{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Valentijn [Tidl. hest] 2002

3.844 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia L
Kvinde | 40 år | Oprettet: 19. mar 2008


Hollandsk Varmblod Valentijn

Fødselsår:
2002
Højde:
160
Temperament
Opmærksom, nysgerrig, Meget fremadgående.TIl tider lidt varm
Gangarter
De er gode, men galoppen skal fremhæves, den er meget stor og rummelig.
Stævner
Ikke hvad jeg ved af.
Stamtavle
Far : Oase

Farfar: Renovo

Farmor: Desiree

Mor: Rachel

Mormor: Klarina

Morfar: Fortissimo
Køn
Vallak
Bemærkninger
Valentijn er en allround hest, men det primære med ham vil være dressur og skovtur. Jeg kan endnu ikke sige så meget om ham, da jeg kun har haft ham ganske kort, Men allerede dage efter jeg fik ham, var jeg ude og ride på ham, og han var iskold, så det lover godt.

Han har kæmpe knæløft og stort rygsving, så han er desværre meget svær at sidde på :( Tilgengæld har han en fantastisk stor og lækker galop, der sidder man der bare og nyder det.

Valentijn har stadig mange ungheste nygger, og skal indimellem lige vide hvor skabet skal stå. Har af og til tænkt på om han måske er en lidt for stor mundfuld for mig. Men vi må jo bare tage en dag ad gangen, for han er faktisk en rigtig sød og dejlig hest :)

Han kan i øvrigt changere, så det bliver sjovt når ridebanen er til at ride på igen, så vi kan øve det lidt mere, det ser nemlig ikke så kønt ud endnu, men han gør det da :) Han slår også af og til over i fri trav når vi traver. Så han har da dressurtalent trods alt.



Han kom til Danmark for 2 år siden, fra Holland.

Jeg ved godt at der er "bobler" på billederne, men det er så godt som umuligt at tage billeder i vores stald og ridehus uden at mit camera ikke fanger støvet i luften desværre :(

Den 28/03/10

Lige lidt opdatering.. Valentijn er begyndt at vågne op, og er blevet en meget frisk hest, han vil gerne bare fremad og helst i trav konstant. Vi er begyndt at få undervisning, og det hjælper gevaldigt på sagerne, han kan gå rigtig godt, men mangler dog stadig en del balance.

Valentijn virker desværre meget utryg på udendørs banen, og er slet ikke til at samarbejde med den første halve time, så vi starter i ridehuset.

Vi har også været på nogle ture nu, og det nyder han, og der er han bare perfekt, han går bare derudaf, men møder vi en postkasse eller en sten, kan han godt synes det er lidt farligt, han kigger dog kun, og kan finde på at gå til siden, og så er den fare drevet over igen :)



Valentijn og jeg fandt desværre aldrig melodien sammen, på trods af masser af hjælp og undervisning, og han er derfor blevet solgt til Celina.. Han bliver stående på gården, så han bemærker ikke ejerskiftet :)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Valentijn
Annonce