{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Matiné solgt 2001

2.737 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Matiné solgt

Fødselsår:
2001
Højde:
omkring 164.. :)
Temperament
er rigtig rolig med nye ting og idet hele taget i stalden, men er ikk så glad hvis hun er alene uden andre heste.. men er noget hun lige skal vænnes til..
men er samtidig en vågen hest.
Gangarter
vil mene de alle er over middel og hun træder fint ind under sig.. hun kan dog godt være ret hurtig i sine gangarter men det er forhåbentlig kun til hun ar en bedre balance..
galoppen skal dog lige trænes en del endnu da hun kan finde på at lave krydsgalop men dette er stadig balancen hun mangler..
Stævner
ingen endnu men de kommer da selvfølgelig. .:P
Stamtavle
nej desværre ikk men gamle ejer sagde hun var blanding af lippizzaner og araber.. :)
Køn
en dejlig hoppe.. :)
Bemærkninger
Matiné er en dejlig hoppe vi lige (25/11-09) har hentet helt oppe i Hobro (Nordjylland). Vi kørte 6 timer frem for at se hende men havde traileren med og da jeg synes om hende tog vi hende med, med det samme så det var lige 6 timer hjem igen.. var en lang tur men er glad for jeg gjorde det da jeg er sikker på hun vil blive en fantastisk hest.. :)

hun kan godt blive en smule nervøs hvis der ikk lige står nogle heste ved siden af hende men er noget hun lige skal vænne sig til, men står der heste er hun fuldstændig rolig..
når man ridder hende er det meget benene man skal bruge og bruger man dem ordenligt kan man selv vælge hendes tempo.. :)

fandt ud af efter jeg har købt hende at hun ikk var blevet rørt i et halvt år og bare havde stået, selv om ejeren havde sagt at hun var blevet redet hver dag. men kunne dog godt se hun ingen muskler havde og hun var meget tynd.

hun er en hest med et dejlig temperament, hun er helt rolig i stalden men så snart hun skal rides kan hun godt vågne op også er det bare afsted.. :D
Jeg er ved at træne hende i dressuren og synes hun er blevet meget bedre allerede og håber på at kunne starte nogle stævner når vi er klar til det sammen..

hun har nu fået en part som hjælper mig med at ride hende da jeg er gravid og hun gerne stadig må røres også bliver der også lavet lidt andet end dressur på hende da jeg ikke ritigt kan meget andet end det mens jeg er gravid..
så nu er hun også ved at lære og springe.. :)

Matine blev solgt den 31/8 da jeg simpelthen ikk havde tiden til hende, ville meget gerne beholde hende men er ikk sikker på vi ville få det bedste forhold da jeg ikk havde så meget tid.. :S
hun er solgt til en sød pige i eskildstrup.. :)
Kommentér på:
Anden særlig race Matiné solgt
Annonce