{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Butterhill's Mon Amour 2009

1.860 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

EMI .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. dec 2009


Anglo Araber (AA) Butterhill's Mon Amour

Fødselsår:
2009
Højde:
Omkring 160 stg, bliver nok omkring 164-165
Temperament
Amour er en super charmetrold, der dog liiige skal lære folk at kende, før han kravler i lommen på dem. Men ellers er han blid og sød, nem, rolig og dejlig. Helt som en unghest skal være.
Gangarter
Meget lækker gang i trav og galop.
Stævner
Kåring:
Kåret på Roskilde Dyrskue 2011, med 22 point.
Stamtavle
Butterhill's Mon Amour

F: Mon Ami AA
M: Baba AA

FF: Mi Amor AA
FM: * Søbo's Tandarra Sh

MF: Artaxerxes Sh
MM: Special Angel XX

FFF: Aiglovan AA
FMF: *Radautz Sh

MFF: Amor (Ankum) Sh
MFM: Rasim II-2 Sh
Køn
Hingst
Bemærkninger
Torsdag d. 16. april 09
Min veninde Camilla og jeg, havde ventet oppe hele natten på at Baba skulle fole. Vi begge ønksede virkelig meget at hun folede om natten, så Camilla ikke skulle op i skole næste dag. Vi turde ikke ligge os til at sove, fordi vi var bange for at Lotte ville glemme at vække os når det skete, derfor holdt vi hinanden vågen hele natten. Da morgenen nærmede sig blev vi mere og mere bange for hun ikke ville fole den dag, men så pludselig ved 04 tiden vil jeg mene, kom Lotte op og hentede os, og sagde der skete noget, og så gik vi tre ned i køkkenet, og satte os på drømmesengen, og så på det lille tv, der var sat til et videokamera ovre i stalden.
Lidt senere gik vi over i stalden, og ind i boksen til Baba. Folingen forløb helt perfekt, men da han var lidt stor, måtte Lotte og Camille hjælpe lidt til. Jeg måtte nøjes med at tage billeder, men jeg har også oplevet det før, da jeg var med til Chasmines og Chanté's fødsel, så jeg lod Camilla hjælpe til, da hun ikke havde oplevet en foling før. Så det var en større oplevelse for hende, end for mig..
Da han endelig var kommet ud, var vi ret så smadrede, og min far kom ud i stalden med varm kakao til os, og vi stod alle sammen og så på den lille nye hingstebasse.
Nu kom næste process, det var at vente på at efterbyrd, og at han kom op og patte inden et par timer, og at følbæ kom, og fungerede for føl og mor, inden vi kunne gå ind og slappe af og få morgenmad.
Det var en hård men rigtig fed dag (Y) <333
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Butterhill's Mon Amour
Annonce