{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Winnetou [Himmelhest] 1992

2.957 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

|Merle Christensen|
Kvinde | 25 år | Oprettet: 26. aug 2009


Anden særlig race Winnetou

Fødselsår:
1992
Højde:
Sød og dejlig toer pony<3

ELSKER DIG <3
Temperament
På folden er hun ikke så glad for mennesker, forstået på den måde at hun er sur og truer med at sparke. Det skal man bare ignorer og gå bestemt hen til hende, mens man snakker til hende.
Winnetou er kilen, så hun kan godt være lidt sur når man strigler og skal have sadel på.
Når man rider er hun bare fantastisk, dejlig og sød<3 elsker dig Winnetou<3

- Bare fordi hun måske er lidt sur på folden og at strigle, så kan man sagtens nusse med hende. Man skal bare ikke bleve bange for hende, for hun er bare så dejlig :o)
Gangarter
Hun er 3 helt fantastiske gangarter :o)
Stævner
Winnetou er ikke stævne pony. For hun går (lidt overregeret) baserk og man kan virkelig mærke at hun ikke kan lide det. Jeg synes ikke det skal være sådan, så vi rider ikke stævner :-D
Stamtavle
Jeg kender ikke Winnetous stamtavle.
Men hun er mor i Sønderstrandes Sioux, han er en super lækker hingst. Winnetou er derfor farmor til næsten alle ponyerne
Mor: Ved ikke
Far: Ved ikke
Mand: Ved ikke
Søn: Sønderstrandens Sioux (har HG)
Datter: Sønderstrandens Sina

hun har masser af børne børn men hendes to ynglings børne børn er
1:Sønderstrandens Pepsi (har HG)
2:Sønderstrandens Cola (har HG)
Køn
Skør og dejlig tøs.
Du er fantastisk winnetou<3
Bemærkninger
Winnetou er en fantastisk pony<3
Mig og Winnetou har haft vores små overenskomster, men vi har altid klaret det<3
Winnetou har svært ved at at knytte sig til nogle, fordi hun ikke havde det så godt ved sin tidligere ejer. Det er der hun er lidt sur ude på folden<3
Winnetou og jeg vi har et super godt forhold og jeg elsker og stå og nusse med hende. :-*

Mig og Winnetous oplevelser gennem årene :o)

2006
Min mor havde fundet er andet sted på Rømø hvor man kunne ride, det var meget billiger og så kende min mor også manden som havde hesten. Jeg skulle selvfølelig prøve og ride der ned. Jeg var jo ikke så gammel og heller ikke så god til at ride, så jeg skulle ride på Winnetou,"hun er bare så rolig og sød" sagde de. Det var hun også, men... Da vi var ude på et meget åbent stykke, kom der nogle islænder hest fra en anden stand galoperen i mod os. De galoperede forbi og, Winnetou vil jerne med, så hun snorrede und om sig selv et par gange og sate i galop. Jeg faldt ned på siden, for sadlen sad ikke årlig fast. Jeg faldt af, men min fod sad fast i stigbøjlen, så jeg blev slæbt omkring 7m hen af jorden.
Jeg blev rigtig bange for at ride, men min mor sagde jeg skulle ride dagen efter. Der fik jeg bare ikke Winnetou, men Pippi (Pippe er den pony som gjorde mig tryg hved at ride igen)

2007
Sommerferien var Pippi blevet halt så jeg kunne selvfølelig ikke ride på hende, så jeg skulle ride på Winnetou. Vi skulle ride inde i laden, fordi det regnede rigtig meget. Jeg var ikke bange for at ride mere, men jeg var ret nervøs for at skulle ride Winnetou. Da vi begynde at ride, sad jeg næsten bare og rystede i starten, men jo mere jeg havde redet jo mere tryg blev jeg. Der var en hest som gik fuld stædig amok, jeg var bange for at Winnetou vil sige noget til det, men hun var så sød og gjorde ingen ting.
Efterårsferien Jeg haved min veninde Johanne med til Rømø, hun havde aldrig prøvet at ride før, så hun skulle ride på en pony som hed Laika, jeg red på Pippi. Men en dag var der en anden som skulle ride Laika, så Johanne fik så Winnetou og hun var bare så sød, så min veninde red Winnetou rasten af ferien. Jeg var faktisk ikke bange for Winnetou mere.

2008
Efterårsferien. Har begynder Mig&Winnetou eventyr for alvor. Jeg kommer ned for at ride Pepsi og jeg glædet mig til at se hvordan Pippi og hinden føl (Cola) havde det, så finder jeg ud af at Pippi er død og Pepsi er blevet lånt med hjem af en pige. Jeg er smadder ked af det. Jeg skulle så ride på Winnetou, hun var rigtig sød og jeg blev rigtig glad for hende, selvom det var svært alt det med Pepsi og Pippi.
Juleferien havde jeg Winnetou, som min egen pony. Det var så dejligt og vi lærte hinanden maget beder at kende<3

2009
Påskeferien red jeg ikke så meget på Winnetou, fordi der var nogle små og ikke kunne ride som skulle ride på hende. men jeg red lidt på hende.
Sommerferien red jeg ikke så meget på Winnetou, fordi det var nogle små piger som skulle ride hende, men mig som passede hende. Men jeg fik da lov til at ride hende et par gange. En af gangene red vi med Annesofie, det var så hyggeligt og hun var så sød, vi red uden sadel. Vi sprang også lidt i skoven, men Winnetou er ikke helt vild med at spring, men det var super hyggeligt.
Efterårsferien var mig og min veninde Mille på Rømø, jeg red Winnetou og hun red Sarotti. Det var så hyggelig og sjovt. Vi red uden sadel på tur, hun var super sød og dejlig. Winnetou var også lidt hissi nogle, fordi Sarotti ikke red lige så hurtig som Winnetou, så jeg fik nogle små hop med forbene, haha tosse pony :o)
Jeg havde Winnetou som min egnen pony helle Juleferien. Siden sidste jul er vi bare blevet så tætte!<3 Desværre kunne vi ikke ride hver dag, fordi der var rigtig glat, men så hyggede vi bare<3

2010
Helle vinterferien har mig og Mille redet i sne. Winnetou og Sarotti tog det super pænt. Mig og Mille var de eneste der nede så vi skulle passe Winnetou og Sarotti helt selv, det var super hyggelig og mig og Winnetou fik virkelig forstærkede vores bånd. Det senede heldig vis ikke mens i red, undtagen den sidste dag, hvor vi også red uden sadel. Det var noget helt specielt og ride i sne og Winnetou elskede det<3
Påskeferien havde jeg Johanne(hun kan også lige Winnetou) med til Rømø. Det var små børn som skulle ride Winnetou, så jeg red hende ikke så meget. Johanne fik lov til at ride hende lidt mere, fordi hun jo ikke ser Winnetou så meget. Ellers gik vi bare og nussede hende :o)
Pinsen var Mille med til Rømø, vi red selvfølelig på Winnetou og Sarotti. Det var så hyggeligt og vi red nogle sjove ture og bare hyggede.
Efteråesfeien red jeg ikke så meget på Winnetou, jeg gik mere bare og nussede hende, Det var også dejligt, jeg elsker dig pony<3
Juleferien DEN MEST VIDUNDERLIGE TID MED WINNETOU! Jeg havde Winnetou helt for mig selv, jeg red nogle gange med mine to veninder Marie og Sofie, men eller red jeg selv, det var virkelig fantastisk. I starten var Winnetou ikke så glad for at gå alene, så hun "blev bange" og gik stille og roligt hjem ad, haha tossede pony så let slap hun ikke. Hun var bare så god til sidst. En af dagene red mig, Marie og Sofie hjem til mig, det var super hyggeligt.

2011
Weekendt 18-20 marts var Mille med mig på Rømø, Mille red Sarotti og jeg red selvfølelig Winnetou. Sigurd sagde det nok var mine sidste ture på hende, fordi hun jo er en ældre dame og så er jeg rat lang benet til hende:-( jeg tænkte ikke så meget over det, for jeg vil virkelig bare nyde det sidste ture. Vi red for første gang kun i cordeo, hun var bare så sød<3 Vi red skov ture i fuld galop. En af dagen, holde vi pikning i skoven, det var super hyggeligt og vi red uden sadel. På vejen hjem fra turen, skulle vi galoperer op ad en barke. Jeg lende mig lidt frem over og lage et an spring til galop. Winnetou blev bane for en træstub, så en fløj forover, haha nurhh tosse pony. Det var en fantastisk tur, den glemmer jeg sq aldrig!<3 Vi red også hjem til mig, det synes Winnetou og Sarotti var super sjov, de var nogle engle:o)
Efterårsferien red jeg ikke Winnetou, men det var mig som sadlede hende op, for hun meget kilden, så hun kan godt være en lille pisse og sadle op. Man hun er så dejlig.
Kristihimmelfarstferien var Johanne med på Rømø.

D. 27/12 - 2009
I dag var mig og Winnetou ude og ride med Angelika og hendes store hest. Angelikas hest var ret frisk, så vi travede bare (det vat også meget sne) Men Winnetou er maget mindre end den så vi galopperede rigtig meget<3 :-D

Vinterferien 2010
Helle ferien har mig og Mille redet i sne. Winnetou og Sarotti tog det super pænt. Mig og Mille var de eneste der nede så vi skulle passe Winnetou og Sarotti helt selv, det var super hyggelig og mig og Winnetou fik virkelig forstærkede vores bånd. Det senede heldig vis ikke mens i red, undtagen den sidste dag, hvor vi også red uden sadel. Det var noget helt specielt og ride i sne og Winnetou elskede det<3

D. 3/7 - 2010
Winnetou var virkelitg sød i skoven i dag. Elsker dig Mussi<3

D.24 Juli 2012 red jeg Winnetou ned på kroen... der er omkring et år siden jeg sidst har redet hende... pony du er fantastisk jeg elsker dig så UBESKRIVLIGT meget :-* <3


# En pony Som Dig - Er Meget Sjælne !
# En pony Som Dig - Bør Ikke Misbruges !
# En pony Som Dig - Fortjener Kun Det Bedste !
# En pony Som Dig - Skal Behandles Med Respekt !
# En pony Som Dig - Er Uimodstålige
# En pony Som Dig - Skal Man Ikke Skamme Sig Over !
# En pony Som Dig - Kan Kun Elskes <'3

Den dag du dør dør jeg også :'( :* <3

Vis du bedømmer lav eller middel, så hver sød og fortal hvorfor! :o)
Kommentér på:
Anden særlig race Winnetou
Annonce