{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gotlandsruss Arcus *Part* [Himmelhest] 2001

2.525 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Canastero & Trine
Kvinde | 26 år | Oprettet: 18. sep 2004


Gotlandsruss Arcus *Part*

Fødselsår:
2001
Højde:
129,5 cm :D
Temperament
*EJER HAR HAM OGSÅ OPRETTET HERINDE!*

Arcus er super dejlig! Han er for det meste meget rolig, og elsker bare at stå og nusse ved hegnet, eller på staldgangen. Hvis det blæser kan han godt blive liiidt friskere, men det er for det meste til at styre - og så er han den slags pony at efter en galop tur kan man bare trave rundt på ham med helt løse tøjler.

- Han hader piske og sporer.

Skoven:
Jeg har kun redet i skoven på ham én gang, med ejerens anden pony's anden part. Og der var han meget opmærksom, og meget frisk - måske havde det også noget at gøre med at der var sådan nogle masse løbende folk, en flok gøende hunde osv? xD Men ellers var han meget sød <3

Spring:
Har desværre ikke prøvet at springe på ham endnu :) Men har fået indtryk af at han elsker at springe - og er super god til det! Og at han bare har fuld fart på :p
Gangarter
Skridt:
God! xD

Trav:
Rigtig fin trav :D

Galop:
Såååh dejlig! Er utrolig nem at sidde ned i, hvis man rider uden sadel.
Stævner
Et lille hygge dressur stævne på stedet - Uplaceret.

Lille hyggeligt ponygames stævne på stedet - Vores hold tabte :)

Og så en masse andre med hans ejer, osv! :D
Stamtavle
Far: Fakir M
Mor: Madam M
Begge kåret med guld i bedømmelser.
Køn
SMUK vallak!
Bemærkninger
*EJER HAR HAM OGSÅ OPRETTET HERINDE!*
*Bemærk at det er Trine som har part på ham, og som vil svare på hans beskeder mm.*

En utrolig sød og dejlig pony! :) Er meget nem at håndtere - og elsker at stå og hygge - sommetider lader han bare sit hoved hvile hen over sin boksdør (SÅ CUTIE! xD). Han elsker virkelig at galopere - og få fart på. Og så elsker han jo også bare at springe (Og æde :D) Han er virkelig sådan en pony man kunne have stående hjemme i sin have, eller stue xD.

- Men ja, alt i alt en SUPER fantastisk lille pony! :D

D. 9 FEBRUAR 2010:
Jo der red jeg på Arcus xD. Vi skulle følges med en x-part af en anden pony som ejerne også ejer, jo vi kom liidt for sent men det var fint nok - vi skyndte os xD Og snart kunne vi så skridte ned til ridehuset, Arcus gik rigtig fint, selvom der var biler som bare susede forbi - Vi red ind, og der var vidst kun 2 udover mig og hende som red på den anden pony. Jamen vi varmede op, og der kom flere ind i ridehuset - og Arcus er bare så sød så sød inde i det ridehus! Vi øvede øgninger i trav, og lidt ridning hvor man kun har tøjlerne i én hånd. Vi galoperede også :D Og man kan bare mærke han gerne vil arbejde for en, og nyder det! Tilsidst var vi 7 inkl. mig og den anden pige :) Men det gik rigtig godt, ingen problemmer der :) Elsker elsker elsker ham :) <33 - Vil prøve at se om jeg kan få lokket min far til at filme ham og mig næste tirsdag :)



R.I.P min ven, hvil i fred <3
- Du var en éner.
Kommentér på:
Gotlandsruss Arcus *Part*
Annonce