{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Norsk Varmblod Staro Hit 2006

2.623 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tanja  P
| 46 år | Oprettet: 31. aug 2009


Norsk Varmblod Staro Hit

Fødselsår:
2006
Højde:
171 målt den 16/12-2010
Temperament
Rolig men opmærksom.
Gangarter
over middel speciel Galoppen skal fremhæves.
Stævner
3 stks altid i placering en 3 og 4 og sidst 2 i LC3
Stamtavle
Far: Starlight (HANN)
Mor: Romantique (NV)
FF: Sandro Hit (OL,HANN)
MF: Rolex (DVH
Køn
Vallak
Bemærkninger
En 4 års vallak særdeles velgående nem at arbejde med og udvikler sig meget positivt skulle ha gået sine 4 års championater i sommeren 2010 men pga vokseværk og kasteration udsætter vi stævne planerne et års tid ..
Feb. 2010
Desværre har jeg fået konstateret en alvorlig gigtsygdom og en medfødt skade i ryggen som gør jeg ikke kan holde til at blive smidt af og skal håndtere 600 kilo hormonbombe så jeg har med klump i halsen måtte tage den beslutning at staro skal kastreres for jeg stadigvæk har ridehest men det gør mig ikke så meget egentlig kan bare glæde mig over han fremover skal være flokdyr igen og kan gå med alle heste.
Står opstaldet hos en privat i Norge

April 2010

Staro er nu kastreret og går i flok med en hoppe og en anden vallak hvilket går glimrende det er endnu for tidlig at sætte han sammen med baby og småen som er de to mindste af en el anden årsag tror staro de er legetøj og for sikkerheds skyld lader vi den gå adskilt til staro er helt nede på jorden igen.
Ridningen går glimrende efter to ugers intensiv ridning er han der hvor jeg vil ha ham igen let og fin i hånden masse fremaddrift og bærring og sving galoppen sidder igen lige i skabet og 1 maj begynder vi springtræning for Morten Holm (tid. dansk landsholdsrytter) og dressur træning for den verdenskendte Dave Thind som har sin udd. blandt andet hos Gerd H i tyskland alle kanoner sættes ind for mig og hesten nu og jeg glæder mig umådeligt meget...

Jeg tror aldrig jeg har ejet el siddet på så talentfuld en hest som Staro , hver dag en drøm fantastisk at kunne hoppe af hesten med det største smil på læben hver evigt eneste gang...

6-6-2010

IDAG ER DET STAROS FØDSELESDAG HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAAAAA elsker dig mors bassemand <3

8 juni 2010

Idag red vi time for Dave Thind, hvilket gik super godt der skal ændres lidt på træningsplanen vi begynder at spring hver anden tirsdag. Fik meget ros for min opstilling mit sæde og min rolige ridestil min evne til at følge hestens bevægelser ikke ride den el mig selv ud af balance.
Dave mener jeg viden og ridemæssigt kunne sætte mig op på en M udd dressur heste og ride M hvilket kom lidt bag på mig har aldrig set mig selv som værende dressur rytter men spring rytter ergo springsæde men i takt med vægttab og vilje har jeg tydligvis fået mit sæde helt iorden dressur mæssigt LÆKKERT :D...
Så er det spændende om mig og Staro kan kombinere hans medfødte talent og mit og komme op i klasserne sammen ;) træneren var ihvertfald ikke i tvivl.
19 juni 2010
Dave Thind træning torsdag gik bare supert vi har nu smidt både pisk og spore fra os og Staro går 110% foran hjælperne er stoppet med at løbe når du schnkler ham men forlænger skridtene istedet. Fik igen stor ros for den træning jeg havde lagt i ham siden sidst og mit sæde var som vanligt upåklageligt og så fandt vi ud af at staro kan bytte sin galop klokkerent hehe det var ikke helt med vilje da men Dave lagde mærke til det og bad mig ride en skråt igennem og bytte og værsgo sagde staro så byttet vi hehehe lidt imponerende af en 4 års at han allerde kan bytte rent dog skal vi ikke ligge og træne det nu han er ikke klar til at skulle den øvelse endnu.
Vi er pt ikke nået til den komplette samling dertil mangler han stadig muskler og evnen til at sætte sig lidt mere men nu han går frem for hjælperne med let schenkelpress er vi på rette kurs.

Så er det vidst tid til opdatering:

Ja så er November snart gået og dette år omme, Staro er flyttet til et lokalt ridecenter for min sygdom har taget en dum vending således at jeg simpelthen ikke fungere i kulden så måtte bide i det sure æble og flytte til hal og mere ordnede forhold som gør jeg kan koncentrere mig fuldt om ridningen.
Staro har startet 3 klasser i år i dressur og steget hver gang i procenterne hevet en 3 og en 4 plads hjem og sidste gang sluttede han på 63,4 procent (øv at vi ikke fik den dressursadel på det trak kraftigt ned med springsadel men men ).
Springningen går strygende han hopper 1 meters baner og syntes det er kanont sjovt venter dog lidt endnu med at starte ham i spring koncentrere mig om dressuren og de ting vi vil opnå dette år.
Så man kan sige vi er kommet godt igennem 2010 har opnået i det i dressuren en 4 års skal kunne og lidt til eftersom staro har så let ved galopbytter træner vi så småt på at bytte ;)
Vores faste træner og en af mine bedste venner Dave Thind træner os intens og det går bare strygende mit sæde er simpelthen blevet upåklageligt el rank som en soldat :P hvilket tydeligt mærkes hos staro at den ved styrepinden formår at sidde balanceret hans gang har udviklet sig enormt han er blevet mere elektrisk og opad bakke gående galoppen er et kapittel for sig MAND det er lækkert at mærke en hest der går så meget op ad bakke som Dave sier " NU ser vi sgu hans farfar i ham" :D gennerelt har han udviklet sig enormt er meget meget tilfreds og glæder mig til 2011 ..
December 2010:
Staro har simpelthen lavet en 180er, min træner stod og måbede på træningen sidst han var så imponeret over så velbalanceret og fremadgående han var blevet og gangen har forbedret sig helt enormt så vi fik smagt lidt på passage dejligt med en energisk og elektrisk hest som svare prompte på hjælperne GUD ved hvor meget arb. jeg har lagt i at nå hertil men nu køre ALT på skinner satser på at komme op i LB i 2011 smage på LA i enden af året.
Han hopper også ugentligt og gør det supert en forsigtig hest som formår at samle sig rigtig super teknik.
Marts 2011
En veloverstået første stævne i år indbragte en 2 plads i LC3 og en scorre på 64% med 7 i helhed bare rosende ord fra dommer. Havde en snak med dommeren i pause og hun mente han var klar til at rykke op for alvor i LB hen over sommeren så so far so fantastic :)
Staro har udviklt sig så sindsygt godt i hans eget tempo er utrolig glad for jeg lod han bestemme tempoet selv og lyttede til ham..
Kommentér på:
Norsk Varmblod Staro Hit
Annonce