{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod C-Me Gold S.G. *IFOLET* 2006

9.054 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine P
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. nov 2008


Dansk Varmblod C-Me Gold S.G. *IFOLET*

Fødselsår:
2006
Højde:
Hun blev målt til 166cm til kåring, dog voksner hun nok et par cm mere, da hun jo stadig er ung.
Temperament
C-Me er en meget frisk hoppe, hun er både opmærksom og tændt, hvor hun på samme tid er lydig og kærlig. Ifølge mig, den perfekte springhest.
Gangarter
Hun har meget gode springgangarter. Hendes galop er på vej til at blive godt rummelig, men med tiden er jeg helt sikker på den bliver endnu bedre. Hun fik til 3års kåring 6 for galop, men til egnethedstest fik hun 8 som 4års, så den har rykket sig meget :)

Stævner
C-Me har været til eksteriørkåring d. 24 okt. 2009, hvor hun blev kåret med 8 i helhed, så hun kom i DH, og hun blev fløjhoppe. Hun fik bl.a. 8-8 i teknik og kapacitet i spring med udtalelsen fra dommerne: " En hest af god type, som springer velovervejet med stor kapacitet og teknik"

Vi fik lov til at starte til vores interne klubstævne en LD1 d. 6 marts 2010 - hvor vi red til 63,33 % og fik en 2.plads.

Cme red egenhedstes d. 19 september 2010 med følgende karakter:
Løsspringning:
Teknik: 7,5
Kapacitet: 7,5
Galop: 7
Balance: 7

Med Rytter:
Tenik: 7
Kapacitet: 7
Galop: 8
Ridelighed: 8

Så det blev til 745 point i alt, og hun fik sit R - hvilket var super nice.
Men hun var ikke helt optimal, og hun slaskede sig lidt igennem løsspringningen, hvilket var vildt øv, da vi ved hun kan springe til 9, men sådan er det jo nogle gange :)

C-stævne Skårupgaard 14/11-2010:
Ulc - 4 fejl
Lc - 4 fejl
Super vellykket stævnet efter langtids pause fra hinanden i springningen, og begge bomme var min fejl, da jeg red for langsom i første klasse og pressede for meget i anden klasse. Men dejlig hyphest :)
____________________
C-Stævne Tørring Rideklub d. 8 januar 2011:
ULC - 0 fejl
LB* - 0 fejl i første og anden fase, og en 7 plads ud af 88 starter.
- Super godt stævne, hvor hun debuterede i hendes første LB en uge inde som 5års, og det gik over alt forventning. Hun var super god i begge klasser, så jeg var yderst tilfreds med den bette hest:).
_________________________________
Vi har holdt en del pause fra stævnepladserne, da jeg var ude at rejse og vi skulle lige igang igen.
Nu har vi så startet, det første stævne i laaang tid. Så vi tog en dressurklasse for øvelsen, og to små springklasser, så vi lige kan komme igang igen:
ASR udvidet klubstævne 19-20nov:
LB2 dressur: 64,07% og 1 plads.
ULD spring: 0 fejl
LC spring: fejlfrie på alle spring indtil det sidste, hvor jeg formåeder at falde af, flot Katrine.
Et super fint stævne med en glad og dygtigt hest.

Hjørring udvidet klubstævne 17 december 2011
ULC - 0 fejl, super fin klasse og en dejlig hest med masser af overskud.
LB* - vi blev reddet ind i på opvarmningsbanen, så alt gik lidt galt derfra, så vi havde slet ikke noget fokus på banen, og vi skulle nok ikke havde reddet ind på banen. Det var lidt træls. Men vi havde en god første runde, hvilket er vigtigt ;)

Tørring C-stævne 6 juni 2012:
Lb* - 0fejl i både hoved og omspring. Red efter en god runde, så lå 1 sek i omspring fra placering, så var meget tilfreds.
Ulb* - 0 fejl. Super god runde med mange gode spring.
Super fint stævne.

Video fra stævnet: http://www.youtube.com/watch?v=bd2_qYGjBQA

SAO c-stævne 17 marts 2012:
LC - fejlfrie i 1 og 2 fase og en 3plads - Hun var bare flyvende og lyttede til alle mine signaler, så vi fik samarbejdet super. Dejlig runde.
Video fra klassen: http://www.youtube.com/watch?v=Iqh9biP9p-s

ULB: Ved ikke lige hvad der skete, men C-Me oversprang på alle springene, hvilket endte med hun sprang så meget til på a'en i kombinationen at jeg mistede alt balance og røg af i b'eren. Ikke smart Katrine, men en super hoppende hest ellers :)

_________
16 juni 2012 udvidet klub stævne Arden sportsrideklub:
Lb2 dressur: 62,5 % 2 plads.
Hun var meget fin, lidt en bølle som synes hun godt måtte changere og bukke lidt i galoppen, men ellers et super program.

5 august 2012 udvidet klubstævne Jetsmarkrideklub:
Lb2 dressur: 65,52 % 1 plads.
Hun var bare fin og rigtigt lydig, super godt program.

_____________________________
7-8 september 2012
Første military stævne på Bjerringbro og Langå, b-stævne.
CNC80
Dressur: 47,72 straf (68,19%) - rigtigt fin, manglede lidt energi i traven - lå nr 8 efter dressur.
Spring: 0 straf - super fin runde med dejlig - lå nr. 5 efter spring.
Terræn: 0 straf - virkelig super god tur, hvor alt kørte som det skulle! Red i tiden 4,13, hvor ideal tiden var 4,36, og den hurtigste i fældet.
Samlet blev vi nr 3, hvilket jeg er super glad og stolt af!
Vi var de eneste som var fejlfrie i både spring og terræn.. Dejlig hest, som officielt er en military hest :)!

______________________
Hadsund d. 23 september 2012
LD 4 fejl - 1.plads
LC 0 fejl - 1 plads

Så skulle vi til første ren springstævne i 100år, og hun var bare fin. Vi skulle bare springe to små klasser, så vi kan træne mod military stævnerne. Men hun var sød og ærlig, så to første pladser fik vi med hjem :)

______________________
½ military stævne på Skårupovergaard d. 13 okt
Cnc80
Stil spring: 0 fejl og karakteren 8
Terræn: Fejlfri på alt undtagen vandet, som pludselig var vildt farligt..

Udover hun bare ikke ville i vandet, som var så mærkeligt, da hun altid har hoppet i til træning, så var det igen en super oplevelse og hun var så fin at have med. Og dejligt med en fin 8 i stil :D
__________________________________________

Klithuse Terræn trænings stævne d.28 okt 2012
CNC80 (men nok nærmere CNC90 og enkelte 100, der var bare store spring med, men det har de jo også rygte for ;)
Hun var fejlfri på alle 16 undtagen vandet, hvor hun bakkede to skridt også hoppede i. Så virkeligt fedt, at hun truer denne gang. Og så fed en oplevelse med alle de vilde spring, og virkelig mange hun aldrig har set noget lignede. God slutning på sæsonen.

_____________________________________________
Skårupgaard c-stævne d. 11 nov 2012
LC - fejlfri i 1 og 2 fase, og blev nr 5 ud af 37.
LB* - 8 fejl, hun oversprang helt vildt, virkeligt gjorde jeg mistede balancen og lavede en volte, også tog hun en bom efterfølgende, da jeg havde mistet begge bøjler .. Fjolle hest som truede hun skulle hoppe mindst en meter over alle spring, så jeg slet ikke kunne følge med.. men virkelig godt stævne alligevel og mange gode spring.
________________________________________

d. 4 og 5 januar 2013, C-stævne Tørring:
ULC - 0 fejl
LB* - 4 fejl, en lille træls trille bom
ULC - 0 fejl
LB* - 0 fejl i 1 og 2 fase - 4 plads ud af 80.

Det bedste stævne til dags dato. C-Me var bare klar og ville vildt gerne springe. Hun var flyvende og vi havde et godt tempo, så jeg kunne bare tage den med ro og ride på springene uden jeg skulle tvivle om hun tøvede. Så lækkert! Forhåbentligt har vi endelig fundet den hel rigtige ridestil sammen nu :).
___________________________
12 maj 2013
Klithuse Military stævne
CNC80
Dressur: 49,7 straf
Spring: 0 fejl
Terræn: 0 fejl og 9 sek indenfor tiden.
VINDER AF KLASSEN!
Kæft hun var sej, hun var bare klar på det hele - og sprang alt i så god stil på en meget svær terrænbane. Skøn hest!
Stamtavle
Hun er efter Corratus og med Lobster som morfar.
Køn
Hun er hoppe på alle vinkler og kanter ;)
Bemærkninger
C-Me er en yderst fantastisk hest. Hun er hesten jeg altid havde set mig selv ride, når jeg skulle ride hest. Så det er fantastisk at have fået muligheden for at tilride og ride hende.
Jeg fik C-Me til ASR d. 24 okt 09 efter vi havde været til kåring med hende, hvor jeg fik avleren, Tilde Moesgaard, overtalt til at jeg skulle have hende til ASR i stedet for Seeyou.
Det var en perfekt dag, C-Me var lige kåret i DH, og nu skulle hun med mig hjem ;)

Det har været skønt, at være med til at tilride hende fra bunden og være med til at putte al arbejde og indlæring på hende. Hun har været en bestemt men dejlig dame at tilride. I det første lange stykke tid af vores samarbejde gik det hele let som en leg, og vi kunne nærmest alt sammen. Efter følgende har vi været igennem lidt op- og nedtur, da jeg blev lidt bange for at springe og kunne ikke ryste det af mig, hvilket gik direkte ned i C-Me. Jeg tog ud at rejse i marts til juni 2011, hvor hun fik fri til at vokse og hygge sig på marken. Da jeg kom hjem havde vi travlt med at tilride to 3års, skulle til kåring, så C-Me blev desværre nedprioriteret i et par måneder, hvor der ikke var så meget seriøst ridning – til gengæld fik hun en masse skov- og markture, hvor hun fik en god kondi, og fik opbygget nogle gode muskler. Vi igen endelig i gang med genoptræningen af spring og dressur i september, og i oktober begyndte vi til undervisning igen.

Jeg er endelig ved at få rystet med stræk for at springe helt af, og vi er ved at finde vores rytme helt igen, og hvor er hun en fornøjelse at springe på. Lige så snart at jeg sender de helt rigtige signaler, så gør hun alt hvad hun skal, og vil gøre alt for at hjælpe og give en god ride tur. Hun er også begyndt at gå så fint i dressur, og vi er ved at træne en del øvelser oppe i LA klasserne.

Det har hjulpet med at vi har skiftet træner, og jeg tror vi har fundet nogle gode match både på dressur og spring fronten i Rasmus Jensen og Rudi Tegelhof. De har hjulpet os meget på rette vej igen. Vi er så småt begyndt på at starte lidt stævner igen i midten af november, og jeg glæder mig meget til endnu flere gode oplevelser med hende.

C-Me er og bliver en god og talentfuld hest, som skal rides med de rigtige signaler og når de er der, så er der intet der kan stoppe os ;)

_________________________________

Update:

C-Me har gennem sommeren prøvet kræfter med military, og viser et stort talent inden for dette. Det har også hjulpet os til at finde vores kemi sammen igen, og vi har fået modet til ridebane springning igen på en helt ny måde.

Hun er bare sej i terrænet, og hopper alt! Hun har debuteret i hendes første military stævne, CNC80, hvor vi blev nr. 3 - hvilket var den fedeste oplevelse vi nok har haft sammen! :)

______________________________________

d.10 august 2014
Cme blev skadet under vores sidste military stævne sammen d. 12 maj 2013, hvor hun ellers var i top form og vandt, men det endte desværre med en skulder skade. Hun fik boksro i lang tid, men bliver desværre nok ikke ridehest igen. Det vigtigste er hun ingen smerter har og er meget glad for livet som fold hest. Hun er nu ifolet med Balou, og skal fole (hvis alt går vel) start maj. Det kan kun blive et sejt lille føl! :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod C-Me Gold S.G. *IFOLET*
Annonce