{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Tjørnelunds Weltkönig 1996

3.280 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helene M
Kvinde | 33 år | Oprettet: 3. dec 2007


Hannoveraner Tjørnelunds Weltkönig

Fødselsår:
1996
Højde:
161 - 162
Temperament
König er en rolig hest, ikke bange for noget og går gerne forest.
Gangarter
Gode, især traven skal fremhæves
Stævner
Jeg starter LA niveau i Dressur, LD - LC i spring og CNC 80 - CNC 90 i Military på nuværende tidspunkt. Været til DM i ponygames for tre år tilbage, i C klassen. Startet jagt med jysk jagtklub.
Stamtavle
Far: Wolkenstein II
Farfar: Weltmeyer
Mor: Area
Morfar: Argentan

Køn
Vallak
Bemærkninger
König er en super spændende hest at ride, jeg får hver gang en super oplevelse ud af at arbejde med ham og det interessere mig at ride på ham. König har en hest særlig og stor trav, som gør at han til tider kan være svær at sidde på, men når jeg så er kommet godt ned i sadlen, og vi svinger sammen, ligner han en million.

König er avlet til dressur og det er også her han har sin force, men da vi købte ham for nogle år tilbage, begyndte jeg at springe ham. Der har været op og nedture indenfor springning, der er dog ingen tvivl om at König ELSKER at springe, og nogle gange lidt for meget. På nuværende tidspunkt er han super gående i spring og bliver fint ved mig, dog har vi tidligere haft problemer med at han har sat farten op, 2-3 meter fra springet.

Vi har for et års tid siden haft en meget lang skadesperiode, så det er ved at være længe siden jeg har startet militæry, men målet er i år at vi skal starte 2-3 stævner. König elsker bare militæry og han er super god til det. Han har et godt grundtempo, ikke bange for noget og dressuren plejer ikke at være noget problem.

König er en hest jeg kan lave alt med, han er godheden selv og elsker at nusse og pusse, men det bedste han ved er uden tvivl at få MAD. :)
Kommentér på:
Hannoveraner Tjørnelunds Weltkönig
Annonce