{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race marsha [Tidl. hest] 2001

1.514 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

moonligth og bella
Kvinde | 51 år | Oprettet: 26. dec 2008


Anden særlig race marsha

Fødselsår:
2001
Højde:
ca 148
Temperament
Stille og rolig, tingene skal ikke gå så hurtig vi har tid nok ss
Gangarter
alle fine indtil videre trænger til lidt genoptræning
Stævner
0
Stamtavle
nej men blanding af haflinger islænder og welsh cop
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Marsha får vi hjem lørdag´og vi glæder os. kan ikke sige så meget om hende endnu, men håber da hun kommer ind selv om at tekst og billeder er lidt mangelfulde, men bare rolig der kommer meget mere når vi lærer hende lidt bedre at kende, Hun er lidt doven og ude af træning, og trænger virkelig til at få noget ordentlig foder og blive strilet men det skal vi nok få styr på med tiden.
Så er det vist tid til en opdatering.
marsha er den sødeste hest man kan tænke sig. Hun følger en som en lille hund når man går rundt og ordner mark. Hun er super til de helt små eller til folk som ikke har lært at ride da man bare skal gå foran hende og så følger hun dit minste vink laver aldrig ballade.
under rytter skal mor helst stå uden for ridebanen ellers vil hun ikke gå væk, men ellers er hun super sød og ride og gør bare hvad man ber om. hvis hun bliver stædig er det værste hun kan finde på at bakke lidt ss.
PÅ tur er hun bare super kan da godt kikke på nye ting men går stille forbi og er ikke bange for hverken biler busser cykler eller noget. skønt. Alene er hun mere forsigtig men bakker kun hvis hun bliver for nervøs. Men man kan trække hende alle steder også alene for hun stoler meget på sit menneske nu og ikke som da vi fik hende der var hun ikke tryk ved noget som helst tror hun har fået tæsk engang, ses også på bringen og bagpå hvor det ligner hun har fået hårde pisk engang da hårene er blevet hvide i striber. Men hun har det godt nu og er tryk.
Marsha er blevet rigtig smuk i pelsen nu og har fået form og figur som hun skal have. muskler skal hun stadig lige have bygget lidt mere af, men ting tager nu den tid de tager og tilliden kom i første række.
Alt i alt er hun en dejlig dame...
Kommentér på:
Anden særlig race marsha
Annonce