{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Vildi 1999

4.008 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria B
Kvinde | 39 år | Oprettet: 30. jan 2009


Pinto Vildi

Fødselsår:
1999
Højde:
167
Temperament
Super dejlig temperament. Hun er en dame med sine helt egne meninger. En hest som rigtig gerne vil lære og arbejde på samme tid. Når du rider hende, kan man tydeligt mærke energien & livsglæden i hende. Og sidst men ikke mindst, en hest som altid har ørerne fremme :-)
Gangarter
Middel.
Stævner
Har ikke startet noget på hende endnu.
Stamtavle
Pinto hoppe. F. PlayBoy EPIH 18
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Har nu haft Vildi-pigen i knap 1 år. Og hold da op hvor er tiden da bare fløjet afsted. :o) Det er jo kun gode tegn. :o)
Vi får redet en masse dressur. Hvilket nok keder vildi-pigen lidt :o) Hun syntes det er meget sjovere at springe.

Vi kender hinanden godt efterhånden, og jeg bliver altid budt velkommen i stalden med vrinsk. Så smelter ens heste-mor hjerte jo med det samme.

Hun betyder alt for mig, selvom vi er lidt uenige på dressur banen til tider. Men hun er en hest som virkelig elsker at arbejde, og som altid gør sit bedste.


DA JEG KØBTE HESTEN DEN 20 NOV. 2009!

Har de sidste 14 dage leget lidt detektiv :-) Jeg købte vildi ubeset af en super sød og meget fair hestesælger.

Jeg fandt avler inde på facebook. Søgte på hende, og var så heldig at det var hende :-) Hun havde haft Vildi til hun var 7 år gammel. I den tid havde hun ikke rigtig lavet noget før. Hun havde fået et føl, som desværre blev aflivet da den fik revet en sene i benet over.

I de sidste 3 år, har hun så været ved lidt forskellige ejere. Og gået som rideskolehest i 1 måned. Den sidste ejer af hende har brugt hende som springhest.

Hvis det går efter planen, beholder jeg vildi resten af hendes dage. Forhåbentlig mange år endnu. :-) Hun er jo stadigvæk en lidt ung dame ;-) Men håber på at få hende kåret i Pinto forbundet til sommer måske. Så man kan lave nogle fine føl på hende hvis det skulle komme på tale :-)

Lige nu koncentrere vi os om at få hendes grundridning på plads. Så hun kan få genopbygget hendes muskler :-) Så skal hun nok blive en fin dressur hest. Hun vil uden tvivl ihvertfald gerne lærer og lave noget på samme tid. Så vi ser frem til en masse gode oplevelser. :-)

Mvh Maria & Vildi


Kommentér på:
Pinto Vildi
Annonce