{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Duvill N [Himmelhest] 1998

2.713 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Duvill N

Fødselsår:
1998
Højde:
163cm.
Temperament
Nogle gange med "rød hoppe" tænding, og andre gange lige modsat ;b jo bedre jeg lærer hende at kende, jo lettere er det at håndtere.

Stille og rolig i stalden, vil gerne nusse og hun ELSKER at blive striglet - hun viser altid, når man finder et godt "klø-punkt" og klør igen ;b . Hun er opmærksom på sine omgivelser og kan kigge og lytte efter andre ting i ridningen, hvis du ikke har hendes koncentration, men hun er til at stole på. Det gælder bare om at få vendt denne opmærksomhed til noget positivt, for så har man en hest, der rigtig gerne vil arbejde.

Et rigtig "dame-temperament" ;b hun kan være reserveret for fremmede, men knytter sig hurtig til sin ejer.. Nu vil hun rigtig gerne nusse og give mulekys..
Gangarter
Rigtig gode, store bevægelser ift. hun ikke er verdens største hest . Hun går taktfast, indundergribende og jordvindende i alle 3 gangarter.

Som føl blev hun kåret og fik 9 i gangarter, så det siger lidt om dem ;) .
Stævner
Vi nåede at starte fra LC1 til LA1 med forskellige resultater.
Stamtavle
Far: Dunhill H
Mor: Simone N
Morfar: Sidney

- Og stamtavlen fortsætter, hun har rødt hestepas..
Køn
Køn og feminim hoppe..
Bemærkninger
Dulle blev i juli 2011 solgt til en fra stalden, men kun 2 måneder efter blev hun halt og efterfølgende røngten-undersøgt, der viste at hun have ringfod i venstre bagben :( dyrlægen erklærede hende uegnet til ridebrug og i oktober 2011 blev hun sendt til de evige græsmarker :( det er rigtig sørgeligt at komme ud i stalden, uden en Dulle i sin boks.

Men det har hjulpet at have Gigi, så man kunne få noget andet at tænke på.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Duvill N
Annonce