{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Ingegårds Océ

3.579 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

BELS:  A
Kvinde | 28 år | Oprettet: 1. dec 2009


Fjordhest Ingegårds Océ

Fødselsår:
Højde:
Noget i retning af 138 cm, tror jeg.
Altså en stor 2'er =)
Temperament
Elvis er rolig og godmodig, og er ikke bange for noget som helst =D
Gangarter
Skridt, trav, galop, og bak i cirkler xD
Stævner
LC2 (de gamle programmer) dressur til XX %

Mini spring (ca. 40 cm, tror jeg) næsten fejlfrit, Elvis kogte over, og vi missede et spring..

D. 5/12-09: Klubmesterskab på BELS i dressur. Fik en førsteplads, red til 59,5 % på begge programmer. red LC2 & LC3, fik kommentarerne: Rid lidt mere energisk, stille og runde bedre, ellers pænt.
LC2: 7-7-7-7-6-7-7-7-7-7-7-7
LC3: 8-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7
Haha, mig og Ponymand får mange 7-taller =D

D. 6/12-09: klubmesterskab på BELS i spring. Fik også førsteplads, til trods for MEGET dygtigere mostandere end mig selv. det var kun held, at Elvis sprang så flot, havde så mange nerver på at jeg sad som en sæk kartofler.. Sprang 50 cm & 60 cm, begge fejlfrit..

Bels rideskolestævne d. 9/10 2010 - Førsteplads
LC2: 5-7-7-6-7-7-8-6-7-6-7-7-5-5-5-7-6
Dommers kommentar: Meget pænt program og præcist redet
Min kommentar: Elvis var rigtig træt, jeg havde varmet ham for meget op, men han gik SÅ pænt. Selv om han var helt flad, tog han sig sammen da vi kom på banen. Han var vist lige ved at dø da vi red æresrunde xD

Bels Klubmesterskab 4. december 2010 dressur - Andenplads/første uplac.
Red til et gennemsnit på 58,et-eller-andet %. De enkelte point kommer senere. Red LC1 og LC2.
Dommers kommentar: Flot program og fint redet.
Min kommentar: Det gik rigtig fint, glemte bare banen i LC2 xDDDD

Bels Klubmesterskab 5. december 2010 spring - ikke placeret.
Elvis var helt oppe at ringe, så jeg trak mig fra klasse nr. 2... Dette er vist officielt slutningen af vores springkarriere, fra nu af er vi kun dressur xD

BELS KLUBMESTER 2009 DRESSUR
*******************************************
BELS KLUBMESTER 2009 SPRING
*******************************************
BELS KLUBMESTER 2011 DRESSUR


OBS: Jeg har ikke lagt resultater ind fra de sidste 2 år, men har startet en del. Pt. starter vi LB :)
Stamtavle
F: Max
FF: Husar Halsnæs
FM: Mai
FFF: Trajan
FFM: Amulet Halsnæs
FMF: Horskjær Eid
FMM: Bitten
FFFF: Fridar 3.Pr.
FFFM: Troya 1.Pr.
FFMF: Rei Halsnæs
FFMM: Lucky Halsnæs
FMFF: Rubjerg Eid
FMFM: Stella Nygård
FMMF: Simon
FMMM: Karina

M: Munkhaven's Fabriella
MF: Alf Tyler
MM: Munkhavens Ulla
MFF: Plutonikk
MFM: Flicka
MMF: Fender
MMM: Gulla
MFFF: Pluto
MFFM: Kari 3. Pr.
MFMF: Trold
MFMM: Lotte
MMFF: Felder
MMFM: Dokka
MMMF: Uno
MMMM: Fylla

Det var det, men Elvis og jeg ville blive meget glad for en besked, hvis du kender en hest der er i familie med Elvis, eller (ISÆR!) hvis du har billeder eller andet af nogle på hans stamtavle.
Elvis er opdrættet på stutteri Ingegård.
Køn
Ja, en smuk vallak
Bemærkninger
Der er så meget at skrive om Elvis. En bog ville ikke kunne rumme hele hans ufattelig dejlige væsen, og selv hvis den kunne, vil ord aldrig kunne gengive hvor dejlig han er. Men for ikke at snyde jer for at høre om verdens dejligeste (f)jordhest, så vil jeg prøve =)

Jeg har halvpart på Elvis og har kendt ham i næsten 6 år, hvoraf jeg har redet ham de 2. Der er så mange dejlige minder med Elvis, han har lært mig så meget! Elvis står på Bellingegård Sportsrideklub, og går rideskole.

Elvis er en meget madglad pony. Der er næsten intet der kan skræmme ham, men hvis der endelig er noget der er farligt, så stikker man bare en gulerod i munden på ham, så går det nok =P. Elvis kan blive rimelig knotten, hvis han ikke kommer på fold, men han glemmer det hurtigt hvis man smider lidt halm ind til ham.

Elvis og jeg rider mest dressur. Det tog os lang tid at komme frem til hvor vi er i dag, men tro kan flytte bjerge, og jeg tror på at Elvis kan! Elvis har lært at gå fint til biddet i skridt og trav, og vi er i gang med at øve galoppen.
Vi får undervisning 2 gange om ugen, en gang alene, og en gang på hold. Ud over det rider jeg Elvis lørdag og søndag, hvor vi træner selv.
Vi arbejder meget med grundridningen, og versader og traversader. Vi ligger pt. i den gode ende af et LC niveau, og jeg håber vi kan få kæmpet os længere op. Men så skal vi vist lige træne lidt mere =).

Elvis er en rigtig fin springhest også ;b. Jeg har sprunget 90 cm på ham, hvilket han tog rigtig fint. Han skal bare støttes lidt. Så længe rytteren tror på det, så skal Elvis nok forsøge. De små spring er lidt kedelige, det er først når man kommer over 40 han begynder at have det skægt! Hvis man ikke er så erfaren, så skal Elvis nok tage det roligt. En anden god ting ved Elvis er at han hellere vil rive ned end han vil stoppe (inden for rimelige grænser selvfølgelig xD).

Elvis er den sejeste fræserhest xD. I ponygames er han totally unstoppable, når man runder den sidste kegle, så er der kun en vej, og det er tilbage! Hvilket nogengange kan være et problem når man skal samle noget op på tilbagevejen xD. Pyt med det, så prøver vi igen!
Elvis er hurtigst på korte distancer, han kan accelerere så man tror det er løgn på vej ud af et sving, men han taber til gengæld farten igen relativt hurtigt...

Elvis kan godt lide at være i skoven, og stranden er også en af hans favoritsteder xD. Elvis har ikke så meget mod at bade, men han vil ikke så langt ud at han skal svømme. Man skal bare være forberedt på at han ruller sig når han kommer op igen xD. Han er rigtig dejlig i skoven, har galoperet på allé uden sadel, det tog han helt cool.

Der er intet der kan skræmme Elvis. Til fastelavn slog jeg tønden ned, han ikke så meget som rokkede et øre, selvom den faldt ned 20 cm fra ham. Det er nærmest lidt kedeligt at lege agility med Elvis, for han gør bare alt hvad man beder om. Han kan bare stå og hvile sig, også når man spiller bold op ad ham, eller vifter med et flag over hans hoved. Man kan spille frisbee så lavt over ham, at den snitter hans ører xD.

Det var det for denne omgang, hans profil vil løbende blive opdateret med nye billeder og ny tekst...

Farvel for denne gang, smid gerne en bedømmelse og en kommentar, så bliver vi glade =D


OBS: Jeg har lejet Elvis fra den 1/11-2012 på ubestemt tid, så han er så godt som min :D
Kommentér på:
Fjordhest Ingegårds Océ
Annonce