{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cherrie 2000

2.746 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Cherrie

Fødselsår:
2000
Højde:
1.49
-Og sko på alle 4 ben.
Temperament
Rolig, lydig og mærker efter rytterens humør. Hun har en "flamme" som kommer til udtryk, når hun får lov til at gå sin egen vej. Men dette kommer ikke til udtryk under den daglige træning, da vi har haft problemer med at styre den. Derfor prøver vi pænt, at pakke den og det hoppede lidt væk, så hun kan være afslappet.
Gangarter
Skridt- Arbejder fint under skridten. Mangler stadig lidt fremaddrift og en smule bæring.

trav- Den er blevet forbedret en stor del, efter vi er begyndt på en ny rideteknik. ikke små fejl, hvor hun lige pludselig slår fra,og smækker hovedet op.

galop- Hun er desværre lidt lad i galoppen, men vi er under hårdt arbejde. Og der sker fremskridt!.

Hendes bæring er forbedret, og hun arbejder meget bedre under rytter, end hun længe har gjort. Hun laver fremskridt hver dag, og hun acceptere at det er mig der fører hende.
Stævner
stævner
-Ledøje, smørrum rideklub lc1 (aflyst pga. sygdom)

-Rosenkilde lc1. 1.plads

-Rosenkilde lc2. delt 1.plads

-Tina lund spring 40 cm. gennemført!

-Tna lund 80 cm. 2 refuseringer
Stamtavle
Jeg kender intet til hendes tidligere ejere, kun hende vi købte fra. Hun er med høj sikkerhed, importeret fra udlandet.
Køn
En helt igennen udtryksfuld og personlig hoppe, som ikke lader andre bestemme, uden at gøre modstand. Dog giver hun sig, men hun har jo nok sine principper.
Bemærkninger
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at cherrie har opbrugt sine sygedage. Jeg har valgt at lade være med at springe høje klasser på hende, da hun virkelig har udviklet sig igennem dressurens verden. Det hænder dog, at vi får lidt spring undervisning, dog kun som afvæksling. Dette betyder dog ikke, at hun ikke kan springe. For hun har en fantastisk glæde og lyst, til dette. Jeg gør dog mere ud af dressuren, og fin-pudser til detaljerne. Da hun blev købt, havde vi en intention om, at hun skulle være spring præget. Men dette blev hurtigt omvendt. For da jeg flyttede fra det daværende pensionat, og hen til et andet, faldt hun mere til ro, og hendes personlighed blev pludselig mere afslappet og rolig. Først her, begyndte det virkelig at gå op for os begge, hvad hun egentlig indeholder af goder.
Jeg er fuldkommen overbevist om, at cherrie har været udsat for en form af ubehag. Hun viser tegn som fx. at bide, når dæknet skal spændes op, og en aggresiv adfærd for de andre, når hun er i boks. Jeg tror desværre at det er noget man må acceptere, og ikke straffe mere pga. af dette.


<3 <3 <3

Lig en kommentar, med din mening. Og fortæl hvad du syntes
Tak :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Cherrie
Annonce