når Sofie står og strigler ham i stalden, så er han lige ved at falde i søvn af bare velvære. Han synes det er fantastisk at blive nusset om. Hvis vi står og nusser ham bag ørene, så vender han lige bagen til, så han også kan blive kløet på haleroden. Det er skøøøønt at være hest!!!!!

April 2010: Sofie er kommet op på Fly igen, men desværre blev Hafdis helt vild, da Fly kom ind på banen og hun ikke var med, så Sofie blev bange for at Fly ville blive vild. Det gjorde han ikke, men det kommer til at tage tid, før Sofie har fået tilliden til ridning tilbage. Uhhh, hvor har jeg mange gange forbandet den ridetur der kostede mig en brækket ryg, og Sofie mistillid til ridning. Bare man kunne skrue tiden tilbage...!

Nu har Hafdis vænnet sig til, at Fly er på ridebanen, så det går fint. Nu er problemet bare, at Fly HADER ridebaner, så han synes, det er møjkedeligt at bevæge sig. Hvis han skal trave, så skal man løbe foran ham. Næste gang tager vi altså pisken med, og så håber vi, at han gider flytte stængerne. Stædige rad:-)

Maj 2010: Nu har Sofie fået helt styr på Fly på ridebanen. Han gider stadig ikke rigtigt at ride derinde, men han gør hvad han bliver bedt om. Igår var han så træt af det, at han travede rundt i en 3-4 meter cirkel - uden at Sofie gjorde noget. Han hjerne var slået helt fra, så han opførte sig som et hamster i et løbehjul. Vi var ved at dø af grin :-) Derudover går det superfint - også på tur. Han nød virkelig at komme ud og få en på opleveren.

juni 10: ENDELIG på tur sammen med Hafdis. Så kom "araberen" op i Fly idag. Han kunne slet ikke gå ordentligt, men måtte trippe af bare begejstring, for han ELSKER at være på tur. Han er dog ikke så hurtig som Hafdis, så han måtte anstrenge sig lidt for at følge med, men det har han vist kun godt af (med den vom han render rundt med)!! Det var ihvertfald en skøn tur, som Fly nød i fulde drag:-)

Jan. 11: søde søde prins Fly. Hvor er han altså bare tålmodig. Nu er ridningen igen gået i stå pga min nye operation, så forhåbentligt kan vi få nogle gode ture igen, når det bliver forår. Heldigvis er Fly bare så sød, så han tøffer rundt på marken og hygger sig med Hafdis. Jeg tror han nyder, at han bare kan få lov til at være hest - men det er vel heller ikke det værste der kan ske :-)

Aug. 11. Puhhh ha, hvor Fly gav os en forskrækkelse igår. Jeg troede, at nu var det slut. Han lå på marken og rullede rundt, pustede tungt og havde grønt væske og græs, som løb ud af næsen. Alt sammen tegn på tarmslyng. Dyrelægen blev tilkaldt i en fart, men heldigvis blev Fly langsomt bedre, så da dyrelægen kom, kunne han konstatere, at alt igen var ok. Flys tarme var selv kommet på plads igen!!! Puhh - mig som aldrig har haft en hest der har haft kolik, tarmslyng eller lignende. Sikke en oplevelse........:-(

Sep. 11: så er papirerne sendt ind, så Fly kan få pas. Det har taget ½ år, inden vi kom så vidt. Fly er brændemærket, så de har kæmpet en kamp hos landskontoret for heste for at finde oplysninger på ham. De kan ikke finde oplysninger på hans nummer, så sidste chance er DNA, og det vil vi ikke. Det har ingen betydning for os, om han har stamtavle eller ej, så vi når vi ikke engang er sikre på et resultat af DNA'en, så har vi valgt, at han skal have et flot lysegrønt pas. Det er bestemt også flot........:-)

D. 19. marts 2012: Sov sødt lille bassemand......vi glemmer aldrig......<3 <3 <3 <3
Kommentér på:
Fjordhest Fly
Annonce