{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mini Max | Elevpony | gl. passer<3. 1997

3.391 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jasmin Salehi .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 9. feb 2009


Anden særlig race Mini Max | Elevpony | gl. passer<3.

Fødselsår:
1997
Højde:
1.29 cm. kat. 3 pony .

Temperament
Når man skal ride på ham, er han rolig, men når man skal springe på ham, er han ret frisk. I stalden er han meget sød, men kan godt bide lidt efter de andre heste. Han elsker alt mad. xD Han kan overhovedet ikke finde på at sparke eller bide. Han er ikke så glad for at få sadel på, men det er SLET ikke sådan at han sparker eller bider, han bakker bare tilbage.
Han er sindsyg rolig!! ;D
Gangarter
Tre gode gangarter:

Skridt: God og rolig skridt.

Trav: God og rolig trav, og man sidder rigtig godt i nedsidning. Han kan godt være meget doven i traven, så man skal bare lige have benene ved ham. (:

Galop: Meget god galop, den er meget flydende. Man sidder helt perfekt. Det er den bedste galop jeg nogensinde har prøvet! (:
Stævner
D. 28. feb 2010. LC1: Red kun til 55%, fik en 3. plads ud af 14.
PS. det var vores første stævne, så jeg syntes vi klarede det rigtig godt. Og dengang havde jeg kun redet derved et halvt år.

D. 30 maj 2010. LC1: Red til 59,16%. Fik en 4. plads ud af 8.
Syntes det var lidt træls at elevryttere skulle ride imod privat ryttere.. Men jeg slog da én privatrytter. Men syntes det går bedre og bedre for mig og Mini Max, så må vi bare håbe på at jeg også får ham næste gang jeg skal til stævne, så kan vi se hvordan det kommer til at gå næste gang.

D. 10 okt. 2010. LC2: Red kun til 58,16 % og fik en sidste plads ud af 4 ryttere.. Syntes virkelig ikke dommern dømte rigtigt, for jeg syntes det gik mega godt.. Men det bedste er jo at jeg nød turen og at jeg selv syntes det gik godt. :D Men når jeg ser programmet vi red på video, kan jeg godt se at jeg red ret upræcist. :D Det var så det sidste stævne på Mini Max regner jeg med.. Men det var en meget dejlig tur. <3
Stamtavle
Kender den desværre ikke.
Men har hørt at der er lidt islænder i ham, da han har islænder gangarter, og ligner en islænder meget lidt, også er der vidst lidt sportspony/new forest i ham.(-:
Køn
Verdens lækreste vallak! <3.
Bemærkninger
Mini Max er en brun pony, han har en sort pandelok, han har en sort man og en sort hale. Han er utrolig lækker! Han er simpelthen så let at arbejde med! :D Han er en meget dygtig pony, i forhold til at han er elevpony. Han er rigtig god til både dressur og spring. Men han gøre faktisk ALT perfekt, så han er lidt kedelig at ride på. Hvis man er nybegynder, så er han meget let at ride. (: Han er en rolig pony. Han kan godt være doven, men hvis det er man arbejder med ham så er han faktisk ikke så doven. Han ikke ikke finde på at sparke, bide, stikke af, eller jo han kan godt finde på at stikke af hvis han bliver bange for noget, men det er slet ikke sådan at man falder af, for han bukker ikke eller noget, han løber bare til den ene side. xD Han sparker aldrig ud efter de andre heste når man rider på ham, men hvis der kommer nogle heste for tæt på ham, så lægger han ørene helt tilbage, og prøver at komme så langt væk som muligt, for han hader næsten alle heste. xD Han bedsteven er en grå/hvid pony, som er lidt mindre end ham. Der utrolig mange små børn der elsker at ride på ham, fordi at han er så rolig. :D Jeg må indrømme at han er lidt selvglad. xD Men han er virkelig ubeskrivelig sød, dejlig, og alt det posetive! Han har virkelig tillid til mig, jeg kan stå og svinge med en pisk, slå med en pisk ned i jorden og rører ham med en pisk overalt på hans krop, uden han bliver bange eller flygter væk. :D Han stoler på mig! xD

Tricks han kan:
Kysse på komando.
Løfte et ben på komando.
Neje, men ikke på komando, jeg skal lige hjælpe ham.
- Han kan ikke så meget endnu, men jeg prøver virkelig at lærer ham mange tricks.

04-Apr-2010.
Skulle ride dressurkursus/påskekursus på ham. Det gik rigtig godt. Han gik super flot, og var let at arbejde med. Hans skridt var god, hans trav var skide god, og han gik rigtig flot, og galoppen var SUPER god! Glæder mig til i morgen, der skal jeg ride på ham igen. Hvis vejret er godt skal vi ride tur. Dejligt at skulle ride ham, det var så længe siden.

05-Apr-2010
Idag red jeg igen dressurkursus/påskekursus på ham. Det gik super godt. Han var igen idag rigtig sød at arbejde med. Da vejret var nogenlunde godt, besluttede vi os for at ride tur rundt om foldene. Det var lidt mudret, men vi klarede os.
Fik og striglet ham helt vildt godt. xD
Så var det dressurkursus/påskekursus slut, det var rigtig dejligt at ride ham. (:

1. okt. 2010: Endelig fik jeg redet på min lille skat! :D Han var vildt sød, men jeg havde lidt problemer med at få hans hoved ned i galoppen.. Men ellers var han vildt sød og adlød mig rigtig meget. :D Jeg må sq indrømme at han er rimelig kedelig at ride på, for han gjorde ALT perfekt.. :D Men det var ellers mega dejligt at ride på ham. :D

18. marts 2011:
Red uden sadel på Mini Max idag(-:. Han var SÅ fin, men vil aldrig gøre det igen, da det gjorde sygt ondt!:-/ :-D. Men han var rigtig sød, og gjorde som jeg sagde(-:. Elsker dig pony!<3.

26. maj 2011:
Hyggede meget med verdens dejligste og allerbedste pony<3. Elsker ham så ufatteligt højt, og vil ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG forlade ham!:-*. Ligegyldigt hvad. Han betyder alt for mig, han er fantastisk. Han er virkelig elsket<3.

Jeg er passer for Mini Max, jeg rider ham ikke, for jeg er ikke rytter længere. Jeg vil passe ham indtil en af os dør, eller når han er blevet solgt. Jeg vil aldrig forlade ham, for jeg elsker ham ubeskriveligt højt. Det er ham jeg vil bruge alt min tid på, for han er helt igennem en fantastisk pony. Du er den bedste Mini Max, du er min lille skat.

ORG, HVOR ELSKER JEG DIG BARE! <333

Det var så Mini Max, håber i nyd det hele. (:
PS. der skal nok komme flere ride billeder ind.

Er ikke passer for ham længere, da jeg ikke har tid til at komme ud til at ham længere, men jeg kommer selvf. ud og besøger ham næsten hver uge, for han er bare en pony, man bare ikke kan undgå, for han er bare for deeeejliiiig :-*.
Kommentér på:
Anden særlig race Mini Max | Elevpony | gl. passer<3.
Annonce