{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Rodeo [Min part] 2004

4.495 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma & Rodeo <3
Kvinde | 25 år | Oprettet: 23. nov 2009


Anglo Araber (AA) Rodeo

Fødselsår:
2004
Højde:
Han er ca. 162 :-)
- uden sko.
Temperament
Rodeo har et dejligt temperament. Han er ret så rolig i forhold til hans race.
Til tider kan dog sagtens mærke, han er araber.
Ud over det er han en rigtig kælefis! Han er virkelig en rar og kærlig hest.
Gangarter
Hans gangarter er ganske fine.
Stævner
LE spring - uplaceret

LD1 dressur - 2. plads

Striglekonkurrence - 6 plads

Han er jo ikke min egen hest, men en jeg passer, så stævner gør vi ikke så meget ud af. Jeg er heller ikke stævne rytter, men det har da været sjovt de gange, jeg har startet.
Stamtavle

Køn
En fantastisk dejlig vallak <3
Bemærkninger
Rodeo er en mellemstor araber. Han er gråskimmel, og bliver snart 9 år.
Han har desværre en mus i det ene bagben :-(
Men dyrelægen har sagt at han nok heldigvis aldrig kommer til at kunne mærke skaden. Det forhindre os bare i at springe alt for meget og alt for højt. Det er træls da vi begge to elsker det! :-). Men vi springer da en gang i mellem. Det er ikke fordi at han har ondt eller noget lignende. Det er bare for at være på den sikre side.

Jeg har redet Rodeo og haft ham som min part i en del år efterhånden. Tror det er omkring 4-5 år? Min kærlighed til ham vokser for hver dag jeg tilbringer med ham. Han er min lille charmebøf, og han betyder alt for mig. Han er simpelthen verdens dejligste hest!

Han er så kærlig, og han kan altid trøste mig. Nogle gange føler jeg virkelig, han forstår, hvad jeg siger til ham. Han putter sig ind til mig og kysser min næse. Jeg smelter helt, hver gang han gør det. Jeg kan bare ikke få nok af ham.
Nu har vi jo tilbragt en del år sammen, og det er skønt, at vi kender hinanden så godt efterhånden. Jeg kan efterhånden forudsige hvilke unoder, ham vil gennemføre, og det har en rigtig stor fordel for mig, for han er godt ret så fræk til tider. I starten havde jeg store problemer med at styre ham. Det kan jeg stadig have, for han kan virkelig være en lille energi bombe under ridning, men vi har begge to udviklet os utrolig meget, siden vi mødtes første gang. Der er sket store fremskridt.

Hvis jeg havde haft større interesse for at starte stævner frem for at have det sjovt, eller der kom en mere erfaren rytter på ryggen af ham, ved jeg, han ville være langt mere dygtig end han er lige pt, da han har et stort potentiale. Både i dressur men især i spring. Han springer rigtig godt, og han kan tydeligt se og mærke, at han elsker det. Derfor er det blandt andet virkelig trist, han har den lille skade i benet, da jeg også er springrytter, men som sagt er det ikke en forhindring og den påvirker ham ikke på nogle måder, men vi er derfor forsigtige. Vi elsker også begge to bare at have det sjovt. Der er intet som en jorde tur i fuldfart hen over markerene.

Men alt i alt er Rodeo bare en fantastisk hest, og jeg elsker ham ubeskriveligt højt. Han er smuk og kærlig og jeg kunne ikke ønske mig mere af ham. Han er uden tvivl min favorit hest i hele verden. Jeg ville ikke bytte ham for nogle.

Jeg håber i vil give min smukke prins en bedømmelse og måske en kommentar? ;)
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Rodeo
Annonce