{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rapa Nui<3 "kommet hjem" [Tidl. part] 1997

4.061 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Brahms
Kvinde | 26 år | Oprettet: 28. dec 2008


Anden særlig race Rapa Nui<3 "kommet hjem"

Fødselsår:
1997
Højde:
148 dejlige cm en vildt god højde til mig:D Det står i hvert fald i hendes pas:D
Temperament
Rapa nui er den mest rolige og dejlige pony... Hun er dog lidt sur på stald ved fodrings tid og når jeg ikke lige er ved hende:D Men ellers er hun meget rolig og stabil i dressur, men i spring kan hun let tændes:D På fold skal man bare fløjte og lige sige hendes navn så såt hun ved ledet meget hurtigt:D Det er dejligt:D
Gangarter
Skridt: god, men lidt dovn.

Trav: let og flyvende, med flotte benløft. Og hun har den smukkeste fritrav:D

Galop: pæne høje benføft og meget styr bar. Når man altså ikke er på en mark eller en spring bane;)
Stævner
Ja!
På:
EGR 9 januar 2010:
Som var første stævne:
LC1 6 plads = 62,92%
LC3 6 plads =63,33%

JORK 6 marts 2010:
LC3: 2 plads = 57,08%
LB1: 2 plads = 53,21%

KOR:
LC2: delt 4 plads

JORK 9 maj 2010:
LB1: 5 plads= 62,5%

Så hun er bare god til at score point:D
Stamtavle
ved kun at hendes:

mor: welsh

far: knapstrupper

og det er fordi jeg kun låner hende så behøver jeg den ik:D
Køn
ja, hun er sq køn , og hun er en dejlig hoppe:D Men det mærkes slet ikke at hun er hoppe selvom der er en hingst i nærheden så en skøn pony:D
Bemærkninger
Rapa nui er en smuk pony, på 1, 48! født 01.06.1997Hun er hvid med små utydelige sort prikker nogle steder. Hun er som sagt blanding af welsh og knabstrupper. Hun er bare en stjerne pony. Kalder hende tit snefnug eller snebold, da jeg sys det passer godt til hende :D Rapa nui er kun min låne pony, men ville totalt godt have hende som min egen.

Dressur:

I dressuren går hun meget stabilt fortil, og efter jeg har fået hende er hun også blevet meget mere sikker i galop. Hun kunne efter 2 måneder gå afslappet med hovedet. Nu mangler vi bare kun lidt tempo i trav. Men denne pony har lærte mig mere end det jeg havde lært på Dina. Men de er jo også forskellige. Hun kræver en bestemt men også bild rytter og en rutineret rytter.

Spring:

Spring er som en leg for os vi elsker det begge. Men hun kræver en rutineret rytter da der er fut under hende og hun vil bare frem ad. Og hun bliver også meget stærk. Men vi har kun gode timer når vi springer. Hun vil altid gøre det bedste for hendes rytter.

Tur:

Hun er meget fremad gående og vil gerne ud og se noget!

Fold & stald:

På fold er hun en der ikk gider at slogs men bare gerne vil brænde energi af. Hun kan godt lide man kommer og nusser med hende hvis hun ligger ned. Og på folden beskytter hun virkelig rytteren godt blev helt stolt for i går (15 maj 2010) beskyttede hun mig så godt! Så stolt. Men påp stald kan hun godt være lidt sur og skrape med forhovene!



jaa det var faktisk en sjov måde vi fandt stjerne ponyen på. det var en fredag til spring jeg spang på en pony der bare ikke gad noget og så sagde jeg til Nickie(springlære) at jeg ønskede mig en spring pony i fødselsdags gave..
nåår om søndagen ringer Nickie og siger jeg lige skal ride en pony for hende. okay det gjorde jeg så det var en stjerne pony. min mor og ejeren aftalte at det skulle være min fødselsdags gave at låne hende. så hun kom søndag d. 13 dagen efter min fødselsdag:D

Jae det var vist alt om den smukke pige! Hvis i vil vide mere så spørg endelig!
Kommentér på:
Anden særlig race Rapa Nui<3 "kommet hjem"
Annonce