{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Eskelys Monty [Tidl. hest] 1999

2.514 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Don't have a team
Kvinde | 40 år | Oprettet: 1. feb 2008


Anden særlig race Eskelys Monty

Fødselsår:
1999
Højde:
155cm
Temperament
Super sød og rolig.
Gangarter
Ganske fine til det jeg skal bruge ham til :o)
Stævner
Ingen
Stamtavle
Han er en blanding af
mor: traver
Far: oldenborg/jyde.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Monty er en super sød dreng. Han gik igennem handelsundersøgelsen på Ansager uden anmærkninger og sikke en lettelse :o) Så hjem gik det efter noget bøvl med læsningen, men ind kom han da til sidst.
Speedy og Pepper tog pænt i mod ham med en smule markeringer og snakken.

Monty har en super personlighed. Vil gerne drille lidt ude på marken ved at puffe til en og med ørene helt fremme og et glimt i øjet, men så skubber man bare lidt tilbage og sådan kan man gå længe. Han finder sig i rigtig meget, er ligelgad med at vores lile datter sidder på ryggen af ham og laver høje lyde. ELSKER at rulle sig i den største mudderpøl han kan finde og det er hver dag, hehe. Og lege med de to andre om hvem der kan løbe hurtigst og slå den største prut når der bliver sparket bagud eller lege med Pepper om hvem der kan ødelægge hvems grime bedst.
Og naboens gæs, nej sikke en underlig lyd de laver de der hvide fugle lignede ting derinde, dem må jeg hellere lige pruste lidt over, hehe. Mere forskrækket har jeg aldrig oplevet ham blive endnu.
En hest som er utrolig nem at få til at gå til bidet og ride. Læg benet til ham og han er som smør i dine hænder, ja hvad mere kan man ønske sig :o)

Monty har fået en part nu. Han kommer med det samme han ser hende. Man kan se hvor meget han holder af hende og forventningen til hvad de skal lave den dag lyser ud af ham :) Dejligt!
15maj 2011 efter 14 dages muskelopbyggende og kondi træning har Monty nu sprunget 125cm i enkelt spring. Er meget stolt af Monty og Trine! :)
Kommentér på:
Anden særlig race Eskelys Monty
Annonce