{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Asterix Pizziricco *MIN ENGEL<3* 2003

7.016 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Asterix Pizziricco *MIN ENGEL<3*

Fødselsår:
2003
Højde:
Han er ikke så stor - efter han er blevet min har vi målt ham til 163 i stang, men han syner lidt større fordi han er kraftig og har meget fylde.
Temperament
Han er en rigtig teenager men super godmodig og kærlig. Virkelig en sød og charmerende dreng, som elsker at blive rost.

Opdatering 2014
Asterix har det bedste sind! Han er tillidsfuld, stabil og verdens bedste ven.
Asterix følger mig gennem alt, han er det kærligste og skønneste væsen, og når man først har vundet hans tillid, gør han alt for en! Jeg nyder hvert sekund med ham, og han gør mig altid glad. Når han hører min stemme vrinsker han stort set hver gang (det har han aldrig gjort med mig før nu), og jeg kan tydeligt mærke at vi begge elsker og stoler på hinanden. Det er verdens bedste følelse, og jeg kunne ikke have en bedre ven end ham!
Asterix er totalt cool og kan rides ud både alene og med andre uden at vippe med et øre! Han gør alt hvad han kan når man rider, og fra jorden er han også skøn at arbejde med!
Gangarter
Gangarter lidt over middel.
Skridten er god, og man kan mærke at han bruge ryggen. Træder fint over.
Traven er fin, vil kunne udvikle sig et godt stykke endnu.
Galoppen er så hans bedste gangart. Dog har han ikke haft plads til den på den lille bane, som han er redet på, men med lidt træning er den god og rummelig.
Stævner
Inden jeg begyndte med ham, havde han startet 1 stævne på trollemosen, en LC niveau kür.
Jeg glæder mig rigtig meget til selv at komme ud og starte på ham i dressur (+ lidt spring), for det er begyndt at gå fremad, og han gør virkelig alt hvad han kan.

D. 26.05.2010 - Trollemose Rideklub - Dressur
D] LD1 - Sløjfeklasse - Procent: 66,6 %
Min kommentar: Han var rigtig sød. Det var jo vores allerførste klasse sammen og 2 gang han har startet selv, så er meget tilfreds..
D] LC1 - Sløjfeklasse - Procent: 62,4 %
Min kommentar: Synes også han var rigtig fin i denne klasse, selvom vi lavede en del fejl hist og her, såsom et galopspring midt i travprogrammet - han elsker at galopere.

D. 05.06.2010 - Trollemose Rideklub - Spring
D] 70 cm - Metode B3
Fejl: 16 (2 stop, 2 bomme) - Placering: 4./sidste
Min kommentar: Vi havde for meget fart på, derfor kunne han ikke springe rigtigt - min fejl. Hans første springstævne og han var helt fin. Det var udelukkende mine fejl.
D] 60 cm Kostumespring - B3 - Fejl: 0 - Placering: 1 plads
Min kommentar: Så fik vi tempoet på plads og han var super sød. Vi var Kong Gulerod. (Stolt af min lille dressurhest)

D. 06.06.2010 - Trollemose Rideklub - Dressur
D] LC1 - Procent: 63 % - Placering: 1 plads
Min kommentar: Asterix var super sød. Dog for højt tempo.
D] LC3 - Procent: 61 % - Placering: 1 plads
Min kommentar: Igen var han super, dog lidt flere småfejl rundt omkring.. Igen et for højt tempo, men det skal nok komme på plads.

D. 22.08.2010 - Glostrup Rideklub - Dressur
D] LC3 - Procent: 62,8 % - Placering: Uplaceret
D] LB1 - Procent: Ca. 58 % - Placering: Uplaceret
Min kommentar: Asterix var sød at have med ude, udover at han ikke lige var til at få i trailierne, tog os ca. 40 min, men han var dygtig. Han ville gerne galopere til sidst i lb'en og lavede mange små anspring + vores tempo lå for højt, men udover det fint.

D. 05.09.2010 - Store Hestedag 2010 - Dressur
D] LB - Procent: Ca. 54 % Placering: 1 Uplaceret (5 ud af 13)
Min kommentar: Først og fremmest fik vi stort set ikke varmet op, fordi tidsplanen ikke holdte, da der var nogle ryttere, som ikke dukkede op. Dommerne sagde ikke hvem som skulle holde sig klar - som de havde gjort ved resten af rytterne? Så det var ret irriterende. Og så kiggede han meget og jeg kunne ikke få kontakt til ham, men det går nok. Så mange gange har han jo heller ikke været ude. Mange fik under 50 % men blev rimelig overrasket over at vi blev 1 uplacerede selvom vores procent blev som den blev.

D. 30.10.2010 - Sportsrideklubben Vallensbæk - Dressur
LC1 - Procent: Dommer H: 59,17 % Dommer C: 58, 75 % Samlet: 58,9 % Placering: Uplaceret
Min kommentar: Asterix og jeg havde ikke verdens bedste tur må man sige, ingen af os var afslappede og flabber kiggede lidt, men sådan er det jo..
LC2 - Procent: Dommer H: 60,87 % Dommer C: 56,96 % Samlet: 58,?? % Placering: Uplaceret
Min kommentar: Ikke en meget bedre tur, jeg kunne ikke få flab til at slappe af og han slog meget fra. Det var rigtig ærgerligt.. Men nu er det hjem på træningsbanen og få noget undervisning inden næste gang.

D. ??.09.2013 - Birkerød Rideforening - Internt dressurstævne
(mht. placeringer - alle mod alle uanset sværhedsgrad hest/pony hver for sig)
LC2 - Procent: 65,870 % - Placering: Uplaceret
LC3 - Procent: 64,??? % - Placering: Uplaceret

D. ??.10.2013 - Birkerød Rideforening - Internt springstævne
(mht. placeringer - alle mod alle uanset sværhedsgrad hest/pony hver for sig)
70 cm - Metode B0 m. placeringer - Fejl: 0 - Placering: 1. uplacerede

D. 08.11.2013 - Birkerød Rideforening - Internt dressurstævne
(mht. placeringer - alle mod alle uanset sværhedsgrad hest/pony hver for sig)
LC2 - Procent: 70,217 % - Placering: 1. plads
LB2 - Procent: 65,370 % - Placering: 2. Uplacerede

D. 03.12.2013 - Birkerød Rideforening - Internt springstævne
(mht. placeringer - alle mod alle uanset sværhedsgrad hest/pony hver for sig)
80 cm - Metode B0 med placeringer - Fejl: 0 - Placering: 1. plads
90 cm - Metode B0 med placeringer - Fejl: 12 - Placering: Uplaceret

D. 31.08.2014 - Øresundskystens Rideklub - Spring
80 cm B0 - 0 fejl
80 cm B0 - 4 fejl

Kommende:

Ingen lige pt.
Stamtavle
Jeg har den ikke lige på mig, men han har en.
Kan lige hans mor og far.
Ident: 208333200304742
Far: Kasper OLH
Mor: Emilie
Køn
Han var hingst til han var 3½ år, men er vallak nu.
Bemærkninger
****** ASTERIX ER NU PR. 03/05/2013 MIN EGEN <3 ******

**Asterix er en hest jeg rider hver dag**
OBS! Flabber rider jeg nu pr. 1. februar 2011 ikke længere, da jeg låner Cassandra. Jeg kommer dog stadig til at se ham og måske også ride en tur på ham en gang imellem.
Flabben er en rigtig dejlig dreng. Han er 6 år gammel - bliver snart 9 2012 - og har fint potentiale indenfor dressur. I spring har han ikke sprunget så meget endnu. 2. gang han sprang med rytter var med mig, og han er god til det. Man kan sagtens mærke at han bliver bedre fra gang til gang. Han er ALDRIG stoppet på et spring eller løbet uden om. Han kommer over alt og river ikke ned medmindre afstanden ikke passer. Super ærlig springhest, kunne ikke ønske mig mere af ham! Fejlene er udelukkende rytterfejl. I skoven bliver han lidt frisk, men kan sagtens holdes. Han bliver rigtig tændt og elsker self. at løbe stærkt, men der er altid kontakt til ham. I dressuren kan han en helt masse øvelser, de skal bare holdes ved lige og så skal jeg self. lære ham endnu bedre at kende - og lære de øvelser han allerede kan. Når han skal strigles, står han ikke altid helt stille, men han er blevet bedre. På folden er han grime-dækken ødelægger. Han tager nogle gange fat i grimerne på de andre, og fører dem rundt på folden. + Han er super god til at ødelægge spænderne på dækkenerne, også på hans egne. De drengestreger er han dog ved at komme lidt over, men det forekommer endnu. Han er trafiksikker, men er lidt bange for de hvide striber - i det hele taget en rigtig kylling, men ikke bange for trafik.

Udover det er han bare en dejlig og lalleglad dreng, som bare har en rigtig god personlighed. Han er altid en fornøjelse at ride på, og kan altid gøre en i godt humør.

Asterix er en fin dressurhest som jeg rider for ejeren. Jeg har kendt ham siden juli 2009, begyndte at ride ham i september 2009. Jeg har i en nu meget lang periode været den eneste, der har redet ham, hvor jeg har lært ham meget bedre at kende. **Han er virkelig begyndt at være rigtig dygtig, han prøver virkelig at gøre sit bedste og er skøn at ride på.** STJERNE!
Asterix er virkelig en hest, som ikke stopper, før man selv stopper ham. Eks. man kan aldrig mærke på ham, at han er træt. Man skal selv stoppe ham, for ellers bliver han ved, han gør virkelig alt for at gøre en tilfreds. Om han så er skumsvedt skal man ikke klemme en eneste gang mere til ham, end man skal i starten. Det er noget af det, som gør ham så skøn at arbejde med! Man får altid en god tur med ham.

Flabber! Jeg elsker dig <3

D. 1. februar 2011
Fra i dag af låner jeg Cassandra. Og det betyder jo så, at jeg ikke skal ride Labse længere ;( (dog kommer jeg stadig til at se ham, og måske ride en tur på ham en gang imellem) Årh.. Hvor vil jeg dog savne den skønne dreng! Han har jo simpelthen den skønneste personlighed.. Det er ikke nemt at stoppe på ham. Han har uden tvivl lært mig en masse, og vi har haft nogle skønne oplevelser sammen! Flabber... Du fortjener det bedste!<3

D. 04.12.2011
Af personlige årsager låner jeg ikke Cas længere, men så har jeg labsen at komme ud og ride og hygge om mens jeg ikke har mulighed for så meget. Elsker dig labber<3

D. 03.05.2013
Asterix gik igennem handelsundersøgelsen og er nu min egen hest!!:D<3 Vi flytter ham til Birkerød Rideklub d. 1. juni og så begynder genoptræningen!

D. 08.11.2013
Asterix og jeg stortrives på Birkerød Rideforening! Det går fremad med ridningen, Asterix udvikler sig hele tiden<3! Opdateringer kommer på et andet tidspunkt :-)

D. 14.03.2014
Asterix har stået syg med hævede lymfekirtler, hoste og slim i lunger og luftveje fra omkring slutningen af december - vi er begyndt genoptræningen for tre ugers tid siden, og det går fremad selvom han stadig hoster nogle gange. Han har formodentlig kronisk hoste, så han skal være så meget ude som muligt m.m. Men han er glad og vil gerne igang, mit lille dampbarn :p
Asterix og jeg har efterhånden fået et fantastisk forhold, jeg er hos ham hver dag, og det er altid den bedste tid på dagen! Elsker min basse så højt, min allerbedste ven!<3<3<3
Kommentér på:
Oldenborg Asterix Pizziricco *MIN ENGEL<3*
Annonce