{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Polly *Solgt* [Tidl. hest] 1997

3.718 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Valle
Kvinde | 39 år | Oprettet: 21. jan 2009


Fjordhest Polly *Solgt*

Fødselsår:
1997
Højde:
140,5 hun vokser ned af på dine gamle dage
Temperament
Stille og rolig, men dejligt fremadgående
Gangarter
3 gode, men hun er en dame hun vrikker med måsen i trav griner
Stævner
Stamtavle
Hun er ren fjordhest, men ved ikke noget om hendes forældre
Køn
Jep en smuk hoppe
Bemærkninger
Polly er en mega dejlig Fjordhoppe som jeg har været så heldig at bytte mig til. Hun er ikke bange for noget, Hun er god til børn hun tager sig ikke af hvis min søn er med i stalden og får råbt lidt, Polly elsker når min søn Michael er med i stalden for han finder altid mere hø til hende end hun skal have for han bliver ved med at give hende.

Polly er den hest jeg har redet min første tur på sammen med Sabrina og det gik bare super godt, bortset fra jeg ikke skal ride i lammesadel (var hele tiden på vej af på den ene side) Jeg har også været på tur med hende alene uden Sabrina, men der er hun lidt mere opmærksom, men det var jeg nu også. Jeg har også redet lidt på bane med hende og det går bare super godt, man skal bare lide vende sig til hun vrikker med den numse, men det er en charme ved hende.
Hun er bare så dejlig nem at ride og omgås det er helt vildt...

D. 2/9-2010 Polly og jeg var i skoven med Larsen, Lukas, Sabrina og hendes kæreste.. Det var en super tur og jeg prøvede for første gang at galopere på hende..

Hen over somren har vi redet en masse ture og Polly og jeg passer bare perfekt sammen, og vi er blevet gode til at galopere.

D.5/12-2010 Polly flyttede hjemme fra :( savner hende i stalden morgen og aften, men hun er flyttet i opstaldning med ridehus så vi har mulighed for at ride her i vinter.

D.15/12-2010 Polly er og bliver min lille vædeløbshest, hun vil så gerne bare løbe af sted, men det er vi nu begyndt at arbejde med, så nu skal vi øve en masse i at gå pænt med hovedet så vi får hende til at slappe mere af, og vil sige det går fremad. I skridt og galop går det super med at få hende ned til bidet og hun slapper også mere af, men i trav tror hun hun er sin egen herre, så det skal der arbejdes lidt med. Vi er blevet super til at galopere i ridehus og det er bare lækkert, men men men Polly køre på duasell batterier, så hun vil gerne bare blive ved og ved og ved med at galopere forstår slet ikke at den gamle tøz kan være så frisk, efter en god galop er hun slet ikke til at holde i trav, for hun vil mere..
Kommentér på:
Fjordhest Polly *Solgt*
Annonce