{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race My Silver Lady [Himmelhest] 1995

8.412 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollaender
Kvinde | 27 år | Oprettet: 2. nov 2009


Anden særlig race My Silver Lady

Fødselsår:
1995
Højde:
140 cm
Temperament
Rolig, hvis man spørger pænt.

Gangarter
Middel.
Stævner
Jeg har kun startet LC i dressur på Silver, dog alle med placeringer. Så vidt jeg ved har hun gået en del dressurstævner i sine yngre år.
Stamtavle
--
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Silver er nok det bedste, som er sket for mig.

Jeg startede ud med at have en halvpart på hende. I starten var det et stort skridt at tage fra rideskolens elevheste, og det skulle hurtigt vise sig, at alt jeg før havde lært blev vendt på hovedet da jeg blev introduceret til "vildhesten" Silver. Som brikkerne faldt på plads nogle år senere, indså jeg, at Silver var blevet imprægneret i mit hjerte og i min sjæl. Da tidligere ejere så gav os et ultimatum, valgte vi at slå til. Endelig stod jeg med min første pony, som var helt min egen.

Det har taget så lang tid at få det hele på plads. Så mange konflikter, oplevelser og glæder jeg har været igennem ved at have Silver som min egen. Jeg fortryder langt fra mit valg, men har været rigtig hårdt og bestemt ikke lige en dans på roser at have en hest når der også skal være plads til alt skifte mening et par gange, men Silver giver mig ro og har gjort det i mange år. Hun er for mig en hest som reagerer meget selvstændigt på tingene. Store forsamlinger af heste på folden er ikke lige hendes kop te - hun holder sig hellere i udkanten og nyder freden derfra. Efter de mange år vi har delt tiden sammen, kan jeg uden tvivl spejle min egen personlighed i hende. Siden vi flyttede fra rideskolen er hun blevet en hest igen. Frisk, ung og super spedalsk på sin egen finurlige måde, og når vi er alene kan hun danse lige så smukt som en spansk hingst, men det er vores lille hemmelighed.

Alle små piger drømmer vel et eller andet sted om en hest- eller pony, som deres egen. Den hvide hoppe med horn i panden, lang skinnende man og så det lyserøde slot.
Men ikke mig.
Jeg drømte om den ustyrlige, sorte og vilde hingst som ingen andre end mig kunne tæmme. Men se så lige hvad jeg endte med: En hvid ponyhoppe som kort sagt, har et hjerte af guld, og jeg vil end ikke bytte hende for alverdens gyldne tilbud.
Kommentér på:
Anden særlig race My Silver Lady
Annonce